колела (т.е. наплетени капли, главини и спици).
taurus13 написа:в планината също има 4 посоки, но те са различни от световните. Тук те са: Нагоре, Надоле, Насам и Натам.
vvvaaal написа:......
msniki написа:Затова както и казах преди рейтинговата система е субективна.
spirov92 написа:Темата е в "радост за окото"... поста ти няма снимка, тоест е офтопик. Ето ти съвсем конкретна причина.![]()
П.П. А както знаеш мрънкането за минуси води до още минуси.
PtD написа:msniki написа:Затова както и казах преди рейтинговата система е субективна.
Точно както и изборите в демократичните общества
msniki написа:А всички знаем какво до какво води това.
Пример нашата страна
PtD написа:msniki написа:А всички знаем какво до какво води това.
Пример нашата страна
В нашата страна води до едно, в Германия води до друго, в САЩ до трето... въпрос на мат'риал
msniki написа:Пример PB форума. Къде къде по възпитани хора от повечето тук. Няма заяждания, няма изказвания неподготвени. Няма да се присмиват на някой че питал глупав въпрос. Помагат веднага и
адекватно при това.
Най малкото което е няма рейтингова система. Чудно защо ли
PtD написа:msniki написа:Пример PB форума. Къде къде по възпитани хора от повечето тук.[/b] Няма заяждания, няма изказвания неподготвени. Няма да се присмиват на някой че питал глупав въпрос. Помагат веднага и
адекватно при това.
Ами явно защото модераторите им дерат по 15 кожи.
PtD написа:msniki написа:Пример PB форума. Къде къде по възпитани хора от повечето тук. Няма заяждания, няма изказвания неподготвени. Няма да се присмиват на някой че питал глупав въпрос. Помагат веднага и
адекватно при това.
Ами явно защото модераторите им дерат по 15 кожи.
msniki написа:Дерат, дерат и така трябва.
msniki написа:Даже и ми прасна минус...
msniki написа:Ето още 1 разлика : Тук явно се подиграват на автора хора с над 1600 рейтинг :
viewtopic.php?f=4&t=147737&p=956284#p956284
Я ми обясни ако си човек, които за 1-ви път посещава форума, как би реагирал ако видиш такава тема.
Виждаш ли както и да се погледне рейтинга е субективен.
msniki написа:Въобще няма демокрация, по скоро деградация на форума с такива малоумни заяждания.
Така нататък, а не беше така форума преди.
6. Снимки. Публикуването на една или повече реални снимки на продукта в обяви "Продавам" и "заменям" е задължително.
Не разбрах, 6 снимки ли трябва да добавя?
PtD написа: сигурен, че ако ти одера на теб кожата за мнение, в което се заяждаш, ще писнеш до небето, че си дискриминиран. Както и почти всеки друг в нашия форум.
Подиграват се. ...
PtD написа:msniki написа:Даже и ми прасна минус...
Кой това?
Antares написа:Аз не мога да разбера що хората продължават да живеят с илюзията, че навсякъде светът е длъжен да им предоставя демокрация и равни права. Т'ва тук е частен форум и точка. Тук конституцията няма юрисдикция, тук са в сила правилата на самия форум, демокрация няма!
msniki написа:PtD написа: сигурен, че ако ти одера на теб кожата за мнение, в което се заяждаш, ще писнеш до небето, че си дискриминиран. Както и почти всеки друг в нашия форум.
Напълно възможно, но надали.
msniki написа:PtD написа:Подиграват се. ...
Примера ти не е точен. .... Верно попринцип написано е неразбираемо . Като сте били и вие начинаещи как сте обяснявали на майсторите ? Но като се замислиш "луфт в рамката" лесно може да се сетиш къде е.
msniki написа:Пък дори да си в грешка, поне си дал съвет за някой друг.
msniki написа:Това е че не замислят преди да пишат някой хора(аз не съм изключение)...
Всеки е започнал от някъде, никой не е роден научен.
msniki написа:PtD написа:msniki написа:Даже и ми прасна минус...
Кой това?
Ооо незнам, предположих че си ти.
msniki написа:Antares написа:Аз не мога да разбера що хората продължават да живеят с илюзията, че навсякъде светът е длъжен да им предоставя демокрация и равни права. Т'ва тук е частен форум и точка. Тук конституцията няма юрисдикция, тук са в сила правилата на самия форум, демокрация няма!
Дам верно явно нашата страна е такава че да мислиш по този начин.
Аз мисля както е при другите. Равни права в частни форуми. Пфу колко съм в заблуда явно.
То и правилата май са само за някой хора ?
taurus13 написа:в планината също има 4 посоки, но те са различни от световните. Тук те са: Нагоре, Надоле, Насам и Натам.
psixopat написа:https://www.facebook.com/pages/Cedric-Gracia/211101762241216?ref=stream Седрик Грасия е споделил линк от http://www.mtb-bg.com
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта