Или пък когато вървя по тротоара, вървя така, че да не излизам от страничните линии на плочките, т.е. да не настъпвам тези отляво или отдясно //стремя се да вървя в права линия/.
_SoRa_ написа:Когато пресичам на пешеходна пътека, стъпвам само по белите линииОт съвсем малка правя така.
Или пък когато вървя по тротоара, вървя така, че да не излизам от страничните линии на плочките, т.е. да не настъпвам тези отляво или отдясно //стремя се да вървя в права линия/.
_SoRa_ написа:Когато пресичам на пешеходна пътека, стъпвам само по белите линииОт съвсем малка правя така.
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
_SoRa_ написа:А ... винаги когато не мога да заспя си представям ... че съм ... в космически кораб и съм космонавт и летя към някаква планета
Attention-rider написа:по тротоара на буквата "Г" взяимствано от шаха!
Dr.Green Thumb написа:Аз пък като влезна сутрин в банята, винаги преди да си измия зъбите усещам някакъФ невероятен мързел (не знам защо) :dunno: и така слагам пастата за зъби в-у четката и 5 минути стоя прав ...
gofren написа:Мажа сополипод маси, легла, столове ...
Attention-rider написа:Като малък - вървях по тротоара на буквата "Г" взяимствано от шаха!Броях си стъпките, където и да ходех.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 34 госта