did написа:Защо всеки път, когато Дядо Коледа идва у нас и раздава подаръци на дъщерите ми, аз все съм излезнал някъде навън и не мога да го видя?
Fanatico написа:FUNN написа:Какво става с човек роден на 29 февруари, през 4 години ли има рожден ден?
![]()
Бях гледал репортаж по телевизията с един мъж, който е роден на 29 февруари. Уж трябвало да е на 36год., а пък всъщност е на 9.![]()
did написа:Защо всеки път, когато Дядо Коледа идва у нас и раздава подаръци на дъщерите ми, аз все съм излезнал някъде навън и не мога да го видя?
did написа:X_NRG написа:Защо на 64-bit-овия ми Windows 7 не мога да си ползвам пълния капацитет на RAM паметта?
Имам и 32-bit XP и там е нормално да не я разчита всичката, но не разбирам защо и на 64-bit-ова ОС не иска...
Да не ползваш няква вградена видеокарта с shared memory? Аз с Vista64 си ползвам 4GB доста пълноценно.
BurNiNg_IcE написа:PRobably написа:Като свалям някой торент винаги е с 1.6-1.8мб. независимо колко сийдъра има.Примерно преди малко свалих торент с 300 сийдъра,а сега свалям торент с 3000 сийдъра,обаче скороста си е една и съща 1.7мб.Защо така ?
Щот доставчика ти те е ограничил на тая скорост и аз повече от 5,4 - 5,6 мб/с не дигам.
_SoRa_ написа:Защо "Честито Рождесто Христово" все повече се заменя с "Весела Коледа"
mylss написа:да ли преходник за авид бб7 160мм ще стане за авид жуси 3 160мм
did написа:Тъп въпрос:
http://www.deltanews.bg/index.php?id=29480
Имам два апарата от въпросните. Какво да направя?
X_NRG написа:Защо на 64-bit-овия ми Windows 7 не мога да си ползвам пълния капацитет на RAM паметта?
Имам и 32-bit XP и там е нормално да не я разчита всичката, но не разбирам защо и на 64-bit-ова ОС не иска...
azze написа:Къде мога да си намеря бяла Mach1 Mad?
KalinV написа:azze написа:Къде мога да си намеря бяла Mach1 Mad?
Аз моя го взех преди 2-3 седмици, от каймата не вярвам да са свършили.![]()
![]()
П.П: с 36 дупки е !
azze написа:KalinV написа:azze написа:Къде мога да си намеря бяла Mach1 Mad?
Аз моя го взех преди 2-3 седмици, от каймата не вярвам да са свършили.![]()
![]()
П.П: с 36 дупки е !
Къде се намира въпросната кайма?
SeSSion написа:Какъв е Mongoose-a на Steve Romaniuk от този клип?
yavka написа:Mongoose Boot-R
X_NRG написа:Като съм тръгнал с тъпите въпроси за Windows 7:
Има ли реално предимство пред Windows XP за един малко-над-средностатистическия-потребител, на когото не му пука за външния вид на операционната система?
hitar_potter написа:X_NRG написа:Като съм тръгнал с тъпите въпроси за Windows 7:
Има ли реално предимство пред Windows XP за един малко-над-средностатистическия-потребител, на когото не му пука за външния вид на операционната система?
Да.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 17 госта