PRobably написа:Днес на кооперативния (така ли се пише) пазар в люлин видях един сив Рам Ам с Фокс 32 мисля,караше го мъж с гола глава и голяма раница.
знам го този..
PRobably написа:Днес на кооперативния (така ли се пише) пазар в люлин видях един сив Рам Ам с Фокс 32 мисля,караше го мъж с гола глава и голяма раница.

boriss13 написа:Преди 15 минути, на улица Димитър Хаджикоцев, преди Богатица, един младеж със сив RAM XC 2 се натискаше с една девойка.![]()
did написа:скъпо е!EccentricMOTION написа:Намерих си безплатно курбели Cyclone ...
maxvolume написа:Ей "did".. виж се къв си ЦЪРВУЛ бе.
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()

Daniel Panev написа:И btw - TLD-тата ти стоят много добре, особено отзад![]()
kikon написа:Daniel Panev написа:И btw - TLD-тата ти стоят много добре, особено отзад![]()
Ти си виновен за това![]()
Аз отивах на едно леко Камбанено, а каската ми... ако няям - начи съм кротка и фнимателна кат офчица

Daniel Panev написа:После към 19:15 двама пича - единия с жълт RAM Freeride с Boxxxer (и пак без каски) пресякоха Драган Цанков току пред Телевизионната кула и отпрашиха към Семинарията...
azsa-bachinito написа:Аз ли бъркам или днеска видях Болверк два пъти до интерпред и то не с Ави. Болверк мен ти ли беше.
Фори написа:Днес Г-н Harka , отиваше към тепето .Махнах ти, но не обърна много внимание.

25thframe написа:Първо видях някой с кафеникъв Tomac с черен Fox отпред, след това имах вземане даване с MAN6 и Ивани накрая ( преди ~2часа ) видях някой надолу по бул. Витоша, колелото ( черен full suspension ) не го видях добре защото беше далеч, но човека беше с пълно бойно снаражение, носеше дори brace яка.
did написа:скъпо е!EccentricMOTION написа:Намерих си безплатно курбели Cyclone ...
25thframe написа:С какъв цвят панталон караше?
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 16 госта