spirov92 написа:echo "127.0.0.1 facebook.com" >> /etc/hosts
За съжаление не съвсем, защото има много вратички, през които може да ти достъпне информация, без дори да разбереш, говорим за всякаква обща информация, много по- ценна от няколко снимки, които решаваш да качиш или не и обикновено нямат никаква стойност в ръцете на непознат.PtD написа:А не зависи ли от теб да му дадеш само толкова, колкото ти е комфортно да научат за теб?
marsa написа:За съжаление не съвсем, защото има много вратички, през които може да ти достъпне информация, без дори да разбереш
marsa написа:Предлагам да не запецваме на Фейкбук
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()
fffdt написа:Забелязвам , че толкова съм се пристрастил към компютъра си , че се превръщам в някакво зомби , блуждаещо из виртуалното пространство , губейки ЦЯЛОТО налично свободно време от деня си . Започвам все по-рядко да общувам със семейството си , да излизам за глътка въздух , да карам колело; рядко съм и подготвен за училище ... Треа се отскубна вече !
bikerider написа:fffdt написа:Забелязвам , че толкова съм се пристрастил към компютъра си , че се превръщам в някакво зомби , блуждаещо из виртуалното пространство , губейки ЦЯЛОТО налично свободно време от деня си . Започвам все по-рядко да общувам със семейството си , да излизам за глътка въздух , да карам колело; рядко съм и подготвен за училище ... Треа се отскубна вече !
Go mobile!
bikerider написа:fffdt написа: бла-бла-бла
Go mobile!
Daniel Panev написа:То па и ваш'то е един живот...
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 11 госта