Една дъждовна вечер му звъннах да правим нощно изкачване на Черни връх в лоши условия и той ми заяви, че не правил вече глупости.

Тогава предположих, че има замесена жена или мъж, знаел си вече.

airborneone написа:Щом мазньо си намери, значи има надежда за всеки!
Antares написа:Горе главата, Саше! Щом аз си намерих майстора, значи надежда има за всеки
Esoteric написа:Crimson написа:Имате вие. Чушки
именно!
Nymphetamine написа:вие не сте у ред... ква любов, кви пет лева. 99% от нещата са на основа ебън, лични интереси, материализъм и симбиоза, ако щете.
taurus13 написа:А това, че не сте изпитвали любов, не значи че не я я няма. Но човек първо трябва да отвори сърцето си, да бъде повече идеалист и по-малко материалист. Не всекиму това обаче е дадено по рождение.
taurus13 написа:А това, че не сте изпитвали любов, не значи че не я я няма. Но човек първо трябва да отвори сърцето си, да бъде повече идеалист и по-малко материалист. Не всекиму това обаче е дадено по рождение.
TheAnimal написа:Са нали знаеш, веничките надлъжно, че иначе може да те спасят докторите.
Ozzie написа:ако ще е само 100, по- добре без тях
както се казва - без едно може, с едно никога
та 3х100 ще ги усетиш по- добре си мисля
rumbala написа:Ozzie написа:ако ще е само 100, по- добре без тях
както се казва - без едно може, с едно никога
та 3х100 ще ги усетиш по- добре си мисля
ама тя е 54 градусова
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 12 госта