prokalnatiq написа:Ми да ама явно не... на ден сигурно 5-6 часа и нагоре си пиша с нея, тя ми споделя много лични работи, аз и споделям. Намеквам й, ама тя нищо. Като се видим нищо особено.
Ето ви снимка: на мен и нея https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/ ... 4384_n.jpg
Plamen_EM написа:Малко заблуждавате с моторите. Имал съм мотори в последните 25 години и ...
Анализ по снимка: Всичко си е в твоите ръце. 98% е готова на всичко за теб, но ти не събираш смелост. 2% (колкото да не е без хич) те използва просто. Така наречената група на приятелите.
Между другото, ако бързо не поемеш инициативата в правилната посока, ще те отсвири, мани това, ами и ще разкаже на приятелките си. Ще ти излезне име ...
Plamen_EM написа: Дай и по-категорична заявка за намеренията си. Възможностите са две. Или те приема или те отхвърля. И в двата случая печелиш.
TheAnimal написа:Нищо няма да стане между вас.
Жените не обичат страхливите и НЕРЕШИТЕЛНИ хора.
Ще си останете само приятели. Свиквай!
TheAnimal написа:Жените не обичат
prokalnatiq написа:TheAnimal написа:Жените не обичат
А те какво изобщо обичат?
Да усещат стабилен човек до себе си.prokalnatiq написа:TheAnimal написа:Жените не обичат
Antares написа:Да усещат стабилен човек до себе си.prokalnatiq написа:TheAnimal написа:Жените не обичат
Antares написа:Да усещат стабилен човек до себе си.
Plamen_EM написа: То ако и в отношенията ти с нея ти е толкова дървена главата ...
prokalnatiq написа:TheAnimal написа:Жените не обичат
prokalnatiq написа: А те какво изобщо обичат?
Щом казвашbikerider написа:You're in for a trouble, bro!
Antares написа: Форума не е явно отражение на това, какви са хората, не може и да бъде. Виртуалната комуникация винаги ще е осакатена като съдържание
Antares написа:Щом казвашbikerider написа:You're in for a trouble, bro!
5roff написа:Единствената правилна тактика сега е- стреляй*! Ей ама не да и скочиш като некъв загорляк... запознай я със себе си, с мъжа който тя НЕпознава- уверен и точен, без отворени текстове... дай и право да избере зрялото и точно решение!
prokalnatiq написа:Голяма дискусия голямо нещо. Достатъчно стабилен съм се показал бая пъти. Буквално и преносно - носил съм я на ръце (заради токчета). Просто каквото и да подхвана се дърпа (като изключим излизания).
mariko написа:Antares e прав!
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 17 госта