SPAM на килограм

Молим всички посетители, когато им се прииска просто да си поговорят глупости, да се помайтапят с дребни простотийки и т.н., да го направят в този форум. Тук е позволен по-груб език, стига да не е насочен към други членове на форума. Можете да пускате всичко, което като съдържание или стил би било неприемливо за останалите форуми. Но ако по наше усмотрение темата има смисъл или идея само за автора си, тя ще бъде изтривана!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 400 / 2

Re: SPAM на килограм

Мнениеот Yavkata » Пон Дек 16, 2013 6:14 pm

@ рада, гледай малко по широко и разкрепостено, какъв е този тясношосеен мироглед. :)
ИзображениеИзображениеЖивотът не се измерва с броя на вдишванията, а с моментите в които ти спира дъха!
Аватар
Yavkata

Рейтинг: 2000

Мнениеот Rayko » Пон Дек 16, 2013 7:16 pm

Аз карам с клин за лека атлетика. Те не могат да ми казват за кво е. Аз си решавам за какво да го използвам.
Наблюдавам на пазара подобна тенденция - опитват се да ни налагат определено предназначение на нещата.
Например орехи за баница, портокали за фреш, дрянови пръчки за сурвакници. Няма да се очудя, ако се появи надпис "лимони за джин".
о879 зз 4о з6
Аватар
Rayko

Мнениеот рада » Пон Дек 16, 2013 8:11 pm

Убедена съм, че екипировката за планина, например, не става за море, да речем. :D А чувалът за летните весели нощи няма да те спаси при минус 20. Тоест все пак си има разни тясноспециализирани вещи за еди-какво-си.
рада

Рейтинг: 1244

Мнениеот dob111 » Пон Дек 16, 2013 9:08 pm

Тенденцията в пазара е да ни се предлагат все повече и все по-тясно специализирани стоки.
Така ни карат да купуваме много продукти, които малко употребяваме.
Пазарът мрази универсалното. Той се опитва да ни внуши, че универсалното не съществува, че универсалното е за посредствените.
Аватар
dob111

Рейтинг: 1900

Мнениеот azoic » Вто Дек 17, 2013 12:54 am

Потреблението определя пазара и донякъде следва някаква логика, не можеш Август да спиш в "зимен" чувал (с диапазон до -26) освен ако не си в Хималайте, нито да практикуваш маратонско бягане с колоездачен клин. Трябва да има някакво разделение поне на ниско ниво. Има си и определено маркитингови трикове, но ако човек се интересува малко повече, не би трябвало да се хване в "капана" :beer:

п.п. Райко, ще ти донеса "лимони за джин" следващия път :D
Изображение Изображение
Аватар
azoic

Мнениеот Yavkata » Вто Дек 17, 2013 8:49 am

azoic написа:Потреблението определя пазара и донякъде следва някаква логика, не можеш Август да спиш в "зимен" чувал (с диапазон до -26) освен ако не си в Хималайте, нито да практикуваш маратонско бягане с колоездачен клин. Трябва да има някакво разделение поне на ниско ниво. Има си и определено маркитингови трикове, но ако човек се интересува малко повече, не би трябвало да се хване в "капана" :beer:

п.п. Райко, ще ти донеса "лимони за джин" следващия път :D

Без съмнение разделение на специализирани за дадени спортове, дисциплини и условия продукти си е гот да има. Ама то си е за ВИСКО ниво. Дали ще отидеш да тичаш 3 км в парка със суперспециализиран самоускорителен клин и ултрамегалеки турбоанатомични шпайкове или с най-прости маратонки и шорти е общо взето все тая. Или пък ще потъркаляш в парка със колело със свръхлеки ултрагрип гуми, а не със някви универсалки пак ще все тая. Са ако си елитен състезател и гониш всяка част от секунда , ще избереш естествено самоускорителен клин с аеродинамични нишки и ултрамегалеки турбоанатомични с променливо сцепление на пръстите шпайкове. Както и свръхлеки ултрагрип гуми с трипълнано смес на всеки трети бутон от грайфера. Да ползването на специализирана екипировка е без съмнение удобно....поглеждаш прогнозата за времето (тази точната , дето е платена , а не от масовите сайтовете), взимаш си ветровката за +4 до +13 градуса и лек южен вятър, слагаш на колелото гумите за терен с променлив наклон до 13 градуса, влажна рохкава почва и каменист участък от 600 метра, и може да изпитваш пълната наслада от комфорта....все едно си си в къщи на фотьойла.
Не защитавам и тезата на Райко. Давай по шорти, и един нож между зъбите и юруш навън, храна ще си наловим попътно. Тя много ме кефи, но просто е приложима за доста тесен, бих казал елитарен кръг. Масовия, средностатистически ползвател на туристическа, спортна , колоездачна и други масови спортове просто не се нуждае от чак толкова тясно специализирана екипировка (освен ако няма изключително голям гардероб, и желание да харчи излишни средства.) Още повече, че в ниския ценови клас екипировките са псевдоспециализирани. Много приличат на истински, ама само приличат. А когато кажеш на някой такъв масов потребител, че за да си купи един тясно специализиран продукт с който ще усети някаква разлика спрямо някой универсален, трябва да ръсне една-две средни месечни заплати, той те гледа накриво и ти казва-"Бе ти луд ли си в Щекатлона и Уидъл са по 8 лв същите." Да, ама не.
ИзображениеИзображениеЖивотът не се измерва с броя на вдишванията, а с моментите в които ти спира дъха!
Аватар
Yavkata

Мнениеот Ozzie » Чет Дек 19, 2013 9:02 pm

Заглавие: С какво се сдоби... част 2

penmark написа:180мм PM адаптер за предна спирачка. Запазва резбите на ушите на вилката. :)
http://alfa.kachi-snimka.info/images-20 ... 77368h.jpg
http://alfa.kachi-snimka.info/images-20 ... 77590r.jpg

Да питам, долния болт пили ли му главата? :thumb:
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
Аватар
Ozzie

Рейтинг: 1698

Мнениеот penmark » Чет Дек 19, 2013 10:47 pm

Не, има си легло в адаптера. Изчислили са го китайците. :D Утре на светло мога да ти снимам ако имаш желание. :)
Аватар
penmark

Мнениеот Ozzie » Чет Дек 19, 2013 10:48 pm

Няма нужда.
:beer:
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
Аватар
Ozzie

Мнениеот msniki » Вто Дек 24, 2013 3:25 pm

Raider-krr написа:Аз се сдобих със светещи капачки, пък msniki с минусче. :agree: :D

Е че тей си е, много ясно ще се подигравам на жоро дх. Махна ме от приятели шото му написах че трябва да носи каска. :D haha
Не търпи критики човека, много ясно че ще ми е смешно.
Минуса го очаквах и сегашния също. :)
Поне знам за какво ми ги праскат.
Аватар
msniki

Рейтинг: 1397

Мнениеот vvvaaal » Вто Дек 24, 2013 4:07 pm

Не се подигравай със Жорето! Ще вземе да те съди.
Аватар
vvvaaal

Рейтинг: 1239

Мнениеот iFkata » Вто Дек 24, 2013 8:47 pm

Весело и приятно изкарване на Коледа! :beer: :xmas:
Аватар
iFkata

Рейтинг: 1229

Мнениеот msniki » Вто Дек 24, 2013 11:22 pm

vvvaaal написа:Не се подигравай със Жорето! Ще вземе да те съди.

ок, спирам. :shake:
Аватар
msniki

Мнениеот vvvaaal » Сря Дек 25, 2013 1:15 pm

Честита Коледа бакяриии! :beer: Пожелавам ви много Крос-кръчми и много доунхивв през идната година!
Аватар
vvvaaal

Рейтинг: 1239

Мнениеот sonscp » Сря Дек 25, 2013 6:23 pm

Весела Коледа на всички съфорумници! :xmas:
Аватар
sonscp

Рейтинг: 1434

Мнениеот Neonskull » Сря Дек 25, 2013 8:45 pm

Весела Коледа на всички :santa:
Аватар
Neonskull

Рейтинг: 1200

Мнениеот iFkata » Съб Дек 28, 2013 12:57 am

Аватар
iFkata

Рейтинг: 1229

Мнениеот deadlyarrow » Съб Дек 28, 2013 2:18 am

iFkata написа:http://www.mtb-bg.com/forum/viewtopic.php?f=16&t=151532 Опасен тоя Димо... :D

Ще ме светнеш ли малко какво е имал в предвид ,е ако си разбрал де (аз нищо не вдянах) :D :rofl:
Викаш бил съм ненормалния, xax bitch аз съм идеалния
deadlyarrow

Рейтинг: 1174

Мнениеот veskoz » Нед Дек 29, 2013 9:02 am

Форума се е превърнал в бърборилня за недорасли пикльовци. Всяка втора тема е спешна и естествено целта й е да се подкрепи мнението на изсралия я от подобни пикльовци за даден продукт или да му се обясняват основи на физиката независимо че тон все пак ще си 'рупа.
Чета им мненията, като отида в парка и ги виждам разхождайки се и ми става зюле. Драйфа ми се от днешната младеж като цяло, ама все си мислех че около спорта са по-различни. Не! Просто слушат различна музика.
Жалко за форума. :V:
Сервизът за моя велосипед! http://www.velo09.com
Аватар
veskoz

Мнениеот Raider-krr » Нед Дек 29, 2013 9:13 am

Защо тогава посещаваш форума?Отиди в някой автомобилен, хем хубави теми, хем приятни хора и всичко е 6, модераторите седят без работа, защото всички спазват правилата, пък и доста неща се разбират за автомобила ти и всякакви такива неща.То темите не са само за колите има си най-различни.За колелата знам много неща, но и да пиша в повечето случай са 12 годишни, който просто нямат работа и питат глупости и да им отговоря, пак ще си направят ремонта по велосипеда както си знаят и после следващата и следващата тема и ... :xx(:
Аватар
Raider-krr

Рейтинг: 1054

Мнениеот boriss13 » Нед Дек 29, 2013 12:48 pm

veskoz написа:Форума се е превърнал в бърборилня за недорасли пикльовци. Всяка втора тема е спешна и естествено целта й е да се подкрепи мнението на изсралия я от подобни пикльовци за даден продукт или да му се обясняват основи на физиката независимо че тон все пак ще си 'рупа.
Чета им мненията, като отида в парка и ги виждам разхождайки се и ми става зюле. Драйфа ми се от днешната младеж като цяло, ама все си мислех че около спорта са по-различни. Не! Просто слушат различна музика.

Е то тва е от година, че и повече.... :bigeyes2:
Най-дългите пътешествия най-често започват с думите: "Зная по-кратък път!!!"Изображение
Аватар
boriss13

Мнениеот msniki » Нед Дек 29, 2013 4:40 pm

veskoz написа:Форума се е превърнал в бърборилня за недорасли пикльовци. Всяка втора тема е спешна и естествено целта й е да се подкрепи мнението на изсралия я от подобни пикльовци за даден продукт или да му се обясняват основи на физиката независимо че тон все пак ще си 'рупа.

Така е.
Като дойдох 2008 година тук(като недорасъл)беше друго.
Не ми харесва особено форума, и по старите членове са по изнервени също.
Не мога да го проумея :
Как има да се изказват и дават съвети- хора навиждали даден компонент, незнаещи характеристиките и предназначението му.
Да не говорим че в някой теми само се смеят на автора че е питал. Да и такива съм срещал.
:dontknow:
Аватар
msniki

Мнениеот veskoz » Нед Дек 29, 2013 6:20 pm

boriss13 написа:Е то тва е от година, че и повече.... :bigeyes2:

От поне три ама вече не се трае. Трябват си тояги.
Сервизът за моя велосипед! http://www.velo09.com
Аватар
veskoz

Мнениеот boriss13 » Вто Дек 31, 2013 9:09 am

Мдам, определено трябва TOYAGA... ;)
А относно недорасляците, има едно позабравено решение на did ... :evil:
Аз предлагам темата да се заключи! :D :rofl: :santa2: :santa:
Най-дългите пътешествия най-често започват с думите: "Зная по-кратък път!!!"Изображение
Аватар
boriss13

Мнениеот taurus13 » Вто Дек 31, 2013 10:01 am

Да бе, тояги ви трябват - пишете вие в тоя форум, а не си трайте. То вие като абдикирате от форума и го оставите на малолетните, какъв очаквате да стане.
Изображение
Аватар
taurus13

Мнениеот did » Вто Дек 31, 2013 11:09 am

boriss13 написа:А относно недорасляците, има едно позабравено решение на did ... :evil:

:D
Не бях влизал там от години. Не че някой е влизал де :D
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот Ozzie » Вто Дек 31, 2013 11:34 am

гробокопачи винаги ще се намерят :santa2:
Аватар
Ozzie

Мнениеот sonscp » Сря Яну 01, 2014 12:31 am

Честита Нова Година на всички колеги! Да сте живи и здрави ,и да ви се сбъднат всички мечти! :beer: :drunk:
Аватар
sonscp

Рейтинг: 1434

Мнениеот Stoks1 » Сря Яну 01, 2014 12:45 am

Честита Нова Година и от мен байкарчета нека да ви върви във всичко ии да си направите най-хубавите колела, които искате! :D :D
Аватар
Stoks1

Рейтинг: 1460

Мнениеот uBaH » Сря Яну 01, 2014 1:35 am

:hbang2: :hbang2: :hbang2:

ЧНГ 2014

:drunk:
Аватар
uBaH

ПредишнаСледваща