Antares написа:На какво беше като те сърби лявата ръка?
did написа:Сега видях - всъщност желязното е пластмасово, но направено от алуминий.
veskoz написа:HouseDH написа:Що,_повечето със рейтинг над 1700 ми се правят на тежкари и ми се смеят, че тук–там пропускам някоя дума? Нима те не_са били така?![]()
Нито се заяждам, нито друго, но мисля, че това е причината
Не намесвай рейтинга има и доста грамотни малчуганиВ крайна сметка имаме страхотни надписани бутончета на клавиатурите си. И буквичките които изписваме с тях са печатни, лесно четими и дори понякога цветни или наклонени. Трябва само да ги натискаме в правилната последователност. Нормално е да се допусне грешка от бързина, но някои бутончета са доста далеч едно от друго за такива грешки.
Ou7lAw написа:Защо пишете в темата ?(ето ви тъп въпрос)
ЕПИЧНОHouseDH написа:veskoz написа:HouseDH написа:Що,_повечето със рейтинг над 1700 ми се правят на тежкари и ми се смеят, че тук–там пропускам някоя дума? Нима те не_са били така?![]()
Нито се заяждам, нито друго, но мисля, че това е причината
Не намесвай рейтинга има и доста грамотни малчуганиВ крайна сметка имаме страхотни надписани бутончета на клавиатурите си. И буквичките които изписваме с тях са печатни, лесно четими и дори понякога цветни или наклонени. Трябва само да ги натискаме в правилната последователност. Нормално е да се допусне грешка от бързина, но някои бутончета са доста далеч едно от друго за такива грешки.
Заслужих си го.
Мерси за одговора.![]()
![]()
did написа:Благодаря. Вече спокойно мога да си купя Бугатито. Почвам да събирам пари.
veskoz написа:Мислите ли, че рогца ще стоят смешно на кормило 680 mm?
did написа:скъпо е!EccentricMOTION написа:Намерих си безплатно курбели Cyclone ...
View -> Character Encoding и пробваш различни видове. Ако е на кирилица - пробваш различните кирилизирани варианти.D-RIDER написа:Защо един много важен за мен имейл излиза така ÐдÑавей и меÑÑи много за поÑÑÑкаÑа! (това е само малка част разбира се) в моя комп ли е проблема или?
Antares написа:Току що ги развъртях различните налични на Firefox encoding-и и никой от тях не ми показа нормално текста.
Някой?........ Никой?!?dimochito написа:Как се сменя лостчето* на Авид ФР5? И ако се смени елиминира ли се големия луфт който има?
*това черното което трябва да дръпнеш за да се опъне жилото => да спреш
did написа:Сега видях - всъщност желязното е пластмасово, но направено от алуминий.
house13 написа:Да попитам хората от форума които са по наясно аз ли несам чел достатачно или Venom89 е в грешка та става вапрос за хидравлични спирачки v-brake?
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 17 госта