DTD написа:Бе нещо не я намирам, само намерих за кратки въпроси.
Antares написа:Някоя майна може ли да ми обясни защо половината от парка пред Младежкия Хълм е ограден с бодлива тел?
did написа:Antares написа:Някоя майна може ли да ми обясни защо половината от парка пред Младежкия Хълм е ограден с бодлива тел?
Щото идиотите край нямат.
Бодливата тел не била ограда, ами маркировка...
ico 1 написа:На вашите години гледах да не пропускам, а не да рева за някоя. Гледах коя ми е навита и я "уважавах".
daf4ov написа:не ми се занимава с ...
azze написа:"Administrator: Здравейте уважаеми потребители на Skype,
поради изключително големия брой абонати в Skype, вече наброяващи 800 милиона, нашият сървър изпитва сериозни затруднения. Сега стартирахме кампания за изтриване на неизползваемите скайп акаунти. Изпратете това съобщение до поне 15 от абонатите си, които са на линия, за да ни покажете, че сте активен потребител на Skype. Aко не го направите до 2 дни вие ще бъдете определен като неактивен Скайп потребител и вашият акаунт ще бъде замразен за неопределен период от време.
За повече информация: http://alaw.hit.bgЕкипът на Skype за България"
Това е bullshit,нали?
Antares написа: Форума не е явно отражение на това, какви са хората, не може и да бъде. Виртуалната комуникация винаги ще е осакатена като съдържание
Този е администратор на Skype, колкото бяхме аз и oxliova тук.azze написа:"Administrator: Здравейте уважаеми потребители на Skype,.....
Това е bullshit,нали?
Alpina написа::agree:
А до тогава някой може "случайно" да се удраска и да го съди, ако му се занимава
ico 1 написа:... джилязо ...
nqkoiem4o написа:Харесах си една част от Гърция и искам да попитам дали може да ми я изпратят по влака или някой автобус??
Pinkbike написа:... fork that is as sensitive as an emo teenager kid.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 15 госта