za6tovsenamen написа:Ако навън днес е 0 градуса, а утре е ДВА пъти по-студено, то колко градуса ще бъде температурата утре?![]()
Задай си павилно въпроса и тогава чакай отговор!!!

za6tovsenamen написа:Ако навън днес е 0 градуса, а утре е ДВА пъти по-студено, то колко градуса ще бъде температурата утре?![]()
psixopat написа:Пак 0.
-136,575 градуса.za6tovsenamen написа:Ако навън днес е 0 градуса, а утре е ДВА пъти по-студено, то колко градуса ще бъде температурата утре?![]()
Alpina написа:Никой не може да даде правилен отговор, преди да се зададе въпроса както трябва, така че не опитвайте...
Alpina написа:Никой не може да даде правилен отговор, преди да се зададе въпроса както трябва, така че не опитвайте...
za6tovsenamen написа:Alpina написа:Никой не може да даде правилен отговор, преди да се зададе въпроса както трябва, така че не опитвайте...
Ако на мен ми беше зададен както трябва, щях да си отговоря сам, а не да ви занимавам с мойте простотии.![]()
Защо носят кръгла пица в квадратна кутия?
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()
did написа:_SoRa_ написа: Сърнелата е много вкусна гъба
Точно от бране на сърнели и объркването им с бели мухоморки стават 90% от фаталните отравяния с гъби, затова и аз сърнели отдавна не бера, макар да ги познавам отлично и да съм изял мноооооого. Предполагам сте разравяли пръстта около пънчето на сърнелата и сте проверявали, дали случайно няма вулва, преди да я откъснете.
Имай предвид също, че много хора не понасят сърнели и повръщат от тях, дори да не са отровни. Това се случва най-често при децата.
azze написа:Аз ще се опитам. Ако говорим за градуси в Целзий:
0 = 32 по Фаренхайт.Щом ще е 2 пъти по-студено, значи температурата ще е 2 пъти по-ниска - 16 градуса по Фаренхайт, което е равно на -8.88888888888889 градуса по Целзий.
za6tovsenamen написа:Ако на мен ми беше зададен както трябва, щях да си отговоря сам, а не да ви занимавам с мойте простотии.![]()
Antares написа:Митак, стига бе, човек? Бяла мухоморка със сърнела? Не знам какъв трябва да е човек, виждал и двете гъби, за да ги обърка...
did написа:За съжаление, не всички бели мухоморки изглеждат така. Попадал съм на големи мухоморки, които НАИСТИНА приличат на сърнели, само дето имат вулва.
rarekin написа:... То, ако имаше вулва, сега нямаше да пише тука...
did написа:PtD, само ти ме разбираш...
taurus13 написа:в планината също има 4 посоки, но те са различни от световните. Тук те са: Нагоре, Надоле, Насам и Натам.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 20 госта