Alpina написа:В странен свят живеем, или пък просто хората са странни, понякога.
Та към 5 сутринта ми се стори, че видях панда на улицата. Какво следва:
• трябва да спра наркотиците
• трябва да се наспя
• по улиците ни се разхождат панди
puleto написа:unsigner написа:Как трябва да се храним преди, по време и след сериозно единично натоварване, тип 100-те километра около Витоша?
Предишната вечер ядеш шницел и кашкавал пане с малко хляб. Сутринта два часа преди старта 3- 4 пържени яйца с бекон и малко хляб. Сокове фреш и кафе. Мед и орехи объркани от предишната вечер. Непосредствено преди старта 50- 100 мл. водка. Може и ракия ама мирише. По време на състезанието леки енергийни десертчета и напитки. След състезанието понеже няма да караш силово на другия ден, ако въобще караш- топъл душ и каквото ти душа иска. Пак може алкохол за мускулната треска, ако имаш.
edinmilion написа:http://mtb-bg.com/forum/viewtopic.php?p=937544#p937544puleto написа:unsigner написа:Как трябва да се храним преди, по време и след сериозно единично натоварване, тип 100-те километра около Витоша?
Предишната вечер ядеш шницел и кашкавал пане с малко хляб. Сутринта два часа преди старта 3- 4 пържени яйца с бекон и малко хляб. Сокове фреш и кафе. Мед и орехи объркани от предишната вечер. Непосредствено преди старта 50- 100 мл. водка. Може и ракия ама мирише. По време на състезанието леки енергийни десертчета и напитки. След състезанието понеже няма да караш силово на другия ден, ако въобще караш- топъл душ и каквото ти душа иска. Пак може алкохол за мускулната треска, ако имаш.
Класик!!!![]()
![]()
puleto написа:рада написа:Зависи как и къде ще карам. Закусвам бавни въглехидрати, нося си половин литър вода с лимон и сол, 2-3 мюсли бара. Това е. Не знам как се наплющявате с храна и вода и после карате!
Колега, къде пише храна и вода и плющене? А и въпроса е за 100 км. Витоша, а не някъде и някога и някак си. Вечерта се омазняваш, сутринта биеш калориите с фрешове и витамини. С алкохола който не е задължителен отваряш кръвоносната система и си "ток и жица". После енергайзорите са за да не носиш тежки неща. Разбира се всичко това е за един ден. Не може да се повтори на другия. Също и един съвет- същата вечер не прави секс. Много е вероятно да изплашиш партньора и той да избяга.
Здравейте колеги, появи ми се някакъв луфт в левият курбел, и мисля, че задната капла гума трябва да се центрова. За София, приблизително колко взимат за диагностика, и ако може да препоръчате, къде могат на място веднага да ми кажат общо каква е крайната цена на ремонта.
Това го прочетох като: Лай ноpavkata666 написа: също си играх с задните болтове Хай - лоу но никаква промяна!
taurus13 написа:в планината също има 4 посоки, но те са различни от световните. Тук те са: Нагоре, Надоле, Насам и Натам.
psixopat написа:Знам, че не трябва да се проси, ама може ли плюсче че много не ме кефи тоя рейтинг 1599.
exiteyes написа:Много хора казват, "Гледай си своята чиния, когато ядеш, а не чуждата..", а често, когато дойде времето да се развиеш по някакъв начин, същите хора започват да питат и да говороят... защо/как/не ти ли е много и тн.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта