bdz43r написа:Всеки ден си има контрола. Не си я нацелвал.
Е да де, ама каква е логиката-нали горе, без биУет иУи карта не можеш да минеш?!?

bdz43r написа:Всеки ден си има контрола. Не си я нацелвал.
boriss13 написа:Е да де, ама каква е логиката-нали горе, без биУет иУи карта не можеш да минеш?!?
veskoz написа:С каква сила трябва да се притягат болтовете на рамката (периодичното притягане на АМ) в Nm?
azze написа:Възможно ли е да се използват V-брейкове,ако имаш главина за диск?Преди да кажете,че е тъпо,да поясня - искам да сменя предна/задна капла,но няма да мога да си взема веднага дискова спирачка.
botroid написа:azze написа:Възможно ли е да се използват V-брейкове,ако имаш главина за диск?Преди да кажете,че е тъпо,да поясня - искам да сменя предна/задна капла,но няма да мога да си взема веднага дискова спирачка.
Възможно е, ако вилката ти има пивоти за монтиране на ви-брейкове. Също така шините ти, трябва да са предназначени за такъв вид спирачки, тоест да имат спирачни нарези за калодките.
BluE_Magic написа:Как да си намаля аватара без да си смалям снимката искам снимката да остане цяла ????
Моля ви за бърз отговор![]()
![]()
![]()
![]()
BluE_Magic написа:ама нямам пхотосхоп
Може, тъй като програмата е част от MS Office пакета, който не е част от Windows OS, а се инсталира допълнително с отделен лиценз, и е включена в него от версия 2003 напред, да не говорим че не всички PC са Windows базирани. Т.е. ако искаш да я използваш, ще трябва:azze написа:Microsoft Office Picture Manager не може да го нямаш. Picture - resize
BluE_Magic написа:Много ми е як аватара вече
Ozzie написа:BluE_Magic написа:Много ми е як аватара вече
е честито, не е толкова сложно, нали?
Antares написа:Първо - Windows-а, ако е lite-нат, може и да няма picture manager. Тогава за да го подкараш трябва едно навиране дълбоко в дебелото черво на регистрите, след което писане на километрични команди в конзолата и накрая - резултат. А за снимките - много сте зле. Ще си качвате на компютъра глупости, ще се задръствате с простотии, а не е изключено и adware и други радости, вместо да ползвате примерно този сайт. resize/effects/crop и куп други радости... Без пари, без да се тровите с излишен софтуер, който ще ползвате веднъж...
Пациенти...
BluE_Magic написа:Еми то не е сложно ама трябва да имам програмки а аз нямам...
Ozzie написа:BluE_Magic написа:Еми то не е сложно ама трябва да имам програмки а аз нямам...
както ти казаха по- горе и най- елементарния Paint (ако си с Windows няма начин да го нямаш) ще ти свърши работа да изрежеш това което ти трябва от някоя снимка и да намалиш размера
въпрос на желание да се научиш, но явно мързела е по- силен при теб
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 31 госта