lostrider@ написа:... а тези, които са паркирани директно пред входната врата...
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()
skipper написа:И аз ги плюя такива, които спират пред самия вход, че да не можеш като нормален човек да си влезеш във входа. Да трябва да си вдигаш колелото над главата защото друг вариант да го вкараш няма поради паркирали автомобили отпред. И тия дето спират по тротоара и тях ги плюя - за това че се налага да бутам количката с дъщеря ми по шосето където минават коли и камиони защото по тротоара е пълно с паркирали автомобили. Дали ако паркирате на определените за това места някой ще ви плюе колите? Нужно ли е да изразходвате толкова много енергия в дебнене, като можете просто да си паркирате колите малко по далеко и да повървите 1 минута до входа, отколкото едната ви гума да е в антрето на входа пред пощенските кутии?
Ама то не става само с ядене и гледане на телевизия ...
lostrider@ написа:Значи, тогава да разясня малко. От входната врата до паркираните коли има над 2 метра отстояние. Вие сигурно си представяте, че едва ли не колите затискат входата врата и тя не може да се отвори. Разстояние има. Между колите също. Никога, поне за мен, не е било проблем да премина между тях, защото колите пред входа винаги спират по- разредени имено с тази цел. Освен това, забравих да добавя, винаги си прибирам страничните огледала. Хем за да ги отнесе някой, хем за да бъде по- лесно да се преминава между колите.
lostrider@ написа:Значи, тогава да разясня малко. От входната врата до паркираните коли има над 2 метра отстояние. Вие сигурно си представяте, че едва ли не колите затискат входата врата и тя не може да се отвори. Разстояние има. Между колите също. Никога, поне за мен, не е било проблем да премина между тях, защото колите пред входа винаги спират по- разредени имено с тази цел. Освен това, забравих да добавя, винаги си прибирам страничните огледала. Хем за да ги отнесе някой, хем за да бъде по- лесно да се преминава между колите.
did написа:Аз не бих те наплюл, а взривил.
TheAnimal написа:Радвай се, че ти плюе. А не си попаднал на мен, с малко вода, хляб и няколко гълаба правя чудеса с боята на колата.
venci95 написа:Къде отидоха разговорите,бъдете хора не изроди!Щом се подозира някой,просто го хванете и го попитаите най-човешки,"кажи какво ти пречи колата" примерно.Той естествено няма да признае,но ще каже нещо от рода на,"aми попренцип не ми пречи,но при пренасяне на едикакво си там,може да пречи колата",или простo-"не е хубаво да седи пред входа,защото:",и следва изброяване на причините от поста на Alpina например!Мисълта ми е,защо да се правят всички тези грозни сцени,при положение,че просто след един смислен разговор от 5 изречения,може да не си разбивате съня,да не се взривявате,или занимавате с гълаби?Честно,не ми се обиждайте,но бих сравнил действията ви с тези на някои мой недорасъл връсник!
venci95 написа:Къде отидоха разговорите,бъдете хора не изроди!Щом се подозира някой,просто го хванете и го попитаите най-човешки,"кажи какво ти пречи колата" примерно.Той естествено няма да признае,но ще каже нещо от рода на,"aми попренцип не ми пречи,но при пренасяне на едикакво си там,може да пречи колата",или простo-"не е хубаво да седи пред входа,защото:",и следва изброяване на причините от поста на Alpina например!Мисълта ми е,защо да се правят всички тези грозни сцени,при положение,че просто след един смислен разговор от 5 изречения,може да не си разбивате съня,да не се взривявате,или занимавате с гълаби?Честно,не ми се обиждайте,но бих сравнил действията ви с тези на някои мой недорасъл връсник!
PRobably написа:Само аз ли си мисля,че тоя дето плюе е просто някой бесен селянин? Не е нужно да има причина явно просто му е забавно...
lostrider@ написа:Само ще спомена, че преди малко се прибрах от каране и без никакви проблеми преминах между колите с велосипеда си (на ход, а не с бутане), като това никога не ми е било прблем и преди.
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 24 госта