daf4ov написа:azze написа:daf4ov написа:Сега да те питам ти как се почуства като зададе въпроса,порасна ли ти достойнството?
Чакай да погледна.Ммм......не.
Значи имаш ценностна система на стайно растение...
Тея номера да се правиш на интересен ще си ги демонстрираш в друга тема и на друг човек!
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
azze написа:Ц,ц,ц.Много е зъл,да - почти колкото папата.![]()
А аз да те питам твойто достойнство порасна ли ти,като ми отговори,при т'ва някакък си странно и нелогично?
daf4ov написа:azze написа:Ц,ц,ц.Много е зъл,да - почти колкото папата.![]()
А аз да те питам твойто достойнство порасна ли ти,като ми отговори,при т'ва някакък си странно и нелогично?
Жалък опит...
Трудно се сдържам да не ти кажа нещо съвсем на криво...пак ще ти го кажа простотийките и 'умните въпроси' в друга тема и на друг човек...
Предупреждавам те напушил съм не ме карай да правя глупости!
nina2009 написа:Не трий уррболешката, защото много лесно можеш да си загубиш правата на модератор. Старшна селяния!
Antares написа: Форума не е явно отражение на това, какви са хората, не може и да бъде. Виртуалната комуникация винаги ще е осакатена като съдържание
25thframe написа:Ееее did прекаляваш вече! Сега ти завиждам с 50% повече.![]()
azze написа:daf4ov написа:azze написа:Ц,ц,ц.Много е зъл,да - почти колкото папата.![]()
Жалък опит...
Трудно се сдържам да не ти кажа нещо съвсем на криво...пак ще ти го кажа простотийките и 'умните въпроси' в друга тема и на друг човек...
Жалък опит за?
Не разбирам защо се ядосваш всъщност.Защото имам различно мнение по някакъв въпрос?
Евала за което!did написа:Сори, че изрових тези стари снимки, които бяха актуални отдавна и коментирани тук, но нямаше какво да правя снощи в 1.30
И аз си мислех, че съм виждал големи чаши за бира.did написа:Пък и след толкова бира, как да помни...![]()
DTD написа:azze написа:daf4ov написа:azze написа:Ц,ц,ц.Много е зъл,да - почти колкото папата.![]()
Жалък опит...
Жалък опит за?
Не разбирам защо се ядосваш всъщност.Защото имам различно мнение по някакъв въпрос?
Не. Защото чрез изразяването на твоето си мнение ебаваш чуждото. "Е па толкова ли е модерно да се хвали като се напиеш?" Е па модерно ли е да се правиш на шут?
azze написа:DTD написа:azze написа:daf4ov написа:azze написа:Ц,ц,ц.Много е зъл,да - почти колкото папата.![]()
Жалък опит...
Жалък опит за?
Не. Защото чрез изразяването на твоето си мнение ебаваш чуждото. "Е па толкова ли е модерно да се хвали като се напиеш?" Е па модерно ли е да се правиш на шут?
Не,аз просто си изказах мнението,без да се заяждам или присмивам.Не знам защо си мислите,че се ебавам с вашето мнение.Същия въпрос съм задавал и на някои приятели,като ми се хвалят буквално как са драйфали след като са изпили n количество от нещо си.
Daniel Panev написа:Винаги съм се чудел какъв е смисълът от подобни теми и най-вече от мнения от сорта на "Мир на праха му", "Нека почива в мир" и прочие?
FREERIDE RIDER написа:oxliova написа:caspar написа:Докато си чакам новото колело...
http://photos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak ... 3513_n.jpg
Не че е моя работа но не караше ли Dragomir Black Hawk, иначе аудито е добро, 4х4 ли е ? Какъв двигател е
Питай коя версия е колата A4,S4,RS4 ,само това ни стига да разберем какъв е двигателя !![]()
Alpina написа:Интересно ми е, като си написал "3.0 TDI" и си подчертал да е quattro, дали се сещаш, че няма 3.0 TDI без тази система...
Всъщност можеш ли да отговориш защо е така![]()
![]()
И защо големите им двигатели са само постоянно 4x4
Fanatico написа:Мале, какво правите в час по математика ...![]()
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта