BurNiNg_IcE написа:Някой с Dragomir Diesel(бял с 888) на дюнерите на Борово. Имаше гумена костенурка на кормилото.
dEcLiNe написа:BurNiNg_IcE написа:Някой с Dragomir Diesel(бял с 888) на дюнерите на Борово. Имаше гумена костенурка на кормилото.
ЧовекО не пише тука.
PRobably написа:Видях колелото на sailman,пред сградата на бнт,ама него го нямаше.
BurNiNg_IcE написа:Днес в СМГ рамка NS(бяла със светло зелено в края) с Пайк. Кой си ти и къде си оставяш байка?
В момента е със бяло-синьо Glory DH с Boxxer
ivailo911 написа:- Specialized HardRock/Magura Wotan
ivailo911 написа:BurNiNg_IcE написа:Днес в СМГ рамка NS(бяла със светло зелено в края) с Пайк. Кой си ти и къде си оставяш байка?
Пича се казва Дейвид. 12 клас в СМГ учи, кара предимно DH. В момента е със бяло-синьо Glory DH с Boxxer... може би си го виждал. Не пише във форума.
ПП. Аз идвам с
- РАМ АМ - зелен
- Specialized HardRock/Magura Wotan
може би си ги виждал?
nosoroga написа:ЕЕЕее Пешо със Ф4м от южнияskype: nosoroga_
ти братче така и не го разбра
>>>>сори за несвързаното изречение ама тва е положението !!! Пишете колко искате - (минуси) не ми дреме !!!
dEcLiNe написа:nosoroga написа:ЕЕЕее Пешо със Ф4м от южнияskype: nosoroga_
ти братче така и не го разбра
>>>>сори за несвързаното изречение ама тва е положението !!! Пишете колко искате - (минуси) не ми дреме !!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ама днес тоя barabum в южния направо ме разби.....с ква скорост зима виражите и как ляга само .... напрао![]()
![]()
добре, че беше с броня!
did написа:скъпо е!EccentricMOTION написа:Намерих си безплатно курбели Cyclone ...
Видях колелото на sailman,пред сградата на бнт,ама него го нямаше.
...Приел е образ на работохолик!
Днес го видях пак, но без номерчеmarsa написа:Абе между другото вчера вечерта към 19ч. на пл. Възраждане се разминахме и поздравихме с пича с дългата коса, който ако не се лъжа беше втори в индивидуалното на маратона в Пловдив, още си караше с номерчето [ 1 ]
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта