kokito написа:колелото е в перфектно състояние, за спускания е и е много удобно...обслужена предница и всичко 088xxxxxxx не e specialized scott ram drag kona 880лв.

kokito написа:колелото е в перфектно състояние, за спускания е и е много удобно...обслужена предница и всичко 088xxxxxxx не e specialized scott ram drag kona 880лв.
uBaH написа:damn, знаех си, че ми има нещо на предницата. Като се прибера от работа, ще я обслужа и аз
boriss13 написа:Моят ще почне след 27 часа...
boriss13 написа:..................още малко.................
Vorac написа:Хубаво де, значи ми трябва доставка до адрес в Германия (до склада на ГабКо). Което явно трябва да стане чрез bike-diskount.bg. Но както писах, там има само 2-3 модела обявени. Дали има някаква скрита опция да се поръча прозиволен модел?
3x9 скорости sram(дъщерна на шимано фирма)със хидравлика в дисковата спирачна система
hitar_potar написа:msniki написа:... дрън-дрън-дрън...
Виж сега, аз съм имал очите да те назова по име/прякор в даден пост - ти дори и това нямаше, изтипоса там някаква картинка, за да се заядеш тихинко и не директно. Достатъчно известен си, за да ти се хилят хората зад гърба (най-интересно). За другите русенски индивиди - предполагам визираш една известна в този форум личност от женски род, участваща на състезанията по спускане в България. която личност завлече в малоумието си и други хора. Които за щастие се усетиха най-накрая и се отърваха от кофти компанията й. .
Аз тукашния Админ го уважавам, и то много - ама разликата между него и твоя вездесъща милост е огромна. За разлика от теб, той никога не се е бил в гърдите какво е постигнал (а то е много повече от твоите постижения). И говориш за качество???![]()
Че кво уважение искаш тогава? А с липсата на такова идват и обидите - защото си ги заслужил. Понапъни малко мозъчето си и се замисли защо толкова много хора скачат срещу теб.
А банването (щото "банна" звучи като съкратена версия на "банана") е още 1 лост за заяждане с теб - нали така се чувстваш велик, г-н фейсбук-админ.
![]()
И не се оправдавай с автокоректа - аз също пиша от телефона често, такива малоумщини като твоите никога не съм пляскал в този форум. Нито правописа ми е бил толкова зле, нито запетайките са ми били разхвърляни като след активирана граната, нито пък изреченията ми са били толкова зле подредени и губещи смисъла си. Търси грешката в задклавиатурното устройство.
Баси, окепазихме темата за некоректните обяви. Извинявам се за което!
Antares написа:Като гледам пазара - тоя форум май се посещава основно от хобити и джуджета...
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта