Grigo написа:Виж, отнася се до теб и всички останали, а спрете:
а) да се заяждате!
б) да цитирате избирателно и частично!
в) отговора на въпросите ти:
Дразни ме от когото и да било и не си го позволявам!
Точно както казах, има си време и място за всичко, а Нудистките плажове са обозначени, дори по черноморието ни, и там си е за нудисти, "Ако те е страх от мечки, не ходиш в гората", така че това е друго нещо, и си е точно на "определените места", както и споменах!
Хората, между другото, просто бяха излязли на разходка с децата си, а това се случваше посред бял ден, да не говорим че в непосредствена близост, до най-голямата улица в града - именно пешеходната, и то в Центъра на града, до Културният Дом, и Хотел Свети Никола, нещо като местното НДК...
А в близост минаваха гърци туристи, и англичани...
Айде Гърците са си цигани, на тях им е известен вероятно манго, ама англичаните, като му видяха НЕ ПОЛАТА, А ПОВТАРЯМ - МАЗНИЯ, ГНУСЕН, ЦИГАНСКИ, ГЕЙСКИ, ГОЛ ЗАДНИК гледаха ей така:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Иначе, претендираш че си умно момче, не съм и отрекъл, а аз пътувам честичко, и имам пък наблюдения относно подобни публични и обществени изяви (по-скоро в частният случай АНТИ-обществени)...
Та, да те попитам, защото и аз съм се разхождал в Англия, както правеха английските туристи, туристки и невръстните им деца, редом с тях, само че по английска улица, и там такива неща не съм срещал, та защо аджеба там не се излива подобна помия!?
По-хора са от нас ли, законите ли са им по-закони, полицията ли по-полиция, по-следяща за подобни рецидиви, или морала им - по-морал, не знам!
Grigo написа:ЗА идеята ми е ясно, ама у нас реализацията малко куца, като при всяко друго начинание и става пишман!
А и надали не си виждал, помисли пак...
И не говоря само за ГЕЙ простаците и изцепките, а като цяло!
Особено пък не съм единственият, ставал свидетел на АЗИС изпълнения, които, извинявай, ама няма нормален човек, който би им се зарадвал...
Е като, уж, ги разбираш нещата, ще ми кажеш, че БНС, или пък Джемини, горкичките, изобщо не са политически и икономически обвързани с темата, нали, а?!
А за държавните имоти, общинските такива, както и административните сгради, познай кой плаща от данъците си, всеки месец и всяка година?!
Дал съм доста ПРАВ, каквато ми е и сексуалната ореантация STRAIGHT 88 HETEROSEXUAL
Единственият ти "уж довод" беше именно дейността на Jeminy, а ще ми е малко трудно, да не забелязвам какво се случва по бардаците им, или "търговийката", която се върви вътре...
Еми да, нали уча за министър, да го Ева, подхождам към всеки един подобен общонационален въпрос И Икономически, че и Геополитически, именно щоТ' не съм нито БНС, нито ВъзВолен Зигеров!
Повярвай ми, доста съм толерантен, към каквито и да било "малцинствени групи", само че гейовете у нас не са малцинство, особено като чета темата, а и не виждам от какво се "Защитават" горките, щото вече разнищихме, че уж нито популяризирали, нито пропагандирали и идеята на "Джемини".
Та май на теб ти се изчерпаха доводите, а моите съм ги изказал, още 1-2 дни, 1-2 страници по-назад, преди да пуснеш горният си пост!
Или дай резбата да е лява, щото е модерно, и да караме в насрещното, и опваме контра на всеки, ей така, за фън-а!?
Е, извинявай, ама не си прав!
И повярвай ми, толерантен съм И към педерастите, но това няма нищо общо с толеранса, то самото заглавие отваря темата за INtolerance-a!
Само че нека сме обективни, защото такъв има, но и не само от страна на пишман партии, като БНС. А те, че са жалки, умопомрачени фашисти, поне аз, никога не съм оспорвал!
И изгради, моля те, точно ти, поне в една тема, поне едно мнение, с едничка градивна теза, пък после да водим цивилизован диалог, не да се заяждаме, след всеки пост, защото - съгласи се, това води единствено до още SPAM & more FLOOD!