maxvolume написа:Ей.. виж се къв си ЦЪРВУЛ бе.

prokalnatiq написа:До горното мнение, ако имате грипна, може и да ви удължат срока.![]()
Он топик: болен съм, най-гадното нещо.

buzzjn написа:Имам изпит, а не мога да се накарам да уча.

TheAnimal написа:Започва втората седмица откакто имам херпес, не минава и тъпото животно. В петък любими приятели ми скапаха компа и сега съм с лаптопа (досадно), естествено по случая се напихме. А да и слушалките ми се развалиха. МРЪН!!!
spirov92 написа:Шока пак ми издиша.

Sartor написа:Днес не успяхме да си тръгнем от РУСЕ - ша са мре! Цяла вечер на запой с началството, а утре пак бачкане от ранни зори...

след взето от мен решение да си купувам ремарке за колелото
Отидохме на х.Здравец да поджъткаме сноу байка и си забравих чисто новата каска за ски.
Направо ми идва да се гръмна, как може да съм толкова прост. Единствената ми надежда сега е, че някой ще види телефона написан от вътрешната страна... Утре отивам да огледам - ба*ти тъпия ден!_SoRa_ написа:Не можах да спечеля 6 от 6/49

joker_brand написа:Вчера 04.02.2011г. погребах моята синя красавица - Subaru Impreza . Челен сблъсък с дърво ! Винаги ще те помня

prokalnatiq написа:Вече сайта на screambikes толкова ме изнервя при зареждане, че ми иде да си забия ръката в монитора!![]()

Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 21 госта