moonlight написа: ..... ако някоя приятелка се върти около настоящ/бивш/бъдещ "мой" мъж......
Top4o написа:BurNiNg_IcE написа:airborneone написа:Целия проблем, е че не действат двамата в комбина
Айдеееее чакаме Ицето да предаде щафетата!![]()
+1![]()
airborneone написа:Идеята не е да си предавате "щафетата", а да го играете отборно...
Fanatico написа:Много взе да ги разбираш нещо напоследък.
Top4o написа:...не разбрахте ли, че пусналия я вече си прави кефа...
Ние скъсахме, ама как може така да не пишеш N месеца?
Аз си говоря с еди-кой-си какво се случва с теб... не знам дали се интересуваш от това какво се случва с мен....
airborneone написа:Ние скъсахме, ама как може така да не пишеш N месеца?
Аз си говоря с еди-кой-си какво се случва с теб... не знам дали се интересуваш от това какво се случва с мен....
Айде у левУ
Crimson написа:airborneone написа:Ние скъсахме, ама как може така да не пишеш N месеца?
Айде у левУ
така не се прави
Harka написа:Дайте ми кърпичка...
Harka написа:Е, момчета, кой съм аз да споря с експерти от вашата величина...![]()
А между другото, аз така и не разбрах на airbornеone какъв му е проблема - дали се почувства засегнат, че отказах да ми поръчва 203мм Аlligator, при положение, че ми трябваха 160... знам ли. Тошка, ще ми кажеш ли?
airborneone написа:При условие, че те помолих за сайта след това и аз си поръчах от там, аргумента ти нещо съвсем ми бледнее.
Пак ще го кажа, дай да видя реалното тегло на твоите The One и тогава ще си говорим пак за тегла им.
Harka написа:Ти май нещо не разбра - никога не съм оспорвал, че разликата в теглото между спирачните апарати, маркучите и буталото с лостчето на R1 и The One е 20гр. "Спорът" тръгна от това, че ти в началото не уточни, че не броиш дисковете и хардуера.
Harka написа:ти реши да се нахвърлиш с някакъв злобен тон, който и досега не мога да разбера. Както и да е, не ме и интересува особено...
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 18 госта