Защо форумът е пълна тъпня и всички се оплакват - отговорите

Молим всички посетители, когато им се прииска просто да си поговорят глупости, да се помайтапят с дребни простотийки и т.н., да го направят в този форум. Тук е позволен по-груб език, стига да не е насочен към други членове на форума. Можете да пускате всичко, което като съдържание или стил би било неприемливо за останалите форуми. Но ако по наше усмотрение темата има смисъл или идея само за автора си, тя ще бъде изтривана!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 400 / 2

Защо форумът е пълна тъпня и всички се оплакват - отговорите

Мнениеот webster1102 » Сря Яну 19, 2011 8:38 pm

И така,дойде време да се изкажа и аз "непълнолетният неграмотник",който си няма друга работа освен да виси по форумите.Пиша тази тема с цел да разясня на всички хейтъри,защо са толкова прости и ограничени.Ще започна с това - някой станал от дясната страна на кревата,не му харесал какво е написал някой съфорумник и хоп - минусче.Това е една от причините.Форумът става по-тъп и по-тъп,като някой набие минус на друг.Впрочем,на мен ми е през хуя колко минуса имам и дали ще вляза в този форум някога отново.Преди ми беше интересно.Някой иска помощ - отговарям му,без да обръщам внимание на рейтинга,но то просто бие на очи и дразни.Мисля,че вие тъпаците с над 1600,трябва да се спрете.Сърдити чичайки и дечица,моля намерете си работа и спрете да скитате из форума и да се правите на интересни,с тъпите си изказвания,за които на никой не им дреме.Точно вие,да вие(!!!), ми убивате желанието да влизам тук и да разглежам какво има.Имаше един лаф за форумите - "Питаш в американски форум - отговарят ти.Питаш в руски,отговарят ти с въпрос.Питаш в българския,хранят те защо си попитал." Еми колкото и шеговито да е,(не знам как стои въпроса с другите форуми)всичко казано в това лафче е вярно.Искам да ви кажа отново,вземете се спрете да се правите на интересни и помогнете на хората,като ви питат.Хайде,стига съм хранил,време и българина да се включи...Слушам ви....
Аватар
webster1102

Рейтинг: 1287

Re: Защо форумът е пълна тъпня и всички се оплакват - отговорите

Мнениеот Antares » Сря Яну 19, 2011 9:10 pm

По принцип бих тръгнал да ти отговоря. Но виждам, че шанса да ме разбереш е малък и за това мисля да потърся начин да преведа мислите си на разбираем за теб език.
Автоматичния преводач даде този отговор.

Редакция: Преди да са заключили темата и да са извикали ветеринарите/санитарите да те приберат - можеш да прехвърлиш оплакванията си тук.
Карикатурите ми
He who sacrifices freedom for security deserves neither!
Ben Franklin
Аватар
Antares

Рейтинг: 2000

Мнениеот hitar_potar » Сря Яну 19, 2011 9:28 pm

Antares написа:....можеш да прехвърлиш оплакванията си тук.

:bowdown: :bowdown: :bowdown: :roll2: :roll2: :roll2: :roll2:
Бахахаха, ще припадна! :rofl:
Автора - абе не е ли това целта на минусчетата - да ги цъкаме на нещата, които не ни харесват? :D
Make it idiot-proof, and someone will make a better idiot.
Аватар
hitar_potar

Мнениеот ico 1 » Сря Яну 19, 2011 9:36 pm

@ webster1102, гаджето ли?
П.П. С нас ли си? Имаме нужда от модератори - http://www.mtb-bg.com/forum/viewtopic.php?f=8&t=82881
Аватар
ico 1

Мнениеот azze » Сря Яну 19, 2011 9:46 pm

Тоя лаф с форумите е верен.Така де,поне последното.Първото нещо,което ми направи впечатление,след като се регистрирах,бяха заядливите коментари във всички теми.Не към мен,а към много други хора.Вече нещата ми се струват по-нормални и (в повечето случаи :D )човек получава отговор,без ирония или присмех.Или пък може просто да съм свикнал и да не ми прави впечатление?
"Най-голямото доказателство за съществуването на разумен живот във Вселената е,че досега никой не се е опитал да се свърже с нас."
Аватар
azze

Рейтинг: 1731

Мнениеот webster1102 » Сря Яну 19, 2011 9:48 pm

1 думичка - :rofl: ,продължавайте,забавно ми е тая вечер,поне с гаджето(десняка)не сме скарани.
Аватар
webster1102

Мнениеот ico 1 » Сря Яну 19, 2011 9:56 pm

Кирливите две точки са ти от мен. Интересна тема си подхванал. :popcorn:
Последна промяна ico 1 на Сря Яну 19, 2011 9:59 pm, променена общо 1 път
Аватар
ico 1

Мнениеот Antares » Сря Яну 19, 2011 9:56 pm

Епа замий ги малко бе, де*а!
Карикатурите ми
Ben Franklin
Аватар
Antares

Мнениеот exiteyes » Сря Яну 19, 2011 10:06 pm

С цел да си изям минуса ама не, че ми пука де :D
Тази тема е подобна на шаха, има пешки и царе. Пешките се местят само със 1-2 хода напред, а царя само стои и си гледа кефа, когато реши, че някоя пешка му е накривила к*ра го шиба по гъза и си мисли, че го е премахнал..
Поне според мен цялата дъндания не си заслужава за да стават все по странни и странни неща :V:
Не се притеснявай нормално е откъдето и да го погледнеш да ти се струва кофти обаче попа-шефа не им пука макар, че и те са минали през целия тоя път да им шибат и шибат минусчета, докато съберат 2000 рейт и да раздават правосъдие :eyebrow:

ЯКО А ?
Аватар
exiteyes

Рейтинг: 1837

Мнениеот ico 1 » Сря Яну 19, 2011 10:15 pm

Топло, топло, но все още не е топлата вода. :D
Нека и някой друг да се пробва.
Последна промяна ico 1 на Сря Яну 19, 2011 10:20 pm, променена общо 1 път
Аватар
ico 1

Мнениеот Stancho » Сря Яну 19, 2011 10:19 pm

exiteyes написа:С цел да си изям минуса ама не, че ми пука де :D
Тази тема е подобна на шаха, има пешки и царе. Пешките се местят само със 1-2 хода напред, а царя само стои и си гледа кефа, когато реши, че някоя пешка му е накривила к*ра го шиба по гъза и си мисли, че го е премахнал..
Поне според мен цялата дъндания не си заслужава за да стават все по странни и странни неща :V:
Не се притеснявай нормално е откъдето и да го погледнеш да ти се струва кофти обаче попа-шефа не им пука макар, че и те са минали през целия тоя път да им шибат и шибат минусчета, докато съберат 2000 рейт и да раздават правосъдие :eyebrow:

ЯКО А ?

Всъщност не позна - модераторите и админа си започнаха с 2000 рейтинг - нали те са поповете. :)

Да не говорим кой дигна рейтинг на основа приятел или не - това са доста дълбоки теми. :dontknow:
Аватар
Stancho

Рейтинг: 1699

Мнениеот exiteyes » Сря Яну 19, 2011 10:20 pm

Обърната йерархия ---> топла вода :dontknow: :idea:
Аватар
exiteyes

Мнениеот did » Сря Яну 19, 2011 10:23 pm

exiteyes написа:С цел да си изям минуса ама не, че му пука де :D
Тази тема е подобна на шаха има пешки и царе. Пешките се местят само със 1-2 хода напред, а царя само стои и си гледа кефа, когато реши, че някоя пешка му е накривила к*ра го шиба по гъза и си мисли, че го е премахнал..

ЯКО А ?

Нищо не си разбрал.

Форумът е общество. Обществата имат правила. Правилата трябва да се знаят, за да се спазват, а ти не ги знаеш.

От времето на римската империя има едно правило, което и сега е част от международното право: Това, че не знаеш законите, не е основание да се оправдаваш за неспазването им.

Що мрънкаш?

Пък авторът на темата не знам що мрънка. Рейтингът му си е точно толкова, колкото трябва да бъде.

Колкото до алгоритмите за рейтинга - всички сте далече от истината. Нещата са мноооого по-сложни, отколкото си ги представяте и не могат да се обяснят само с математика за осми клас.
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот exiteyes » Сря Яну 19, 2011 10:29 pm

did написа:
exiteyes написа:С цел да си изям минуса ама не, че му пука де :D
Тази тема е подобна на шаха има пешки и царе. Пешките се местят само със 1-2 хода напред, а царя само стои и си гледа кефа, когато реши, че някоя пешка му е накривила к*ра го шиба по гъза и си мисли, че го е премахнал..

ЯКО А ?

Нищо не си разбрал.

Форумът е общество. Обществата имат правила. Правилата трябва да се знаят, за да се спазват, а ти не ги знаеш.

От времето на римската империя има едно правило, което и сега е част от международното право: Това, че не знаеш законите, не е основание да се оправдаваш за неспазването им.

Що мрънкаш?

Пък авторът на темата не знам що мрънка. Рейтингът му си е точно толкова, колкото трябва да бъде.

Колкото до алгоритмите за рейтинга - всички сте далече от истината. Нещата са мноооого по-сложни, отколкото си ги представяте и не могат да се обяснят само с математика за осми клас.

Тъй вярно шефе! Относно правилата следмалко ще си ги ПРЕпрочета отново да видя която точка от тях изпускам точно :deal:
Аватар
exiteyes

Мнениеот Antares » Сря Яну 19, 2011 10:40 pm

Stancho написа:Всъщност не позна - модераторите и админа си започнаха с 2000 рейтинг - нали те са поповете. :)
1700. Никой не почна с 2000. И не бяха само модераторите, братчедите им, аверите също почнаха с 1700. Аз например също започнах с 1700 :D Понеже ходих редовно на форумните срещи и общи карания, за това, че съм преживявал админски храсталясвания ме наградиха да съм сред избраните. Един вид - форума ми даде едно рамо :evil:

exiteyes, изпускаш нещата със статистиката, като наука. И някои елементарни правика и закони. Но това - ако някой ден станеш студент (то кой не става вече) и позахапеш от висшата математика.
----
Ред: Тоя рейтинг същата работа като едно време оповете в мирката - половината не схващат к'ва му е идеята, ама нали е шаренко, нали дава нещо повече от другите и го искат, се едно живота им зависи от него. В #Plovdiv едно време ми предлагаха 300 лева за да add-на един тип +fop...
Луд на шаренко се радва...
Карикатурите ми
Ben Franklin
Аватар
Antares

Мнениеот webster1102 » Сря Яну 19, 2011 11:08 pm

Колеги,нека бъдем честни...Както съм повторил няколко пъти,ми е през оная работа за тоя рейтинг.Исках да обясня на всички,че българина не е свикнал с добро,а е винаги готово да се заяде за най-малкото нещо.Имам в предвид,че вместо да помогне,все ще намери повод да се заяде.Идеята на темата беше,ако е възможно,малко по-човешко държание от хората един към друг.Все пак сме българи,бе,да му •••••••....
Аватар
webster1102

Мнениеот Antares » Сря Яну 19, 2011 11:17 pm

webster1102 написа:Идеята на темата беше,ако е възможно,малко по-човешко държание от хората един към друг
И изразните средства, с които целиш по-човешко отношение са:
webster1102 написа:тема с цел да разясня на всички хейтъри,защо са толкова прости и ограничени.
webster1102 написа:на мен ми е през хуя
webster1102 написа:Мисля,че вие тъпаците с над 1600
webster1102 написа:с тъпите си изказвания
Карикатурите ми
Ben Franklin
Аватар
Antares

Мнениеот webster1102 » Сря Яну 19, 2011 11:21 pm

Да.
Аватар
webster1102

Мнениеот hitar_potar » Сря Яну 19, 2011 11:28 pm

webster1102 написа:Да.

Ако знаеш само как ме забавляваш цяла вечер.....
Кво толкова ти е крив света? Заради някоя и друга точица от рейтинга, за който ти е през бубината ли? :rofl:
Аватар
hitar_potar

Мнениеот webster1102 » Сря Яну 19, 2011 11:33 pm

Мдам, :rofl: ...
Аватар
webster1102

Мнениеот hitar_potar » Чет Яну 20, 2011 12:51 am

Нещо ти е много весело, виждам. Я да ти скофтим малко настроението - аз съм индивида, дето ти наби минусче в темата в Радост за очото... и вероятно индивида, заради когото е пусната тая тема. :rofl: Само дето има 1 основен проблем - путка вече съм видял (и изпробвал :nuts: ), а както се очертава, ще виждам и занапред. :P :P :P
За протокола да поясня - не се славя като хейтър, дори напротив. Далеч не съм прост, още повече пък ограничен - за тва могат да свидетелстват доста хора. Наистина станах от дясната страна на кревата, и наистина не ми хареса нещо в коментара ти в другата тема. Това, че форума става по-тъп и по-тъп, може да е само заради индивиди като теб, а не заради лошите чичковци с рейтинг над 1600, размахващи бойни томахавки. Друг е въпроса пък, че за определени хора пък става все по-полезен и по-хубав ( :wavey: ). Пък и така като гледам, точно ти си този, който не се спира, няма си работа, и се прави на интересен... ааа да, и му е "през хуя колко минуса имам и дали ще вляза в този форум някога отново" . За справки - съществуването на настоящата тема. Цяла тема.... :roll2: Моля, чувствай се в пълното си право да ни лишиш от присъствието си, щом те натоварва толкова много. :popcorn:
Аватар
hitar_potar

Мнениеот webster1102 » Чет Яну 20, 2011 1:55 am

Евалата,затапи ме.
Аватар
webster1102

Мнениеот taurus13 » Чет Яну 20, 2011 1:58 am

Скоро ще има народна революция...да му мислят аристократите.
Пичове, не по всички БГ форуми е така - просто тук има много деца и някои по-възрастни. Тинейджърите се правят на важни и си набиват "канчетата" и минусите. "Чичайките" пък, (готина дума) са вече дистанцирани от младото поколение и се държат като вашите родители - и също ви набиват минусите за назидание. Всичко това е нормално - какъв е изхода:
- чакаш докато порастнеш и станеш "Чичайка" и тогава пишеш.
- правиш се на възрастен и зрял
- намираш си тинейджърски форум.
Вие що мислите едно време имаше пионерчета, комсомолчета и партийчета - за да се избегне възрастовия конфликт. :roll2:
Изображение
Аватар
taurus13

Мнениеот PtD » Чет Яну 20, 2011 2:27 am

@автора, ми айде къш, като не те кефи, бе. Не сме те калесвали за тука с бъклица и дрян. :nuts:

Само дето имам подозрение, че ако доброзорно те къшна, ще почнеш да се жалваш колко били лоши чичковците и какъв фашизъм имало във форума :)

П.П. Да напомня, че специално за такива мрънкалници като теб, нарочно си смъкнах рейтинга до 1200. И какво? Пак се вдигна. Но, на кривата ракета... знаем кой й пречи.

Вие що мислите едно време имаше пионерчета, комсомолчета и партийчета - за да се избегне възрастовия конфликт.

Aхахаха, Милко, рулираш :clap:
Дреболия, обикновено нещо!
Аватар
PtD

Мнениеот hitar_potar » Чет Яну 20, 2011 3:50 am

PtD написа:Само дето имам подозрение, че ако доброзорно те къшна, ще почнеш да се жалваш колко били лоши чичковците и какъв фашизъм имало във форума :)

Бъркаш понятието. Трябваше да напишеш "чичайките", та да е в дух с темата и изразните средтва, използвани из нея! :rofl: :rofl: :rofl:
Аватар
hitar_potar

Мнениеот webster1102 » Чет Яну 20, 2011 9:24 am

Ех админе,админе...каквото искаш прави :).

@hitar_potar : :*:*:*
Аватар
webster1102

Мнениеот ico 1 » Чет Яну 20, 2011 9:55 am

webster1102 написа:Ех админе,админе...каквото искаш прави :).

E, oxliova Modetator - Президент N:3, какво решаваш? Каква да е съдбата на това момче?
Аватар
ico 1

Мнениеот NovemberCharlie » Чет Яну 20, 2011 10:04 am

Аз предлагам да прекръстим форума на "Плюс-Минус" Форум. То и без това вече за колоездене не ида реч тука.
Конституция на Република България
Чл. 36. (1) Изучаването и ползването на българския език е право и задължение на българските граждани
Аватар
NovemberCharlie

Мнениеот TheAnimal » Чет Яну 20, 2011 10:08 am

Всички хейтърчета, насочете се към този сайт http://www.armenskipop.net/ . На всеки въпрос ще получите отговор!
"Всеки знае, че една жена е твърде силна за един мъж."
TheAnimal

Мнениеот Antares » Чет Яну 20, 2011 10:32 am

Мира, аз им дадох подробни данни за арменските църкви в България :D

Препоръчвам храм "Сурп Кеворкян" в Пловдив. Протопрезвитер Кеворк Хачерян е много разбран човек и изслушва с огромно внимание.
Карикатурите ми
Ben Franklin
Аватар
Antares

Следваща

Назад към Бла - Бла