Charger92BG написа:мерси на пичовете, дето дадоха +-ове днес![]()
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
TeDo_BaPHa написа:Charger92BG написа:мерси на пичовете, дето дадоха +-ове днес![]()
На още един
Charger92BG написа:TeDo_BaPHa написа:Charger92BG написа:мерси на пичовете, дето дадоха +-ове днес![]()
На още един
а, мерси, ще ти го върна някой ден (дано )
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
TeDo_BaPHa написа:Charger92BG написа:TeDo_BaPHa написа:Charger92BG написа:мерси на пичовете, дето дадоха +-ове днес![]()
На още един
а, мерси, ще ти го върна някой ден (дано )
Ohhh малееее![]()
+2
sp3rminatora написа:@did
Аре де недей така,ще почерпа по бира две може и кутия бонбони.
eurolit3 написа:Не мога да го разбера това.Винаги пиша грамотно и правилно,и пак ми удрят минусите.А има хора,които пишат много зле и имат рейтинг над 1700.Някой беше казал,че не трябва да се комплексираме заради някакви си цифри.Така е,но поне да мога да пиша и в другите форуми. сега сигурно някой пак ще ми даде -
ха-ха-ха.мерси за 2та минуса.да ви ги изкарам изотзад
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 19 госта