tweety написа:абе днеска както си се возя из Южния парк и гледам на една полянка "Lilly" от форума се лигави и се катери по тези белите топки,дето стоят по полянките... много ми е чудно какво се опитваше да постигне![]()
![]()
ако може да споделиии...
![]()
sherpite написа:tweety написа:абе днеска както си се возя из Южния парк и гледам на една полянка "Lilly" от форума се лигави и се катери по тези белите топки,дето стоят по полянките... много ми е чудно какво се опитваше да постигне![]()
![]()
ако може да споделиии...
![]()
Защо не я пита на място или не си говорите вече?
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
naso написа:Лили а в г**ъ боли ли ?
Имаш + от мен за това изказване.Lilly написа:Ти би трябвало да знаеш най-добре
dEcLiNe™ написа:Вчера (05.03) около 9.50-10.00 часа сутринта на Петте Кюшета по посока Руски паметник на тротоара минаха двама колоездачи единия с ht2(май и другия, ама можах да видя), Fox Vanilla(или Van R не ги разбирам много) отпред.Eдната ht2 беше зелена другата сива май.Един от ездачите беше с очила и челадинка.Аз най-завистливо ги загледах, дали защото виждах фокс за пръв път на живо:V: или за да запомня кои са и да пусна информацията тук.
![]()
Е, да си кажат кои бяха.
![]()
TheAnimal написа:naso написа:Лили а в г**ъ боли ли ?
и аз като тебе като чуя името Лили това ми е на устата...
кой беше този националист днес с шапка в цветовете на трибагреника на Софийскиа към 18 и 20?
TheAnimal написа:да се е*а в неграмотното животно
sherpite написа:Анелия написа:...Скот Спешълайзд..
Анелия написа:Шумен, до крепостта. Слабо момче на Скот Спешълайзд.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 13 госта