Sartor написа:... но когато дойде времето да видя дали ще го бъде или не - да кажем, че отговора не ми хареса!

Добре, че поне го направих преди да съм се вкарал в някакви филми - съветвам те да направиш същото, защото виждам, че вървиш по същия път.
Искаш да кажеш, че те отряза преди да хлътнеш сериозно ли?

- като ги заовъртате така...
Винаги съм се удивлявал как може да установиш връзка с някой, щото харесвате една и съща музика например....??? За връзка си трябва съвместими характери и добро е*ане. Доброто е*ане се проверява с няколко е*нета, съвместимостта на характерите с времето. Ако секса не е добър в началото, надали ще се промени особено с времето, пък един мъж си се нуждае от добър секс, за да може да си движи живота нормално(виж жените са откачена работа - карат без секс с години) - просто хората са различни и за всеки влак си има пътници. Една-две вечери флиртове и после в леглото - какви парчета, какви избухвания, какви филми.
Може да звучи старомодно, ама една жена трябва да е и поне малко домакиня - не съм привърженик на това жената да седи по цял ден да чисти, пере и готви, но все пак домът се създава от жената - не може да се живее като на хотел жял живот.
Освен това никога не започвайте връзки с к*рви - те са си само за е*нето и ако не ви бият камшика след време, ще ви подлудят и използват. Освен това са навикнали на разнообразие и винаги ще има една дузина по-добри от вас, за които да си спомня - т.е. бивши к*рви няма!
Е, сега има случаи в които един мъж може да се вижда с една жена и без секс - просто щото му е приятна компанията - вечеря, приказки, вино....ма това е за улегнали мъже и жени и то не за всички