Одобрявате ли анти-гей-парадните действия на БНС?

Молим всички посетители, когато им се прииска просто да си поговорят глупости, да се помайтапят с дребни простотийки и т.н., да го направят в този форум. Тук е позволен по-груб език, стига да не е насочен към други членове на форума. Можете да пускате всичко, което като съдържание или стил би било неприемливо за останалите форуми. Но ако по наше усмотрение темата има смисъл или идея само за автора си, тя ще бъде изтривана!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 400 / 2

Одобрявате ли анти-гей кампанията на БНС?

Да, и аз бих подходил с груба сила!
53
40%
Да, но не това е начинът на действие!
12
9%
Не, нека гейовете се разхождат свободно!
32
24%
Не, но и аз мразя гейовете!
35
27%

Общо гласове : 132

Мнениеот Grigo » Чет Юли 03, 2008 8:55 am

Grigo написа:Виж, отнася се до теб и всички останали, а спрете:
а) да се заяждате!
б) да цитирате избирателно и частично!

в) отговора на въпросите ти:

Дразни ме от когото и да било и не си го позволявам!

Точно както казах, има си време и място за всичко, а Нудистките плажове са обозначени, дори по черноморието ни, и там си е за нудисти, "Ако те е страх от мечки, не ходиш в гората", така че това е друго нещо, и си е точно на "определените места", както и споменах!

Хората, между другото, просто бяха излязли на разходка с децата си, а това се случваше посред бял ден, да не говорим че в непосредствена близост, до най-голямата улица в града - именно пешеходната, и то в Центъра на града, до Културният Дом, и Хотел Свети Никола, нещо като местното НДК...

А в близост минаваха гърци туристи, и англичани...

Айде Гърците са си цигани, на тях им е известен вероятно манго, ама англичаните, като му видяха НЕ ПОЛАТА, А ПОВТАРЯМ - МАЗНИЯ, ГНУСЕН, ЦИГАНСКИ, ГЕЙСКИ, ГОЛ ЗАДНИК гледаха ей така:
:bigeyes: :crazy2: :puke2: :sour: :snorkel: :asshole: :gnasher: :combust: :puke: :unhappy: :uhh: :shake: :drool:

Иначе, претендираш че си умно момче, не съм и отрекъл, а аз пътувам честичко, и имам пък наблюдения относно подобни публични и обществени изяви (по-скоро в частният случай АНТИ-обществени)...

Та, да те попитам, защото и аз съм се разхождал в Англия, както правеха английските туристи, туристки и невръстните им деца, редом с тях, само че по английска улица, и там такива неща не съм срещал, та защо аджеба там не се излива подобна помия!?

По-хора са от нас ли, законите ли са им по-закони, полицията ли по-полиция, по-следяща за подобни рецидиви, или морала им - по-морал, не знам!

Grigo написа:ЗА идеята ми е ясно, ама у нас реализацията малко куца, като при всяко друго начинание и става пишман!

А и надали не си виждал, помисли пак...

И не говоря само за ГЕЙ простаците и изцепките, а като цяло!

Особено пък не съм единственият, ставал свидетел на АЗИС изпълнения, които, извинявай, ама няма нормален човек, който би им се зарадвал...

Е като, уж, ги разбираш нещата, ще ми кажеш, че БНС, или пък Джемини, горкичките, изобщо не са политически и икономически обвързани с темата, нали, а?!

А за държавните имоти, общинските такива, както и административните сгради, познай кой плаща от данъците си, всеки месец и всяка година?!

Дал съм доста ПРАВ, каквато ми е и сексуалната ореантация STRAIGHT 88 HETEROSEXUAL

Единственият ти "уж довод" беше именно дейността на Jeminy, а ще ми е малко трудно, да не забелязвам какво се случва по бардаците им, или "търговийката", която се върви вътре...

Еми да, нали уча за министър, да го Ева, подхождам към всеки един подобен общонационален въпрос И Икономически, че и Геополитически, именно щоТ' не съм нито БНС, нито ВъзВолен Зигеров!

Повярвай ми, доста съм толерантен, към каквито и да било "малцинствени групи", само че гейовете у нас не са малцинство, особено като чета темата, а и не виждам от какво се "Защитават" горките, щото вече разнищихме, че уж нито популяризирали, нито пропагандирали и идеята на "Джемини".

Та май на теб ти се изчерпаха доводите, а моите съм ги изказал, още 1-2 дни, 1-2 страници по-назад, преди да пуснеш горният си пост!

Или дай резбата да е лява, щото е модерно, и да караме в насрещното, и опваме контра на всеки, ей така, за фън-а!?

Е, извинявай, ама не си прав!

И повярвай ми, толерантен съм И към педерастите, но това няма нищо общо с толеранса, то самото заглавие отваря темата за INtolerance-a!

Само че нека сме обективни, защото такъв има, но и не само от страна на пишман партии, като БНС. А те, че са жалки, умопомрачени фашисти, поне аз, никога не съм оспорвал!

И изгради, моля те, точно ти, поне в една тема, поне едно мнение, с едничка градивна теза, пък после да водим цивилизован диалог, не да се заяждаме, след всеки пост, защото - съгласи се, това води единствено до още SPAM & more FLOOD!
;) :beer: :) :agree:
Grigo

Мнениеот Nymphetamine » Чет Юли 03, 2008 9:38 am

Ти май няма да спреш да заливаш форума с душевната ти помия, докато рейтинга ти не стигне до положението, при което и в "Бла-бла" няма да можеш да пишеш.
Аватар
Nymphetamine

Рейтинг: 1999

Мнениеот chill » Чет Юли 03, 2008 9:45 am

Grigo написа:Еми да, нали уча за министър, да го Ева, подхождам към всеки един подобен общонационален въпрос И Икономически, че и Геополитически, именно щоТ' не съм нито БНС, нито ВъзВолен Зигеров!

ДръШТе се още малко, братя. Шъ съ опраим !!! :rofl: :rofl: :rofl:
Pain is weakness leaving the body.
Аватар
chill

Рейтинг: 1675

Мнениеот Highlander » Чет Юли 03, 2008 10:05 am

Как да не ги мразя а?Отдолу под мен имам един гей(който наистина е гей,защото съм го виждал с мъже как се целува и прегръща и с прашки се разхождаше един път пиян пред входа.)Цял ден съм на училище и след това пиша някакви неща.Като ми надул музика до 3-4 не може да се спи след това трябва да ставам за училище в 6.30 и после как да не ги мразя?Така му набих един път като ми отвори врата в 2 че не стана тоя гей мазен на 34 години..... :(!: :(!: :(!: :(!: :(!: :(!: :(!: :(!: :(!: :(!: :(!: :(!: :(!: :(!: :(!: :(!: :(!: :(!: :(!: :(!: :(!:
Изображение
Носиш каска бронирана,това не е пречка,самурайския ми меч да е разцепи като клечка.Вадя бойни скелети направо от катакомбата
Аватар
Highlander

Рейтинг: 564

Мнениеот lanzz » Чет Юли 03, 2008 10:20 am

Highlander написа:Като ми надул музика до 3-4 не може да се спи след това трябва да ставам за училище в 6.30 и после как да не ги мразя?

така е - никой хетеросексуален пич не би пускал музика до 3-4, толкова е педалско. истинските мъже не слушаме музика, на нас ни е достатъчен звука на бормашината и флекса.
Аватар
lanzz

Рейтинг: 2000

Мнениеот Antares » Чет Юли 03, 2008 10:49 am

Тръгнали са двама дружки
нежни като теменужки
май не били химици (?)
а били мъже девици
тръгнали били в гората
нежно да т.т.т.т.т.т.тревата
но не щеш ли за беда
сполетя ги участ зла
банда скинове проклети
биха, биха, биха, биха милите ....

Не знам, уинампа ми КОНТРОЛира положението :)
Карикатурите ми
He who sacrifices freedom for security deserves neither!
Ben Franklin
Аватар
Antares

Мнениеот bikerider » Чет Юли 03, 2008 6:01 pm

Grigo написа:Или дай резбата да е лява, щото е модерно, и да караме в насрещното, и опваме контра на всеки, ей така, за фън-а!?

Ами не. Щом ме питаш такова нещо, значи изобщо не си наясно с концепцията за индивидуалните права. Дано докато станеш министър се ориентираш.

Grigo написа:Само че нека сме обективни, защото такъв има, но и не само от страна на пишман партии, като БНС. А те, че са жалки, умопомрачени фашисти, поне аз, никога не съм оспорвал!

Съгласен съм за БНС. А Джемини политическа организация ли е? От Джемини някога организирали ли са контра-демонстрация на изцепките на БНС или друга партия? :popcorn:

@chill: :):agree::rofl:
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Мнениеот THEZOGGO » Чет Юли 03, 2008 6:03 pm

леле 5 та страница ... :confused:
Canyon Ultimate AL SLX *Ultegra, Mavic / Grand Canyon AL SLX 9.0 * DEORE XT, Fox Performance, Mavic / SCRAPPER XC 3.7 LTD
Tief im Herz - Canyon Radfahrer
Аватар
THEZOGGO

Рейтинг: 1840

Мнениеот Grigo » Чет Юли 03, 2008 6:09 pm

THEZOGGO написа:леле 5 та страница ... :confused:

И то за някви, дето се завиват за курбела...
:rofl: :rofl: :rofl:
Grigo

Мнениеот PtD » Чет Юли 03, 2008 6:22 pm

Highlander, специално за теб Кембълът имаше едно парче:

Всички тайни пътеки във парка
са направени точно за теб.

Намирането на продължението оставяме като упражнение за читателя...
Дреболия, обикновено нещо!
Аватар
PtD

Мнениеот bikerider » Пет Юли 04, 2008 11:59 am

Grigo написа:Единственият ти "уж довод" беше именно дейността на Jeminy, а ще ми е малко трудно, да не забелязвам какво се случва по бардаците им, или "търговийката", която се върви вътре...

Факти, моля. Другото са празни дрънканици :)
Аватар
bikerider

Мнениеот Пьорпи » Пет Юли 04, 2008 4:10 pm

Ако няма гейове на кого ше се присмиваме и ше крещим "Ееееей Педерас" :dunno: :D
Пьорпи

Рейтинг: 1178

Мнениеот Grigo » Съб Юли 05, 2008 4:51 am

bikerider написа:
Grigo написа:Единственият ти "уж довод" беше именно дейността на Jeminy, а ще ми е малко трудно, да не забелязвам какво се случва по бардаците им, или "търговийката", която се върви вътре...

Факти, моля. Другото са празни дрънканици :)

Е ти сериозно много елемнтарно се заяждаш вече, не ти отива...а може би си си такъв?!

Ами разходи се по центътра и се огледай, то ти стига!

Да не горим за съвместият им проект за голяма част от собственността на Софийска Опера, ако пак не ти говори нищо, от първо лице зная какво се случи, а и достатъчно се изписа и в престата и се даваше по медиите, и нормално, ама ти щом защитаваш пендели, обръщащи място, в което се развиват и съхраняват все пак, някакви останали родни културни ценности, първо на нещо като стрийптийз/бардак после не знам вече на какво, не съм стъпвал скоро и нямам и желание...
:(!:

Темата е почти толкова безмислена, колкото и постовете ти, аз бях до тука...
Grigo

Мнениеот Antares » Съб Юли 05, 2008 8:00 am

Според градските легенди, когато псуваш някой, той получава определени усещания в задната част. Доколкото съм запознат, хомосексуалистите взаимно си причиняват подобни усещания, така че, с теми като тази само ги радваме. Смисъл има ли - не. Чешем си сладкодумието и ораторските възможности, кой колкото ги притежава. До един момент темата беше интересна, като сблъсък на интересни гледни точки. От друг момент стана по-скоро забавна. Вече не е нито едно от двете. Стана сапунка.
Чакаме да видим какво ще кажат Хулио, Корлеоне, Педалго и... май по-добре да затваряме кепениците. Сигурно има и по-интересни теми, на които да се заяждаме. Да дам тон?
Карикатурите ми
Ben Franklin
Аватар
Antares

Мнениеот bikerider » Съб Юли 05, 2008 8:35 am

Grigo написа:Да не горим за съвместият им проект за голяма част от собственността на Софийска Опера, ако пак не ти говори нищо, от първо лице зная какво се случи, а и достатъчно се изписа и в престата и се даваше по медиите, и нормално, ама ти щом защитаваш пендели, обръщащи място, в което се развиват и съхраняват все пак, някакви останали родни културни ценности, първо на нещо като стрийптийз/бардак после не знам вече на какво, не съм стъпвал скоро и нямам и желание...
:(!:

Темата е почти толкова безмислена, колкото и постовете ти, аз бях до тука...

Звучи хубаво, време е да се спре с празните дрънканици.
Аватар
bikerider

Мнениеот Alpina » Съб Юли 05, 2008 9:00 am

Както казах по-горе (или може ми се въздържах да го направя, не помня) това е техен избор, за някои от тях даже не е избор, ами си е вродено да са такива.

Все едно да почнем да протестираме срещу всеки по-различен от стандарта ни за нормален човек.

Да избием инвалидите, да се гавриме с недъгавите, изобщо със всеки различен от нас...

Да неприятно ми е да ги гледам, може би дори присъствието им, но те са такива и това е факт, който не можем да променим.

Естествено, когато всичко излизащо от представите ни за нормално трябва да бъде пречупено, заклеймено и убито с камъни - значи че ние като нация не сме излезнали много от средновековието.
Трябва да направиме клади на площадите и да почнем да се отдадем на това, което ще ни ощастливи - да се оттървем от всеки различен.

И да ги *** в нацилналистите.
Почти всички такива които познавам или виждам, не знаят 2 дати от историята ни, не са наясно кои сме ние, какво е миналото ни, не спират да чупят бутилки по "сбирките" си и да хвърлят фасове на ляво и дясно... вредят повече на родината ни от който и да е мазен циганин и са просто неориентирани малоумници, за които нищо не остава (не им стига капацитет за повече) , понеже не могат да си намерят каквато и да е свястна работа, да си избиват комплексите по останалите, по предлог, че са националисти.
Да им имам национализма, ако това е той - по-добре да нямам и капка от него.
Аватар
Alpina

Мнениеот Antares » Съб Юли 05, 2008 9:39 am

Ей го пак тоя... Тамън загасихме сметището, че ни умириса, тоя па ше иде да сипе нафта в жарта... Няма друг такъв!
Карикатурите ми
Ben Franklin
Аватар
Antares

Мнениеот bluskanie » Съб Юли 05, 2008 10:31 am

Alpina, никак не си прав. Не мисля, че каквото и да е обобщение за някаква група хора е валидно. Това отричане адски много ми прилича, на онова отричане, срещу което вие протестирате.

Няма ясни ценности и правила в България. Вероятно хората, управляващи страната са длъжни да наложат някакъв морал, който да се следва, защото иначе се получава хаос, в който всеки си прави, каквото поиска, защото "има право да е различен". Когато е така, нацията е безлика, което е ужасно да се наблюдава. Именно, заради това никой не знае къде е България и не знае, че историята ни е изключителна.

Нужен ни е модел, наш собствен, който да ни определя като нация. За всяка държава мога да се сетя за нещо интересно, с което да я свържа, дори да не знам много за нея. България не се свързва с киселото мляко, не и със сиренето, не и с виното, не и с жените, не и с природата си. И защо... когато всички тези неща са прекрасни? Не знам... но вината не е у националистите, гейовете, правителството или Бойко Борисов. Вината е у всеки българин!
Лау кучетия...
Аватар
bluskanie

Мнениеот Alpina » Съб Юли 05, 2008 10:41 am

Хора управляващи страната няма...

Antares, мислиш, че просто така ще пропусна такава тема и няма да е изкажа ли - чаках подходящия момент да осера и нея!
Аватар
Alpina

Мнениеот bikerider » Нед Юли 06, 2008 7:45 am

bluskanie написа:Не мисля, че каквото и да е обобщение за някаква група хора е валидно.

bluskanie написа:Вината е у всеки българин!

Аха, аха. Приказвай ги още такива, веселиш ме :)

Така и не ми стана ясно правиш ли разграничение между етническа и политическа нация. Според мен не правиш, за теб те явно са тъждествени. Точно това е нацисткия момент ;)

@Alpina: :agree::agree::agree:
Аватар
bikerider

Мнениеот bluskanie » Нед Юли 06, 2008 10:11 am

:dunno:
Лау кучетия...
Аватар
bluskanie

Предишна