Аз съм тоя с зелената челадинка и розово- белия РАМ
25thframe написа:Единя беше черен, другия беше със стандартната "разцветка".
25thframe написа:Онзи ден в края на Борисовата градина - т.е. близо до Телевиз. кула - беше пълно с колела, по-отчетливите от тях бяха два High Octa-на с двукоронни вилки. Единя беше черен, другия беше със стандартната "разцветка". По-кънсо вечерта по бул. Сливница посока Централна Гара мина момче с някакво
FR колело, но мина бързо и не видях подробности.
25thframe написа:По-кънсо вечерта по бул. Сливница посока Централна Гара мина момче с някакво

Blink92 написа:25thframe написа:По-кънсо вечерта по бул. Сливница посока Централна Гара мина момче с някакво
Това съм аз.Розов Ram Fr 07 е колелото.Ти някъде в този район ли живееш?
aiako написа:3-ма екипирани до Арената,единият май помисли че ще го блъсна и спря, извинявам се за което(просто не ви видях)
lowriders написа:Днес към 19.00 на Орион на сфетофара видях едно момче с червен scott high octane 04 с вилка manitou travis двукоронна.
. магарето скъса синджира airwalk написа:lowriders написа:Днес към 19.00 на Орион на сфетофара видях едно момче с червен scott high octane 04 с вилка manitou travis двукоронна.
ако магарето е било бутано съм бил аз. тъкмо се прибирах от витоша и там скъсах веригата. магарето скъса синджира
pibsi написа:Кой беше тоя позиор с Фулфейса(без колело само каска) в сити центъра, ако не се лъжа беше TLD към 12 и нещо
BurNiNg_IcE написа:Днес около 10:30 в СМГ в стая 312 отиде един пичага с Voltage, син, с вилка Pike. Имаше бяла каска на един от чиновете.
Night_Falcon написа:BurNiNg_IcE написа:Днес около 10:30 в СМГ в стая 312 отиде един пичага с Voltage, син, с вилка Pike. Имаше бяла каска на един от чиновете.
А малко преди това реши да намине при нас по физето, значи около 10:15 при Физическото, даже носеше каската. Да си признава кой е, че да си правим армия СМГ
Night_Falcon написа:Night_Falcon написа:BurNiNg_IcE написа:Днес около 10:30 в СМГ в стая 312 отиде един пичага с Voltage, син, с вилка Pike. Имаше бяла каска на един от чиновете.
А малко преди това реши да намине при нас по физето, значи около 10:15 при Физическото, даже носеше каската. Да си признава кой е, че да си правим армия СМГ
П.П. каската беше 661
dEcLiNe™ написа:Night_Falcon написа:Night_Falcon написа:BurNiNg_IcE написа:Днес около 10:30 в СМГ в стая 312 отиде един пичага с Voltage, син, с вилка Pike. Имаше бяла каска на един от чиновете.
П.П. каската беше 661
И аз съм го срещал доста пъти и мисля, че е @awd_volvo.
Вижте снимките тук viewtopic.php?f=31&t=21954&start=720 .
По кормилото се позна, поне то ми блесна пред очите 

Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 13 госта