Маршрути близо или в Пловдив

Молим всички посетители, когато им се прииска просто да си поговорят глупости, да се помайтапят с дребни простотийки и т.н., да го направят в този форум. Тук е позволен по-груб език, стига да не е насочен към други членове на форума. Можете да пускате всичко, което като съдържание или стил би било неприемливо за останалите форуми. Но ако по наше усмотрение темата има смисъл или идея само за автора си, тя ще бъде изтривана!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 400 / 2

Маршрути близо или в Пловдив

Мнениеот yakovski » Съб Мар 20, 2010 9:01 am

Здравейте. Казвам се Калоян от Пловдив и съм съвсем нов в планинското колоездене. Преди карах шосеен бегач от китайските Phoenix, но реших че искам планински. Взех си Sprint Apolon с някои подобрения, които бяха направили още в завода и съм готов за пътеките... :dontknow: но не знам къде са. Благодаря на всеки, който даде съвет за маршрут (cross country или free ride) в или около Пловдив. Също приемам всякакви съвети относно поддръжка на колелото, нужна екипировка и др.
Прикачени файлове
1.JPG
Първо каране на дигата между Марица и Гребната
(364.8 KiB) 189 пъти
yakovski

Рейтинг: 1202

Re: Маршрути близо или в Пловдив

Мнениеот X_NRG » Съб Мар 20, 2010 9:35 am

Здрасти. Виж в сайта, секцията с маршрутите. Може да намериш нещо подходящо. :)
http://www.mtb-bg.com/index.php/trails/routes
Не съм от Пловдив, така че за повече информация изчакай включване от някой местен - много са във форума. :)
Приятно каране.
Warning! I listen to metal!
This is my bike. There are many like it, but this one is mine. My bike is my best friend. It is my life. I must master it as I master my life...
Какво продавам.
Аватар
X_NRG

Рейтинг: 2000

Мнениеот Antares » Съб Мар 20, 2010 5:54 pm

Пич купи си каска! И заповядай някой четвъртък в "Трабанта" - кривите спици могат да споделят много маршрути, идеи и т.н. Но и те ще ти кажат да си купиш каска.

А, не знам дали те посъветвах - но си купи каска.

П.П. Да не забравиш - каска :D
Карикатурите ми
He who sacrifices freedom for security deserves neither!
Ben Franklin
Аватар
Antares

Мнениеот outfaced » Съб Мар 20, 2010 7:38 pm

мдааа, мъдра му е главата на антерас... не веднъж е опитвала родната почва :lol:

та така, заповядай четвъртъка в Трaбнта (на Коматевския възел) да се запознаем. Ще се срещнеш със съмишленици и ще си намериш компания. Сам не си е работа да се тръгва по гората, особено за начинаещ.
Изображение Изображение
продавам: разни неща
Аватар
outfaced

Мнениеот yakovski » Нед Мар 21, 2010 7:54 am

Antares написа:Пич купи си каска! И заповядай някой четвъртък в "Трабанта" - кривите спици могат да споделят много маршрути, идеи и т.н. Но и те ще ти кажат да си купиш каска.

А, не знам дали те посъветвах - но си купи каска.

П.П. Да не забравиш - каска :D

А каска да си взема ли? :rofl:
yakovski

Рейтинг: 1202

Мнениеот t.kyosev » Пон Мар 22, 2010 8:09 pm

Тук има доста подробни карти на цяла България и съответно Пловдив и региона. Аз лични най-често карам над Първенец, Храбрино, Марково, Извор, Брестовица и Куклен. В самия град интересни пътеки не зная да има освен може би по тепетата ако те влече спускането. Ако си набележиш конкретно някой район за каране питай и с удоволствие ще ти дам допълнително информация за макар и малкото пътеки, които зная.
Изображение
Аватар
t.kyosev

Рейтинг: 1724

Мнениеот ico 1 » Пон Мар 22, 2010 10:15 pm

yakovski написа:....но реших че искам планински.... Също приемам всякакви съвети относно поддръжка на колелото, нужна екипировка и др.
Махни тази подпиралка (степенка, стойка), или както там се нарича. Няма да ти трябва в планината и дано никога не ти "попречи".
П.П. Видях, че имаш ръкавици, но за каска казаха ли ти? :D
Аватар
ico 1

Назад към Бла - Бла