azze написа:Мерси.Честито и на теб.Може би не е перфектният телефон,но за мен е супер - камера 3.2 мегапиксела,хубав дисплей и възможност за карта памет до 16 гб.Все пак досега бях с 5200.
Де да имаше хубаво хендсфри в комплекта.Тези тапи,дето трябва да се набутват навътре в ухото,никога не съм ги харесвал и няма да ги ползвам.
shaady написа:Сънтур може да работи като марзочи или сънтур, марзочито няма подобен избор.
Честит рожден ден!!!Да илядиш дано!!!А с колело сдоби ли се?Vikingonbike написа:Днес имам рожден ден и се сдобих с ваучер за полет с парапланер от колегите в офиса + около 3 кила първокласен шоколад
Vikingonbike написа:Днес имам рожден ден и се сдобих с ваучер за полет с парапланер от колегите в офиса + около 3 кила първокласен шоколад
lastborn написа:Vikingonbike написа:Днес имам рожден ден и се сдобих с ваучер за полет с парапланер от колегите в офиса + около 3 кила първокласен шоколад
ехеее ари ве ! и аз иамам рожден ден днесаиде довечера едно за мен
и аз едно за теб
hrissim написа:С нови цъки.
Antares написа: Форума не е явно отражение на това, какви са хората, не може и да бъде. Виртуалната комуникация винаги ще е осакатена като съдържание
5roff написа: А браво! Само хубави неща да виждаш през тях![]()
Много се радвам, че има и други "цайсове" велопедалисти. Преди месец се сдобих с ето този Sover
hrissim написа:Па ще споделя след месец как е с лещи.
magadisho написа:http://www.telefon1.com/images/pic/nokia-5530-xpressmusic-05.jpg
Antares написа:Вземи си един TFT монитор!
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()
Antares написа:Вземи си един TFT монитор!
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 22 госта