bikerider написа: ...защо като се хвърлят по-малко боклуци през празниците София пак е до уши в мръсотия?
bikerider написа:Не темата е крещящ пример, а писанията на bluskanie (нищо лично).
Така сте вие младите с буйната кръв.Ние възрастните си стоим в къщи и зяпаме телевизия.TheAnimal написа:Ако събота и неделя не се махна от София сигурно няма да издеяня много психически. Дано не ми се случва да прекарам уикенда тука че ще е жив кошмар.
TheAnimal написа:София се пренапълни със селяни вече(правя разлика между селяни и хора от село).
Заеби тая работа. Иди да живееш постоянно в провинцията и да си вадиш хляба на местните заплати да видиш дали е по-евтино. Щото тук ревем за цените на парното, а я се опитай да подържаш в цял апартамент 22 градуса + постоянна топла вода на дърва, въглища, ток или газ да видиш за какви цифри става въпрос. Иди в който и да е магазин в малък град и сравни цените със софийските да видиш дали е по-евтино. Иди на пазара за зеленчуци да видиш дали е по-евтино. В малките градове са по-евтини кръчмите и то не много. Другото по-евтино, и то не на всякъде, е градския транспорт. Вярно дрехите са по-евтини, но просто в малкия град никой не продава костюм за 500 лв., щото няма кой да го купи. Продават костюми от 150 лв. По-ниски са и наемите и цените на жилищата. Горните неща ти ги казвам от пряко сравнение между София и Пазарджик.Alpina написа: и не си прави сметка, че не само заплатата е по-голяма, но разходите са още в по-лошо съотношение.
PtD написа:Зверино какви ги произвежда, селяни или хора от село?
bluskanie написа:Това "модерно" мислене, което проповядва безсилие и бездействие...
NovemberCharlie написа:Не искам да спорим, просто монетата има две равностойни страни.
bikerider написа:Edit: всъщност точния термин за този тип мислене, за който говоря е "постмодерно", но това на теб едва ли ти говори нещо. Може би е по-добре да понаваксаш малко в някои области, но ти си знаеш.
Да, сам си го казваш ;]bluskanie написа:...Не ми се слуша...
...защото отново не се чете, каквото е написано...
bluskanie написа: [Имам против хората, които са родени извън столицата (разбира се и тези родом от нея), които я цапат и превръщат в житейски ад.
kotka12 написа:защо ли си мисля
че ако изведнъж останат само кореняк-софиянците
Antares написа:Да бе, софийските кучета не серат, или го правят само в тоалетната
bikerider написа: ...
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()
owned!kibikoff написа:Питат радио Ереван: Може ли в България да избухне гражданска война?
От там отговарят: Не!В България всички са селяни!!!
Alpina написа:Или не е изгодно да ти пише в документите, че си Софиянец?
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 14 госта