Сега пича трябва да си плати акта...
П.С: Не съм сигурен дали го има вече във форума, пък може потърпевшият да е член на форума

nastyboy написа:Клик
Сега пича трябва да си плати акта...
П.С: Не съм сигурен дали го има вече във форума, пък може потърпевшият да е член на форума
hitar_potar написа:с извинение, адаш, но велосипедистите първо трябва да са най-пазените на пътното платно, а чак след това трябва да им се тряскат актове и фишове. колкото до настоящия случай, акта наистина е абсурден - то бива бива простотия, ама чак пък толкова. не се сещам в коя страна беше, нито дали се отнасяше за мотористи или велосипедисти, но там по закон при ПТП между двуколесно и лек автомобил шофера на автомобила го отнася автоматиично. и хората си го знаят това и си пазят двуколесните колеги като писани яйца.
Alpina написа:много рядко един инцидент се случва заради една единствена грешка, почти винаги е в следствие на няколко такива, които само при дадена комбинация го причиняват - не е правилно, нито разумно да обвинявате само едната страна за случая!!!
hitar_potar написа:...аз обаче също искам да попитам това, което пита и кака ви муунлайт - ако инцидента беше станал в 12 по обяд, каква песен щяхте да пеете?
Alpina написа:Аз лично същата - що за несъобразителност е да видиш, че на известно разстояние пред теб спира кола и ти да не очакваш нещо да излезне от нея - най-малкото шофьора е от страната на движението...
Crimson написа:Алпиннааааа, сине ела си дома, че така щи плющим зад врато, че место неааа си намериш
рс написа:Вторият бакшиш трябва да управлява автомобила си по такъв начин и с такава скорост, че да може да спре пред всяко внезапно появило се препятствие на пътя.
Alpina написа:рс написа:Вторият бакшиш трябва да управлява автомобила си по такъв начин и с такава скорост, че да може да спре пред всяко внезапно появило се препятствие на пътя.
Успех!!!
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()
Потребители, разглеждащи този форум: freshdevil и 15 госта