daf4ov написа:MAN6 написа:туй най- ми мяза на сашко-башко-барабашко a.k.a. CrZ
а между другото в един(само че в момента не мога да се сетя кой точно) от миналогодишните байк-филми го имаше и иван старозагореца сниман карайки
The Uprising
Daniel Panev написа:Абе седим и се чудим - MAN6(примерно) що не пише в тая тема?
tweety написа:днеска в Борисовата момчето с розовия RAM FR 07 щеше да прегази сестра ми(пич не се кара така м/у хората)![]()
другия път да му мислиш
Blink92 написа:...повярвай ми знам възможностите на колелото си и моите си.Преценявам нещата.Не съм от тези, които карат без глава на раменете.
Поздрави.![]()
Blink92 написа:...Преценявам нещата.Не съм от тези, които карат без глава на раменете...
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()

lowriders написа:Ами аз тъкмо си тръгвах към софия и през прозореца гледам как връткаше из центъра и нямаше как да извикам.Другата събота и неделя може би пак ще идавам натам,но този път ще си взема и колелото.

SpoileR написа:A вчера видях по улица Гео Милев посока 31во училище :
, а след това надолу към площад Журналист минаха мъж с доста голяма брада с жълт Драг май f6 беше и с него момиче със синя рамка
Дали някой се позна?dibo92 написа:Днес на връщане от Панчарево с FhG минахме през младост и на няколко пъти се разминахме с някой със giant glory с тотем,а след това доста дълго карахме зад него,но нямахме сили да го настигнем да го поздравим.По едно време до него караше момче с червен клаймър и двукоронна вилка.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 14 госта