Sartor написа:...а колегите са приготвили 20 диска с чалгия.
BurNiNg_IcE написа:Sartor написа:...а колегите са приготвили 20 диска с чалгия.
Kaкво по-хубаво от това!![]()
hitar_potar написа:BurNiNg_IcE написа:Sartor написа:...а колегите са приготвили 20 диска с чалгия.
Kaкво по-хубаво от това!![]()
20 диска с техно, черно, хаус, диско, пънк и още някой и друг шантав вид музика.Разнообразие да има!
PtD написа:Всички чалгари в крематориума, а?
NWD написа:66 не върви
Fanatico написа:Сопот не ми излиза от главата..
boriss13 написа:Днес един автомат за безалкохолни ми глътна ЛЕВ-чето
NWD написа:Днес беше -20 градуса
hitar_potar написа:20 диска с техно, черно, хаус, диско, пънк и още някой и друг шантав вид музика.Разнообразие да има!
Sartor написа:Заминавам на тиймбилдинг за уикенда, а колегите са приготвили 20 диска с чалгия.![]()
windv написа:...та в тоя ред на мисли, влюбвали ли сте се на сън? Там обикновенно няма две-три...Лудо е влюбването, а като се събудиш - Хац...
Krismars написа:Днес вместо да се порадвам на малкото паднал сняг във Варна, бях натоварен с кофти задачи... Ставам сутринта, за да отида на училище. Тръгнах по-рано, за да изчистя снега от колата и да взема една съученичка, при което отивам и гледам предната ми лява гума до долу, естествено нямах чак толкова много време, че да сменя гумата и се прецаках...До преди малко се разкарвах насам-натам пеша в студа, добре че има вулканизатор до нас.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 10 госта