DTD написа:Споко, иде 2012...
Ай нЕма нужда... да си сменям книжката.

DTD написа:Споко, иде 2012...
BurNiNg_IcE написа:EccentricMOTION написа:Как се казва на снимка със софиянец?
Отговор: фотошоп
Не че нещо, ама това смешно ли трябваше да е?![]()
Пффф... не ми говори за книжки... Че миналата година, на 30-ти ме спряха "в града" с 96 km/h и с изтекла книжка...veskoz написа:DTD написа:Споко, иде 2012...
Ай нЕма нужда... да си сменям книжката.
daf4ov написа:BurNiNg_IcE написа:EccentricMOTION написа:Как се казва на снимка със софиянец?
Отговор: фотошоп
Не че нещо, ама това смешно ли трябваше да е?![]()
Засегнат ли се чувстваш
Daniel Panev написа:Мдааа - за 1400 лв получаваш рамка HT2 + вилка Dart 3 - невероятна комбинация за всяка ситуация!
Трудно е.DTD написа:Тъъъърся ли търся, да оценя мнение на МИКИ МАУС, е па няма... Простотия бол, "патрони", малко.
Antares написа:Искам да чуя какво ще каже PtD за тази тема и за end user-ите...
А и ме ядоса коментара на Марто :Р Щото той, за разлика от мен разбира от php, бази данни и другите неща, които бях засегнал ...
PtD написа:Който иска да участва, трябва да е достатъчно мотивиран да се обучи сам
BurNiNg_IcE написа:Unlimited - No Limit![]()
![]()
![]()
Ред: Митак, имам да уча. Предполагам, че и при другите е така - когато имаш тонове неща за учене - почваш да се сещаш за почистване, подреждане, пране, ремонти help теми по форумите
А и ме ядоса коментара на Марто :Р Щото той, за разлика от мен разбира от php, бази данни и другите неща, които бях засегнал в тази тема, ама мен обвинява, че не разбирам от тях и че съм end user...
edinmilion написа:Re: Now playing...BurNiNg_IcE написа:Unlimited - No Limit![]()
![]()
![]()
Благо, изпуснал си двойката пред Unlimited, която е към името, а не номер в уинампа![]()
Antares написа:Въздъх.
Псето ми умря. Въздишка на облекчение. Свършиха му се мъките на горкото животно...
Antares написа:Въздъх.
Псето ми умря. Въздишка на облекчение. Свършиха му се мъките на горкото животно...
Antares написа:Като го гледах как вие от болка, как умира и също така продължава да диша...
Night_Falcon написа:Сори за, ма нещо много ми се иска да си направим 1 форумна игричка на Starcraft. Има ли навити?
BurNiNg_IcE написа:Night_Falcon написа:Сори за, ма нещо много ми се иска да си направим 1 форумна игричка на Starcraft. Има ли навити?
+1
Aйде 2х2 Python, може и 4x4 BGH или едно Phantom-че.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта