П.П. Имах едно време подобна пача. Слагах и го, когато ми се обади и въобще не ме интересуваха нейните сценарии и роли.

После замина в София да учи актьорско майсторство.
TheAnimal написа:...
Мое мнение по въпроса...
ico 1 написа:Аз ще ти кажа. Която те разиграва и не е директна в отношенията си с теб е пача (иде ми, дойде ми; ши съ качвам, няма да съ качвам и т.н.). Не можеш да разбереш предварително. Пачите са мазни. Точка.
П.П. Плюсът на TheAnimal е от мен, защото ме кефи.
ico 1 написа::bigeyes:
@ taurus13, истина ли е това? Баси и успокоението, дето му даде.
EmZo написа:И к'во? гушкоцелува ме за лека нощ и после ник'ва не отговаря... Т'ва на к'во прилича ся, да не сме в 4-ти клас?
Аре Пешо пак на топа на устата... Оста'йтИ мЪ намира и нИ мЪ занима'йтИ с глупостиhitar_potar написа:Хахаха, нали знаеш - всяко зло за добро. Поне сега пътят към сърцето ти е отворен за Пешо (Антарес).![]()
taurus13 написа:... мъжете сме прасета....![]()
taurus13 написа:@Потър - ти още я мислиш тази бившата...не се притеснявай...
EmZo написа: Опрайхме се!
Antares написа: Оста'йтИ мЪ намира и нИ мЪ занима'йтИ с глупости
THEZOGGO написа:Ко пукаш пуканки бе, кажи нещо по темата.![]()
Antares написа:Не, не, не мога, не...
hitar_potar написа:...а друга част се пита не дали да я прегазя с колата, а с каква скорост да я прегазя?!?
Ozzie написа:hitar_potar написа:...а друга част се пита не дали да я прегазя с колата, а с каква скорост да я прегазя?!?
бавна, за да не причиниш щети по МПС-то
обаче не знам, как ще стане тоя номер, без мацката да бяга
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()
Стига сте я мислили. Щом е длъжник трябва да живее, поне докато се издължи.hitar_potar написа:Мисля я дотолкова, доколкото има да ми дава едни парички...
Ozzie написа:бавна, за да не причиниш щети по МПС-то
ico 1 написа: Стига сте я мислили. Щом е длъжник трябва да живее, поне докато се издължи.
ico 1 написа:...в брой или в натура, като е начислил огромни лихви и глоби.
Е тва е приказка. А като се издължи - хвърчащи карантии.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 20 госта