bluskanie написа:И аз така си мислех, ама всъщност няма жена, която да не иска да й се казва, че я обичат. И дори в най-неподходящ момент да го кажеш, пак хваща декиш
ИНОПЛАНЕТЯНИН написа:...Тогава като каква бих могъл да я квалифицирам?
bluskanie написа:ИНОПЛАНЕТЯНИН написа:...Тогава като каква бих могъл да я квалифицирам?
Истинската любов е странна и необяснима
rumbala написа:Всички жени са еднакви...първо си ти единствен, после нещо не ги кефят сантиметрите и ти ръси глупости, че иска да е сама, че да се осъзнава, но накрая просто търси 3-4-5-6 (не дай си боже и 10-15 сантиметра горница)
TheAnimal написа:rumbala написа:Всички жени са еднакви...първо си ти единствен, после нещо не ги кефят сантиметрите и ти ръси глупости, че иска да е сама, че да се осъзнава, но накрая просто търси 3-4-5-6 (не дай си боже и 10-15 сантиметра горница)
Ех, как бих те фраснала за малоумното ти изказване.
Все едно да кажа, че всички мъже са еднакви.
ИНОПЛАНЕТЯНИН написа:PS - Животно не визирам всички жени, ама голяма част
+1000000 !!!!bluskanie написа:И аз така си мислех, ама всъщност няма жена, която да не иска да й се казва, че я обичат. И дори в най-неподходящ момент да го кажеш, пак хваща декиш
bluskanie написа:Истинската любов е странна и необяснима
taurus13 написа:Е, сега - има си и жени к...урви(новата ми форма на автоцензура) - те обичат секса и там принципа е"колкото повече, толкова повече". Те обаче обикновено са откровени и не шикалкавят - там много неща имат значение - според това какво ги възбужда в момента.![]()
ММммм, и ако си говорим за скорпиониTheAnimal написа: Но поотпуснат ли се, понаучи ли се кой какво харесва...стават чудеса.
Antares написа:ММммм, и ако си говорим за скорпиониTheAnimal написа: Но поотпуснат ли се, понаучи ли се кой какво харесва...стават чудеса.![]()
Antares написа:ММммм, и ако си говорим за скорпиониTheAnimal написа: Но поотпуснат ли се, понаучи ли се кой какво харесва...стават чудеса.![]()
Antares написа:А, съвсем определеноРеално нямам достатъчен брой скорпионки, за да водя обективна статистика
Малко от частното в общото правя, ама аре...
Та като цяло съм съгласен!
Antares написа:Горе главата, Саше! Щом аз си намерих майстора, значи надежда има за всеки
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 13 госта