NWD написа:Някой няма ли да смени времето с един час назад(за форума говоря). Много е досадно
хахахахахаDownHillara написа:НЕ БАТИСВАЙ РАКИЯТА БЕ!!!ГРЕШНИК!Давам ти най-смръдливия чорап..Цопнат във зелев сок+миризма на ноги!
did написа:NWD написа:Някой няма ли да смени времето с един час назад(за форума говоря). Много е досадно
Няма. А ти що не си го смениш от потребителския панел, като ти е досадно?
eMcKu написа:Болен съм - > проваля ми се тренировъчният план - > и аз ще се проваля![]()
Трябва да досъбера 1200 лева за курбели - > нямам колело, карам това на сестра ми
И като изключим тези неща, времето е страхотно и не мога да го оползотворя.
hitar_potar написа:eMcKu написа:Болен съм - > проваля ми се тренировъчният план - > и аз ще се проваля![]()
Трябва да досъбера 1200 лева за курбели - > нямам колело, карам това на сестра ми
И като изключим тези неща, времето е страхотно и не мога да го оползотворя.
Мислех, че курбелите са около 800-850лв., защо с 350-400 отгоре ги смяташ?
хахахахахаDownHillara написа:НЕ БАТИСВАЙ РАКИЯТА БЕ!!!ГРЕШНИК!Давам ти най-смръдливия чорап..Цопнат във зелев сок+миризма на ноги!
NWD написа:Сцепих си шината и счупих 6 спици от 12 стълбиНе мога да повярвам че каплата ми е била толкова кекава
Е не това вече е:xx(: Днес ми наплетоха каплата със нови спици ДТ и ми центроваха шината и на едно спискане от Голи връх се изпочупиха около 10 спици + 100 подбивки на шинатаНа всичкото отгоре предната ми спирачка, която е хидравлика до такава степен прегря, че маркуча се пръсна долу при апаратчето, пръскаше масло и се вдигаше пара все едно мия на пароструйка колелото зимата на -10 градуса. Така,проблемите не спират до тук
: спуках задната вътрешна гума(maxxis freeride) на 3 места, веригата ми-незнайно защо се скъса и на задната ми механика-едната накладка се е огънала
![]()
moonlight написа:NWD = master of disaster![]()
hitar_potar написа:moonlight написа:NWD = master of disaster![]()
Мне, по-скоро трябва да е "Ninja World Destroyer"!!!![]()
NWD написа:Искам да добавя и едно нещо което не съм забелязал-разбита пружинка на оптегач Shimano и криво ухо, което всъщност е леко пукнато от прекаленото изкривяване.Май известно време няма да карам
PRobably написа:... И най-лошото пак съм отслабнал и съм станал 65 кила...
hitar_potar написа:PRobably написа:... И най-лошото пак съм отслабнал и съм станал 65 кила...
Да ти имам и проблемите!!! Дека и аз да бях 65 кила...
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 23 госта