[quote="skynet"]
[quote]Да не говорим, че аз далеч не съм обявил джихад на чалгарите, щото прекалено добре знам какво е да се бориш с бетонни глави[/quote]
пич, влязъл си в някъв филм, яко си зациклил, ама яко, а и бтв, май твоята глава е бетонна!

а между другото, ти за АТАКА ли гласува?
[quote]TOYAGA междувременно громеше и осмиваше яко чалгарите[/quote]
леле майко, е той ги изнесе чалгарите, за кво си говорим тука! ей така - битката при черни връх, винаги ще я помним. армиите на тояга разсекоха раята чалгарска. какъв героизъм, каква саможертва, мятайте баиковете, някой си изкряска, и скотове и рамове фръкнаха завчаска! абе направо един паметник да му дигнем до ректората! в едната ръка отворена книга на 1482 страница, а в другата пожарникарска брадва... байкът на manual, разбира се
байкрайдер, Моята борба! Как ти се струва за заглавие на учебника?
[quote]Доколкото си спомням SkyNet беше електронна система, би ли бил така добър да ми обясниш каква точно функция има антифриза в нея? И още една голямо противоречие намирам - SkyNet имаше интелект (макар и изкуствен), който обаче при теб очевдно липсва... Айде да изкачаш няколко годинки, па тогава да ръсиш мъдрости, става ли?[/quote]
няма се хабя да говоря с тебе

bikerider believes, you just follow

чети повече книги, рисувай, намали телевизията, и ше проимаш въображение, за да възприемеш тънкостите с антифриза

като си готов, обади се, ше те положа в звание
бтв follow the leader си беши мн як албум
[/quote]
@skynet: свободно! бегай на площада да крещиш, че съм фашист, белким те чуят много хора. Смешко! АТАКА как не

:rofl::rofl::rofl: