ЧАЛГА

Молим всички посетители, когато им се прииска просто да си поговорят глупости, да се помайтапят с дребни простотийки и т.н., да го направят в този форум. Тук е позволен по-груб език, стига да не е насочен към други членове на форума. Можете да пускате всичко, което като съдържание или стил би било неприемливо за останалите форуми. Но ако по наше усмотрение темата има смисъл или идея само за автора си, тя ще бъде изтривана!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 400 / 2

Мнениеот pdobrev » Нед Юли 24, 2005 7:46 pm

@bikerider:

:thumbu:
Много добре и, всъщност, на място казано! Имаш адмирациите ми (за пореден път).
Относно cool&sexy, Коеновците, хавайския бряг и тем подобните - е тя целта е ясна. Cool&Sexy героите стават лесно символи на тийновете и после - няма да слушам мама и татко, щото е яко cool; няма да се занимавам с нищо смислено по цял ден, щото пак е cool, "хайде да взмем бухалки и някоя нощ да им е**м майката на колите по улиците" - резултатът е вече на лице.
Това е резултатът от съвремената медия и мода.

Няма да те повтарям, ти си го казал много точно!
pdobrev

Рейтинг: 1200

Мнениеот bikerider » Нед Юли 24, 2005 8:17 pm

[quote="Alien"]

Уф ХОРА, МНОГО пишете!!! :) Ебати от 1 час чета нови мнения в ДВЕ теми. :)

Аз искам да попитам ТОЯГА и байкрайдер - разбирам вашите тези. Не разбирам вашето РЕШЕНИЕ. Какво си мислите, че ще постигнете? Мислите ли, че можете да промените света?
[/quote]

Решението се съдържа в моята теза. Явно не си го разбрал, следователно няма и смисъл да го обсъждаме повече. Апропо поста ми беше специално към Harka.

Нека сега аз те попитам. Срещу какво точно протестираш? Нали първо проблема беше, че замърсяваме другите теми? Хубаво, TOYAGA направи нарочна тема и транспонира диалога тук. Сега видите ли пак нещо не ви харесва. Нали сме дървени философи, нали света не може да се промени, нали никой няма право да си позволява да поучава другите според вас. И какво? Сега да направим отделен форум ли? Както казах по-горе няма угодия. :dunno: И вие не знаете какво искате.

@Admin: имах предвид конкретно репликата ти, че се отнасяме така с ВСИЧКИ които питат - твърдението което очевадно не е вярно. Казах че ни изкарваш черни в смисъл, че разглеждаш твърде едностранчиво нещата в този случай. Може и да не си имал това предвид, но отстрани така звучи.

@Metal_Psycho: надявам се нямаш предвид мен като говориш за някой си тъп. Вярвам, че е така, но тогава не разбирам кое наричаш караница? Водим нормален диалог. Който откликва на това което пиша по нормален начин и разговаря с мен като нормален човек, аз мога само да му отговоря със същото. За примери виж по-горе. С никой не искам да се карам, опитвам се да накарам някои хора да прогледнат. За съжаление отново нихилистите осмяха всичко и се изгавриха с това което казваме, щото освен да се крият в черупките си и да бият през пръстите всеки който се опитва да пусне малко светлина, друго не могат. Ако ти се струва, че се караме, то е защото темата е болна. Ама нямаш си представа колко болна. След пет години ще говориш същото като мен, когато се сблъскаш с новото поколение нихилисти, които ще са с още по-комунистическо мислене. А ако не говориш така, значи просто игнорираш проблема.

Също така това, че някои хора нямат смелостта да си признаят проблема, други пък го игнорират, щото нещо им е кофти да обсъждат такива теми, fine with me. Ама не и да се опитват да ми казват какъв съм и какъв не съм и какво да не правя. В тази тема подобни приказки (нямам предвид теб) приемам само от TOYAGA. Темата е негова, който не иска, да не я чете. Досега има над 2500 hit-а и който не е бил съгласен си е замълчал. Тогава? Къде е проблема? Мога сам да си отговоря - няма нещо, което нихилистите и "претенциите" да мразят повече от някой който не се притеснява да им казва истината в очите.

Не мога да разбера войнстващи пацифисти, които само опяват за спокойствие. Вярвам, че ще разбереш защо ги ненавиждам, ако си дадеш сметка днес кой кого атакува. Най-мразя лицемери скрити зад маската на пацифизма, които оплюват хората с мнение и изкарват света земен рай. Но това е мой проблем.

@skynet: Уле-во!
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Рейтинг: 2000

Мнениеот bikerider » Нед Юли 24, 2005 8:25 pm

@pdobrev: Честно казано на моменти наистина се чувствам като Дон Кихот. Благодаря ти за подкрепата, щото означава много за мен :agree::beer:
Аватар
bikerider

Мнениеот KRAZzy » Нед Юли 24, 2005 8:49 pm

[quote="LiFo"]

Пример за това, което казва bikerider, е учителят по математика Велико Колев в СМГ.Не знам дали някой от този форум го познава, но той е наистина строг, взискателен (в 8-ми клас започнахме с функции и в края на 10-ти и началото на 11-ти минахме интегралите) и директен (особено третото).Много пъти през последните пет години ни е хокал и това не е много приятно, но сега, когато вече завърших, осъзнах всъщност колко полезно е било това за мен.Сега даже ми липсват неговите часове.
И в този ред на мисли, трябва да отбележа, че съм напълно съгласен с казаното от bikerider...наистина форумът ни се нуждае от един или двама Велико Колевци.:D:P
[/quote]

И аз съм имал удоволствието да бъда ученик на Велико. Наистина изключителен човек.:thumbu:

@bikerider

I do agree with everything you mentioned. I share your thoughts in every aspect. But there's something not "cool" I feel in yourself - you are holding a considerable amount of righteous anger which slows the whole process down. Your ideas will soon express, don't worry but my peculiar advise to you is that you just calm down, ignore the "machine" and keep up the good job.

P.S. English used as a mean for pseudo-encoding.
Аватар
KRAZzy

Рейтинг: 1304

Мнениеот Metal_Psycho » Нед Юли 24, 2005 8:56 pm

Марто,естествено,че нямах теб предвид като писах "тъп"Даже обратното имах предвид,но понеже не се обърнах конкретно към дадени юзъри и може да е било леко объркващо.

Не искам да си мислиш,че подкрепям по какъвто и да е начин обръщането на гръб към проблема.Единственото което се опитах да кажа,че "решението" му няма да бъде намерено във интернет пространството.Тук тези "чалгаджий" не приемат думите ви насериозно.Не се замислят над тях,а гледат как да ви изкарат(теб и Тояга) от обувките...примерно.
Казвам това заради видяното тук и на дрги места в интернета.
Това срещу което се борите/бориме неможе да бъде решено тук.
Колкото и банално да звучи зависи от Държавата,от правителство,от образованието,от съдебната система,от полицията и тн.Ако тези инстанций си вършеха работата нямаше децата да си мислят,че да си Мутра(+всичко свързано с това явление-колите,курвите и всичко друго) е куул,защото те щяха да са по пандизите.Умните българи нямаше да напускат държавата ни защото щяха да могат да се реализират и тук.
Но проблема е,че на българина(големия процент) мисленето.Ние(същия по-голям процент) си избираме едни и същи гадни твари да ни определят начина на живот вече доста време.
А резултата е масовото затъпяване на младежта.

Незнам дали ще ме разбереш.Опитах се да се формулирам възможно най-ясно.
Просто в момента "чалгията" се намира в един омагйосан кръг.Не искам да напиша предопложенията си за това какво ще стане завбъдеще,защото не са особенно цветущи.
Надявам се на хората да им дойте акъла в главата все пак.

:beer:въпреки всичката сериозност.
Аватар
Metal_Psycho

Рейтинг: 1993

Мнениеот bikerider » Нед Юли 24, 2005 9:02 pm

@KRAZzy: Point taken :agree:
Аватар
bikerider

Мнениеот Alien » Нед Юли 24, 2005 9:03 pm

[quote="bikerider"]

[quote="Alien"]

Уф ХОРА, МНОГО пишете!!! :) Ебати от 1 час чета нови мнения в ДВЕ теми. :)

Аз искам да попитам ТОЯГА и байкрайдер - разбирам вашите тези. Не разбирам вашето РЕШЕНИЕ. Какво си мислите, че ще постигнете? Мислите ли, че можете да промените света?
[/quote]

Решението се съдържа в моята теза. Явно не си го разбрал, следователно няма и смисъл да го обсъждаме повече. Апропо поста ми беше специално към Harka.[/quote]

Всъщност, точно това е причина да го обсъждаме още - защото не съм разбрал решението, което предлагаш. Ако за теб "строгостта" (в кавички е, защото според мен това, което прави ТОЯГА не е строгост, това е "ебавка", да не кажа по-силна дума) е начинът - добре. Ако не е - пак питам.

[quote="bikerider"]

Нека сега аз те попитам. Срещу какво точно протестираш? Нали първо проблема беше, че замърсяваме другите теми? Хубаво, TOYAGA направи нарочна тема и транспонира диалога тук. Сега видите ли пак нещо не ви харесва. Нали сме дървени философи, нали света не може да се промени, нали никой няма право да си позволява да поучава другите според вас. И какво? Сега да направим отделен форум ли? Както казах по-горе няма угодия. И вие не знаете какво искате.[/quote]

В началото (което беше в темата за ТЛД ръкавиците) протестирах срещу обидите, които ТИ пишеше, ТОЯГАта го споменах само, но написах, че не го познавам и съответно само пишех вплечатленията си, не друго. Т.е. него не съм го включвал изобщо в темата на разговор. Виж след като пусна ЧАЛГАта, тогава нещата се промениха. Той започна да подбира много теми и пост -ове, които, по негово усмотрение, заслужават да бъдат наречени ЧАЛГА. Това са, да не кажа голяма дума, едно 50% от новите теми. И, за разлика от твоите постове, това ме подразни. Много.

Второ - не съм казал, че никой няма право да поучава другите. ТОВА ли се опитвате да правите? ПО ТОЗИ НАЧИН?

Аз знам какво искам - искам да си изживея живота спокойно, без да се карам за абсолютни простотии, които дори не ме засягат лично, с хора, които иначе много уважавам/харесвам/са ми приятни, и да си карам колелото. Много ли е?
I feel terrified, which is... you know, sickest feeling ever.
Brandon Fairclough
Аватар
Alien

Мнениеот hlebarka » Нед Юли 24, 2005 9:14 pm

[quote="Metal_Psycho"]
Колкото и банално да звучи зависи от Държавата,от правителство,от образованието,от съдебната система,от полицията
[/quote]

О, каква абъстракциа, виждам те в изкуството, Метален.
stvarnost nam je crno-bela, a budućnost siva
Аватар
hlebarka

Мнениеот skynet » Нед Юли 24, 2005 9:15 pm

[quote]Решението се съдържа в моята теза. Явно не си го разбрал, следователно няма и смисъл да го обсъждаме повече. Апропо поста ми беше специално към Harka.

Нека сега аз те попитам. Срещу какво точно протестираш? Нали първо проблема беше, че замърсяваме другите теми? Хубаво, TOYAGA направи нарочна тема и транспонира диалога тук. Сега видите ли пак нещо не ви харесва. Нали сме дървени философи, нали света не може да се промени, нали никой няма право да си позволява да поучава другите според вас. И какво? Сега да направим отделен форум ли? Както казах по-горе няма угодия. И вие не знаете какво искате.

@Admin: имах предвид конкретно репликата ти, че се отнасяме така с ВСИЧКИ които питат - твърдението което очевадно не е вярно. Казах че ни изкарваш черни в смисъл, че разглеждаш твърде едностранчиво нещата в този случай. Може и да не си имал това предвид, но отстрани така звучи.

@Metal_Psycho: надявам се нямаш предвид мен като говориш за някой си тъп. Вярвам, че е така, но тогава не разбирам кое наричаш караница? Водим нормален диалог. Който откликва на това което пиша по нормален начин и разговаря с мен като нормален човек, аз мога само да му отговоря със същото. За примери виж по-горе. С никой не искам да се карам, опитвам се да накарам някои хора да прогледнат. За съжаление отново нихилистите осмяха всичко и се изгавриха с това което казваме, щото освен да се крият в черупките си и да бият през пръстите всеки който се опитва да пусне малко светлина, друго не могат. Ако ти се струва, че се караме, то е защото темата е болна. Ама нямаш си представа колко болна. След пет години ще говориш същото като мен, когато се сблъскаш с новото поколение нихилисти, които ще са с още по-комунистическо мислене. А ако не говориш така, значи просто игнорираш проблема.

Също така това, че някои хора нямат смелостта да си признаят проблема, други пък го игнорират, щото нещо им е кофти да обсъждат такива теми, fine with me. Ама не и да се опитват да ми казват какъв съм и какъв не съм и какво да не правя. В тази тема подобни приказки (нямам предвид теб) приемам само от TOYAGA. Темата е негова, който не иска, да не я чете. Досега има над 2500 hit-а и който не е бил съгласен си е замълчал. Тогава? Къде е проблема? Мога сам да си отговоря - няма нещо, което нихилистите и "претенциите" да мразят повече от някой който не се притеснява да им казва истината в очите.

Не мога да разбера войнстващи пацифисти, които само опяват за спокойствие. Вярвам, че ще разбереш защо ги ненавиждам, ако си дадеш сметка днес кой кого атакува. Най-мразя лицемери скрити зад маската на пацифизма, които оплюват хората с мнение и изкарват света земен рай. Но това е мой проблем.

@skynet: Уле-во![/quote]

следвам те по пътя на мъдростта и познанието
while(1)
:bowdown:;
:rofl:
skynet

Мнениеот Metal_Psycho » Нед Юли 24, 2005 9:26 pm

[quote="hlebarka"]

[/quote]

Аз съм изкуството Хлебаров:D.Една Метална статуя,иЗдЕлкъна от всекви сплави мноу майсторски :)СтатуЕТката на Робс...Свободата ми завижда за майсторството вложено вЪ мен.:D:rofl:
Аватар
Metal_Psycho

Мнениеот bikerider » Нед Юли 24, 2005 9:31 pm

@MP: Отдавна ми е ясно, че сме в омагьосан кръг. Затова и спрях да пиша по тази тема в другите и да генерирам оффтопици. Спрях дори изобщо да пиша. TOYAGA мина към сатиричен подход и аз го подкрепям. Но станахме свидетели как тези хора не се спират пред нищо за да ликвидират чуждото мнение. Дори тази тема ги дразни до степен да атакуват автора и да правят същото срещу което протестират. Това е което ме гневи толкова.
Ако бяха оценили факта, че спряхме да разводняваме темите им и да приемат тази сатирична тема с хумор, щеше да е чудесно. Да ама не, чуждото критично мнение яко дразни комплексите им и те атакуват на сляпо с рогата напред дори тази тема, чието наличие е резултат от толерантност към тях. Е... досаждах в другите теми, усетих се и спрях. TOYAGA междувременно громеше и осмиваше яко чалгарите. И какво стана? Това което и предвидих - те се емнаха на кръстоносен поход срещу него в НЕГОВАТА тема. И какво сега? Да се оставим така ли?

Апропо не съм убеден, че решението не е тук. Решението е навсякъде където може да се дискутира този проблем. Тук е просто едно от удобните места, освен това е силно засегнато от този проблем. Да не говорим, че аз далеч не съм обявил джихад на чалгарите, щото прекалено добре знам какво е да се бориш с бетонни глави. Пиша това, което пиша, за хората, които четат и не коментират. Надеждата ми е в тях, a не в това, че ще променя бетонните глави - те са фира по default и след 5-10 години ще го усетят с пълна сила.

Така че... каквото повикало, такова се обадило.

@KRAZzy: това е причината за гнева. Позволих си да пиша по темата, само защото днес е неделя и имах време и желание да мисля и да пиша. Спечелих си куп глупости от глупаците и умни думи от свестните хора, както и огорчението на близките ми хора, че ги пренебрегвам за сметка на форума и се хабя да пиша, така че спирам с джихада, защото наистина обезсмислям сатирата. Отново минавам в режим сатира. А ако някой ме атакува мен или друг човек който осмива чалгарите тук в тази тема, ще получи същия отговор както днес.
Аватар
bikerider

Мнениеот mih » Нед Юли 24, 2005 9:35 pm

@Марто, пренебрегваш ме!
:bawling:

'Га ша са усФиним???
:thumb:
Революция в главата!
Аватар
mih

Рейтинг: 1897

Мнениеот hlebarka » Нед Юли 24, 2005 9:38 pm

[quote="Metal_Psycho"]

[quote="hlebarka"]

[/quote]

Аз съм изкуството Хлебаров:D.Една Метална статуя,иЗдЕлкъна от всекви сплави мноу майсторски :)СтатуЕТката на Робс...Свободата ми завижда за майсторството вложено вЪ мен.:D:rofl:
[/quote]

[url]http://www.mtb-bg.com/forum/viewtopic.php?t=8133[/url]
stvarnost nam je crno-bela, a budućnost siva
Аватар
hlebarka

Мнениеот Metal_Psycho » Нед Юли 24, 2005 9:40 pm

Марто,съгласен.:agree:
Найстина заради тихо-четящите,подобно шумно дискутиране би било полезно.

@мих,а ти на пампорово ще Одиш ли?:)Всъщност,а Марто ти ще ходиш ли?:D

Тфа усФинване ми допада.Винаги съм готоФ,стига да допускате метЪлни статуй.
:beer:
Аватар
Metal_Psycho

Мнениеот Alien » Нед Юли 24, 2005 9:51 pm

[quote="bikerider"]

@MP: Отдавна ми е ясно, че сме в омагьосан кръг. Затова и спрях да пиша по тази тема в другите и да генерирам оффтопици. Спрях дори изобщо да пиша. TOYAGA мина към сатиричен подход и аз го подкрепям. Но станахме свидетели как тези хора не се спират пред нищо за да ликвидират чуждото мнение. Дори тази тема ги дразни до степен да атакуват автора и да правят същото срещу което протестират. Това е което ме гневи толкова.
Ако бяха оценили факта, че спряхме да разводняваме темите им и да приемат тази сатирична тема с хумор, щеше да е чудесно. Да ама не, чуждото критично мнение яко дразни комплексите им и те атакуват на сляпо с рогата напред дори тази тема, чието наличие е резултат от толерантност към тях. Е... досаждах в другите теми, усетих се и спрях. TOYAGA междувременно громеше и осмиваше яко чалгарите. И какво стана? Това което и предвидих - те се емнаха на кръстоносен поход срещу него в НЕГОВАТА тема. И какво сега? Да се оставим така ли?

Апропо не съм убеден, че решението не е тук. Решението е навсякъде където може да се дискутира този проблем. Тук е просто едно от удобните места, освен това е силно засегнато от този проблем. Да не говорим, че аз далеч не съм обявил джихад на чалгарите, щото прекалено добре знам какво е да се бориш с бетонни глави. Пиша това, което пиша, за хората, които четат и не коментират. Надеждата ми е в тях, a не в това, че ще променя бетонните глави - те са фира по default и след 5-10 години ще го усетят с пълна сила.

Така че... каквото повикало, такова се обадило.
[/quote]

Хм, не знам за кои точно хора говориш, но очевидно и аз съм една от бетонните глави - тук сме 3ма или 4ма човека, които пишат... така да кажа, "срещу" вас (да преброим - аз, Хамстера, Админа, скайнет... друг?). Кажи кой от нас те обиди? По КАКЪВТО и да е начин? За каква ЛИКВИДАЦИЯ на чуждо мнение говориш (сам каза - тук дискутираме)? АТАКУВАМЕ автора? Какво разбираш под атака? Правим това, с/у което се борим? КОГА, КЪДЕ? Кръстоносен поход? Да забелязваш, че доста повече хора ви защитават? Значи това е кръстоносен поход срешу нас?

И да, в началото приех тази сатирична тема с хумор, честно да си призная посмях се на това, което беше написал ТОЯГА. Но той продължи и продължи, сложи постове, които за мен далеч не са чалгарски, започна да обижда в прав текст и тогава си написах мнението.

Както и да е, отивам да гледам Ъртед 2. Дано си заслужава. :) Лека нощ.
I feel terrified, which is... you know, sickest feeling ever.
Brandon Fairclough
Аватар
Alien

Мнениеот Windstream » Нед Юли 24, 2005 9:56 pm

@Металния
Не преставаш да ме учудваш колега, в добрия смисъл де. Обаче за мутрите леко грешиш - в колите и курвите няма нииищо лошо ;)

@bikerider
Уважавам усилията ти да се бориш с войнстващия тъпизъм :beer:

@Gladstone
Ми не, не ме е срам - от това са ме опрерирали веднага след раждането. Brings certain benefits, I have to admit ;)

@skynet
Доколкото си спомням SkyNet беше електронна система, би ли бил така добър да ми обясниш каква точно функция има антифриза в нея? И още една голямо противоречие намирам - SkyNet имаше интелект (макар и изкуствен), който обаче при теб очевдно липсва... Айде да изкачаш няколко годинки, па тогава да ръсиш мъдрости, става ли?
Officially recognized show-off post whore - Yee-haw! :cowboy:
Аватар
Windstream

Рейтинг: 1700

Мнениеот bikerider » Нед Юли 24, 2005 10:23 pm

[quote="mih"]

@Марто, пренебрегваш ме!
:bawling:

'Га ша са усФиним???
:thumb:

[/quote]

:clap::clap::clap::clap::clap::thumb:

Утре шъ ти убадя по ицкю. Че тоз release ми гръмна бушоните :crazy:

@MP: няма да ходя :bigmout::banghead::bawling:

@Windstream: :beer:
остави skynet, той сигурно тайно се надява някой да оцени тънкия му намек, че е Джон Конър... :emlaugh:

@skynet: talk to the hand :rofl:
Аватар
bikerider

Мнениеот gladstone » Нед Юли 24, 2005 11:10 pm

[quote="Windstream"]
@Gladstone
Ми не, не ме е срам - от това са ме опрерирали веднага след раждането. Brings certain benefits, I have to admit ;)
[/quote]

Ми...безсрамник! :nono: Щом нямаш свян от нищо, дори и от курвите, какъв модератор си ти тогава? :D Един истински модератор трябва да носи в себе си душевните качества, присъщи за рицарите от Средновековието! Най-малкото да УВАЖАВАШ ЖЕНИТЕ....коли и курви...тц тц.
gladstone

Рейтинг: 1698

Мнениеот nikitzo » Нед Юли 24, 2005 11:50 pm

:popcorn::popcorn::popcorn:
Аз като говориХХХХХХХХ не приказваХХХХХХХ
:popcorn::popcorn::popcorn:

:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:
Аватар
nikitzo

Рейтинг: 1180

Мнениеот Windstream » Пон Юли 25, 2005 1:27 am

@gladstone
Ей колега, май е крайно време да се събудиш - Средновековието уж отдавна мина, днешните рицари яздят Harley Davidson и вместо дракони сещаш се какво оправят ;) Иначе точно пък от палавите девойки ако трябваше да имам свян... абе въпрос на вкус всъщност, white trash chicks rule :pimp: А за модераторството - дали не усещам някакъв по-специален интерес от твоя страна към тази позиция?

:offtopic:
Току що открих че влагата от въздуха тихомълком си кондензира върху хардтейла и стоманените му части за месец стоене вече са събрали повече ръжда, отколкото за цяла зима каране :xx(:
Аватар
Windstream

Мнениеот skynet » Пон Юли 25, 2005 7:57 am

[quote]Да не говорим, че аз далеч не съм обявил джихад на чалгарите, щото прекалено добре знам какво е да се бориш с бетонни глави[/quote]

пич, влязъл си в някъв филм, яко си зациклил, ама яко, а и бтв, май твоята глава е бетонна! :evil:а между другото, ти за АТАКА ли гласува?
[quote]TOYAGA междувременно громеше и осмиваше яко чалгарите[/quote]

леле майко, е той ги изнесе чалгарите, за кво си говорим тука! ей така - битката при черни връх, винаги ще я помним. армиите на тояга разсекоха раята чалгарска. шиииигж! шииигж гфгьгсгд земи тоя критикал демидж! тоягата рийчва 61 левъл! какъв героизъм, каква саможертва, мятайте баиковете, някой си изкряска, и скотове и рамове фръкнаха завчаска! абе направо един паметник да му дигнем до ректората! в едната ръка отворена книга на 1482 страница, а в другата пожарникарска брадва... байкът на manual, разбира се
байкрайдер, Моята борба! Как ти се струва за заглавие на учебника? :rofl:

[quote]Доколкото си спомням SkyNet беше електронна система, би ли бил така добър да ми обясниш каква точно функция има антифриза в нея? И още една голямо противоречие намирам - SkyNet имаше интелект (макар и изкуствен), който обаче при теб очевдно липсва... Айде да изкачаш няколко годинки, па тогава да ръсиш мъдрости, става ли?[/quote]

о май гот, да форс из стронг уид дис уан :rofl:
няма се хабя да говоря с тебе :) bikerider believes, you just follow ;) :rofl: чети повече книги, рисувай, намали телевизията, и ше проимаш въображение, за да възприемеш тънкостите с антифриза :) като си готов, обади се, ше те положа в звание :rofl:
бтв follow the leader си беши мн як албум
skynet

Мнениеот bikerider » Пон Юли 25, 2005 8:05 am

[quote="skynet"]

[quote]Да не говорим, че аз далеч не съм обявил джихад на чалгарите, щото прекалено добре знам какво е да се бориш с бетонни глави[/quote]

пич, влязъл си в някъв филм, яко си зациклил, ама яко, а и бтв, май твоята глава е бетонна! :evil:а между другото, ти за АТАКА ли гласува?
[quote]TOYAGA междувременно громеше и осмиваше яко чалгарите[/quote]

леле майко, е той ги изнесе чалгарите, за кво си говорим тука! ей така - битката при черни връх, винаги ще я помним. армиите на тояга разсекоха раята чалгарска. какъв героизъм, каква саможертва, мятайте баиковете, някой си изкряска, и скотове и рамове фръкнаха завчаска! абе направо един паметник да му дигнем до ректората! в едната ръка отворена книга на 1482 страница, а в другата пожарникарска брадва... байкът на manual, разбира се
байкрайдер, Моята борба! Как ти се струва за заглавие на учебника? :rofl:

[quote]Доколкото си спомням SkyNet беше електронна система, би ли бил така добър да ми обясниш каква точно функция има антифриза в нея? И още една голямо противоречие намирам - SkyNet имаше интелект (макар и изкуствен), който обаче при теб очевдно липсва... Айде да изкачаш няколко годинки, па тогава да ръсиш мъдрости, става ли?[/quote]

няма се хабя да говоря с тебе :) bikerider believes, you just follow ;) :rofl: чети повече книги, рисувай, намали телевизията, и ше проимаш въображение, за да възприемеш тънкостите с антифриза :) като си готов, обади се, ше те положа в звание :rofl:
бтв follow the leader си беши мн як албум
[/quote]

@skynet: свободно! бегай на площада да крещиш, че съм фашист, белким те чуят много хора. Смешко! АТАКА как не :rofl::rofl::rofl::rofl:
Аватар
bikerider

Мнениеот skynet » Пон Юли 25, 2005 8:16 am

[quote]@skynet: свободно! бегай на площада да крещиш, че съм фашист, белким те чуят много хора. Смешко! АТАКА как не [/quote]

виждам успя да се надсмееш над себе си :) явно имаме напредък :rofl:
напреед братя, не се предавайте на простите сили! :rofl::rofl:
skynet

Мнениеот gladstone » Пон Юли 25, 2005 11:10 am

[quote="Windstream"]
white trash chicks rule :pimp:
[/quote]

mhm...из лятна София да ги ринеш с лопата

[quote]
А за модераторството - дали не усещам някакъв по-специален интерес от твоя страна към тази позиция?
[/quote]

Хаха, едва ли...:angel2:

[quote]
Току що открих че влагата от въздуха тихомълком си кондензира върху хардтейла и стоманените му части за месец стоене вече са събрали повече ръжда, отколкото за цяла зима каране :xx(:
[/quote]

Аз пък открих че "влагата" от автомивката след каране съвсем явно се "кондензира" в тръбата на средното движение и след пренощуване на курбелите им трябва малко break-in period :lol:
gladstone

Рейтинг: 1698

Мнениеот kurbel » Пон Юли 25, 2005 4:43 pm

@Skynt, (************)
видяхме колко си умен и оригинален! АУУУУУ!!!:bigeyes:
всички се убедихме! велик просто!

[size=167]а сега е време да си ************************ и да поемеш ДЪЛБОКО въздух![/size]

егаси отворкото, от вчера се намести тука и вече се изживява като най-големия разбирач!

я падни за още 50 бе *******!

******************!

[size=67]Редактирано от Админ[/size]
qj mi kurbela
kurbel

Мнениеот Windstream » Пон Юли 25, 2005 8:00 pm

[quote="gladstone"]

[quote="Windstream"]
white trash chicks rule :pimp:
[/quote]

mhm...из лятна София да ги ринеш с лопата
[/quote]

Абе те вашите не стават - най-малкото не слушат кънтри :D Също така за тях трябва "вървежно" BMW с M-power тунинг, аз с моята проста landyacht закъде съм? Пък и честно казано не съм лаком, имам си вече една от тия, повече ще ми дойдат малко нанагорно :angel:

@skynet
Нещо ти куца произношението, колега ;)
Аватар
Windstream

Мнениеот nikitzo » Пон Юли 25, 2005 8:54 pm

@skynet:thumbu:
@Admin :thumbu:
@Alien :thumbu:
@ridebiker & CO с цялото си смирение и самобичувайки се в момента :finger:
Аватар
nikitzo

Рейтинг: 1180

Мнениеот skynet » Вто Юли 26, 2005 7:32 am

[quote]@Skynt, (************)
видяхме колко си умен и оригинален! АУУУУУ!!!
всички се убедихме! велик просто!

а сега е време да си ************************ и да поемеш ДЪЛБОКО въздух!

[b]егаси отворкото, от вчера се намести тука и вече се изживява като най-големия разбирач![/b]

я падни за още 50 бе *******!

******************![/quote]

"what a simple mind you have". и по-полека с обидите, че ше пометнеш :rofl:
skynet

Мнениеот KRAZzy » Вто Юли 26, 2005 8:42 am

Skynet, имаш послание!
[url=http://yo.primasoft.bg/bikes_clips/MusiC/Terminator%202%20-%20Main%20Title.mp3][img]http://yo.primasoft.bg/bikes_clips/terminator2.jpg[/img][/url]
[url]http://yo.primasoft.bg/bikes_clips/MusiC/Terminator%202%20-%20Main%20Title.mp3[/url]

:wavey:
Аватар
KRAZzy

Рейтинг: 1304

Мнениеот skynet » Вто Юли 26, 2005 8:49 am

10x man :thumb:
:beer:
skynet

ПредишнаСледваща

Назад към Бла - Бла