azze написа:Защо в Банкя?Стадиона събира достатъчно хора.На мен Банкя ми е на 30 мин. път от нас,но не знам дали ще отида.Ходи ми се,но не съм сигурен на 100%.Ще видим...
Gasolin написа:azze написа:Защо в Банкя?Стадиона събира достатъчно хора.На мен Банкя ми е на 30 мин. път от нас,но не знам дали ще отида.Ходи ми се,но не съм сигурен на 100%.Ще видим...
http://news.data.bg/6/sport/213409/%D1% ... 0%BE%D0%BA гейнес... В софия си ми беше перфектно, всичко бях измислил...
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()
spirov92 написа:Оставих байка в БАС. Оказа се, че IFP буталото се е разместило. Дотолкова, че не можеше да се вкара винтила... Тоест трябва да им го оставя за 2-3 дни. Отново.
maxvolume написа:Ей.. виж се къв си ЦЪРВУЛ бе.
azze написа:На мен Банкя ми е на 30 мин...
Gasolin написа:има влак, спиращ точно на въпросния хиподрум...
Gasolin написа:А някой има ли идея кога е най-късния влак за към Пловдив?
veskoz написа:Gasolin написа:има влак, спиращ точно на въпросния хиподрум...
Няма такова нещо.Gasolin написа:А някой има ли идея кога е най-късния влак за към Пловдив?
http://razpisanie.bdz.bg/site/search.jsp
Gasolin написа:...ще има спирка точно на Хиподрума."
uBaH написа:44.5 литра бензин = 117 лв
PtD написа:uBaH написа:44.5 литра бензин = 117 лв
44.5 литра бензин = 65.5 лева
Daniel Panev написа:От една страна - да.
От друга чакам PtD да "бие" тая цена докато не ми е изтекла визата, че да се изнасям с чиста съвест към Щатско...
azze написа:Днес съм на рожден ден в 4 часа,точно по средата на деня,затова няма да мога да карам.
Дано ти се счупи climber-a докато караш DH или ФР лайно
lorda1 написа::offtopic: ми изправи си го!
Дано ти се счупи climber-a докато караш DH или ФР лайно
windv написа:...та в тоя ред на мисли, влюбвали ли сте се на сън? Там обикновенно няма две-три...Лудо е влюбването, а като се събудиш - Хац...
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 23 госта