TheAnimal написа:Три поредни силни вечери. За съжаление от две почти нямам спомен
rumbala написа:Аз...Към 18 часа...Искам да се унищожа....
ИНОПЛАНЕТЯНИН написа:rumbala написа:Аз...Към 18 часа...Искам да се унищожа....
Значи ще се видим на обичайното място в обичайното време![]()
То аз се унищожавам от доста време на сам
ИНОПЛАНЕТЯНИН написа:Ако дойде някой алкохолик, днеска в Борисова - да намине за едно "На здраве!" към "Патки"
did написа:А аз да питам, щото си омазах каплата с пръжки, трябва ли освен да си полирам калодките и да си шкуртаковам шината?
uCkPeH написа:Пръжки не беше ли джумерки ? Меглио-то и тях ще махне
Hell_Man написа:ИНОПЛАНЕТЯНИН написа:Ако дойде някой алкохолик, днеска в Борисова - да намине за едно "На здраве!" към "Патки"
Идаааааааа! Или по-скоро - "Оп, идвааам"
Ще ме разпознаете по маскировъчно зелената тенджера дето прилича на миньорска! Ако ме забележите, викайте "Иванеее, Иванеее", че съм кьорав...
Само да уточня - Патки са онова до Слона с бирите, а не онова другото до Конете, нали? (То май беше "Лодки")
hitrata_lisi4ka написа:И ние ще караме натам. Как да ви позная, в парка има толкова много велосипедисти?
did написа:А аз да питам, щото си омазах каплата с пръжки, трябва ли освен да си полирам калодките и да си шкуртаковам шината?
hitrata_lisi4ka написа:Моите придружители, днес ме изненадаха и карахме към Южния парк. За втори ден карам и днес изминахме с 10тина км повече от вчера, а дори не ми се умира...
TheAnimal написа:Чшшш, ало кво спамети темата!!!
rumbala написа:Красиво...hitrata_lisi4ka написа:Моите придружители, днес ме изненадаха и карахме към Южния парк. За втори ден карам и днес изминахме с 10тина км повече от вчера, а дори не ми се умира...
Обаче кое е красиво ?
Това, ти моя любов да ме напуснеш така, и да, да, пак да се върнеш, пак да искаш да се върнеш до мен, но да не мога да разбера защо ?
hitrata_lisi4ka написа:Извинявам се, че не сме се намерили. Аз пък бира не обичам. За сметка на това обичам сладолед. Вчера хапнах.
Днес не знам дали ще караме. Ще звънна, на посочения по-горе телефон, ако ще излизам.
hitrata_lisi4ka написа:Извинявам се, че не сме се намерили. Аз пък бира не обичам.
Esoteric написа:hitrata_lisi4ka написа:Извинявам се, че не сме се намерили. Аз пък бира не обичам.
бира не обичаш?!?! не обичаш БИРА?
как може да скверниш така тази свята тема?!![]()
тук няма място за трзвеници! те служат на дявола и на извънземните!
ИНОПЛАНЕТЯНИН написа:Esoteric написа:hitrata_lisi4ka написа:Извинявам се, че не сме се намерили. Аз пък бира не обичам.
бира не обичаш?!?! не обичаш БИРА?
как може да скверниш така тази свята тема?!![]()
тук няма място за трзвеници! те служат на дявола и на извънземните!
ИЗРЕЧЕНО Е СВЕТОТАСТВО, НАИСТИНА![]()
За дявола съм съгласен, но за извънземните - не мисля че някой от тук ми е пряко подчинен![]()
![]()
![]()
Не знам, кой от кой по-кьорав, ама вчера с колегата @Rumbala си къркахме без други колоездачи (не броим металургията около нас)
Днеска пак съм на линия -
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 24 госта