VOLATGE написа:Само аз ли не си лепя спуканите гуми, а направо си купувам нова гума?
When LeTour.fr spoke with Adam Hansen about his interests aside from cycling we asked: how many languages do you speak? His answer was far from the standard one...
“Computer programming languages, I speak five: PHP, MySQL, ASP, VB, Java – actually, and Javascript as well, if you want to include that. And, I've forgotten one that I used to know.
“Normal languages… uhm, some would say I don't speak English very well, so I accept that: my English is not very good. And as for other languages, I have a good understanding of some but I wouldn't say I speak any fluently.”
exiteyes написа:Ааа направо ще се гръмна. От почти месец съм на работа и вече осъзнавам с какви БОКЛУЦИ колеги работя направо. Пред шефа е един, а когато шефа го няма е съвсем друг - тъп, гаден, мръсен тъпанар. На средна възраст е но сега осъзнавам, че няма значение възрастта, един човек клошар ли е роден по душа - такъв си остава завинаги.
Antares написа: Форума не е явно отражение на това, какви са хората, не може и да бъде. Виртуалната комуникация винаги ще е осакатена като съдържание
joker_brand написа:Все повече хора виждам на колела ! Радвам се изключително много
Antares написа:Лично аз най-искрено мразя гълъбите - за мен съществуването на тези създания е доказателство, че има бог, и че той/тя/то има странно чувство за хумор. Не може нещо живо да е толкова тъпо и с инстинкт за самоунищожение...
PtD написа:Човек би си помислил, че не познаваш пешеходци...
hrissim написа:PtD написа:Човек би си помислил, че не познаваш пешеходци...
Альоооуууу. Знам те кой си и къде караш. Щеките ми са ветерани "Leki". Няма спици на предно колело, които да ги издържат.
uBaH написа:Ако с кренвирш, успееш да спреш колело в движение ... не ми се мисли какво трябва да има в него
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта