veskoz написа:Radeon HD 4670 или GeForce 9800 GT
http://www.gpureview.com/show_cards.php ... &card2=575
Аз съм фен на nVidia
veskoz написа:Radeon HD 4670 или GeForce 9800 GT
Huku написа:veskoz написа:Radeon HD 4670 или GeForce 9800 GT
http://www.gpureview.com/show_cards.php ... &card2=575
Аз съм фен на nVidia
veskoz написа:По темата:
Athlon X2 5200+ ; 2 GB RAM(Kingston) ; 60 GB HDD(единия 20 IDE другия 40 SATA), ; Onboard video (не ме кефи ама пестим за ATI HD) и ГОЛЯМ монитор Samsung 19"(Заема място но като го купувах годните за професионална работа с Фотошоп TFT-та струваха по 2000$)
Може би имате въпроси за туй онуй ама не искам да изпадам в подробности, че като цяло PC ми е болна тема....демек що пара съм метнал
Antares написа:Клаймъра е Голф двойката на планинското колоездене.
shaady написа:Щом си с такъв голям монитор, вероятно и резолюцията е огромна, е добре, че си се насочил към 1GB модел.
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()
Лифта написа:Замислял ли си се за GTX серията на nVidia ?
Daniel Panev написа:shaady написа:Щом си с такъв голям монитор, вероятно и резолюцията е огромна, е добре, че си се насочил към 1GB модел.
Е огромна, огромна - колко па да е огромна? Повече от WUXGA едва ли. А пък с нея и мойто вградено видео в лаптопа се справя...
yavka написа:Аз го карам без антивирусна програма и пак нямам проблеми.
outfaced написа:колко много връзки излизат от ПЦто ти без въобще и да имаш идея за тях
outfaced написа:yavka написа:Аз го карам без антивирусна програма и пак нямам проблеми.
хаха, не думай ... сложи си една за проба и после кажи пак дали не ти е открила нищо
Не съди за другите по себе си. Защитната стена на Windows е изключена както от SeКУРity центъра, така и самия процес. След последната преинсталация на Windows компютърът ми работи около година и половина без антивирусна. Сега съм сложил nod32 business edition, просто защото разполагам с една кофа легални ключове. Не откри нито един вирус. Така че, Владе, до потребителя си е...outfaced написа:хаха, не думай ... сложи си една за проба и после кажи пак дали не ти е открила нищо
пък ако си сложиш и стена с учудване ще забележиш колко много връзки излизат от ПЦто ти без въобще и да имаш идея за тях
PtD написа:На мой компютър никога не е имало антивирусна. Мразя някой освен мен да ползва CPU на моя компютър!
Лифта написа:Може и да съм бъкан с вируси, ама като не го знам - кво ме бОли ?
Daniel Panev написа:Лифта написа:Може и да съм бъкан с вируси, ама като не го знам - кво ме бОли ?
И аз така - не питам жената нЕкои неща, тя мене също - и сме едно щастливо семейство...
Alpina написа:Да
Daniel Panev написа:Лифта написа:Може и да съм бъкан с вируси, ама като не го знам - кво ме бОли ?
И аз така - не питам жената нЕкои неща, тя мене също - и сме едно щастливо семейство...
BurNiNg_IcE написа:Kво е TST при Цокитата?
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 15 госта