Кой кого видял...

Молим всички посетители, когато им се прииска просто да си поговорят глупости, да се помайтапят с дребни простотийки и т.н., да го направят в този форум. Тук е позволен по-груб език, стига да не е насочен към други членове на форума. Можете да пускате всичко, което като съдържание или стил би било неприемливо за останалите форуми. Но ако по наше усмотрение темата има смисъл или идея само за автора си, тя ще бъде изтривана!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 400 / 2

Re: Кой кого видял...

Мнениеот azsa-bachinito » Съб Ное 21, 2009 8:24 pm

Винаги съм бил убеден, че знаеш кой да виждаш.
Аз зарад тая мацка (руска със син скот) един път се фълрих на паважа до Интерпред. Нали пътя прави малък завой :fight:
Ти заслужаваш приключение ---> http://www.facebook.com/groups/370492219650901/
Аватар
azsa-bachinito

Рейтинг: 1665

Мнениеот tisho » Нед Ное 22, 2009 6:42 pm

Вчера, в покрайнините на Асеновград видях един младеж с червено колело и Боксер, ако не се
лъжа, който бе маскиран с шлем. Ние бяхме двама със зелено ХТ2 и червено Гризли :)
Аватар
tisho

Рейтинг: 1628

Мнениеот dibo92 » Нед Ное 22, 2009 8:07 pm

Петък по някое време следобед учениците си тръгваха от практиката на "Ломоносов" и един от тях мина със тъмно зелен твърдак с 66 отпред.Пишеш ли тук?
Аватар
dibo92

Рейтинг: 1985

Мнениеот V.Rossi » Нед Ное 22, 2009 8:29 pm

tisho написа:Вчера, в покрайнините на Асеновград видях един младеж с червено колело и Боксер, ако не се
лъжа, който бе маскиран с шлем. Ние бяхме двама със зелено ХТ2 и червено Гризли :)

Това съм аз,доста се почудих дали да не пиша тук :beer:
Аватар
V.Rossi

Рейтинг: 1229

Мнениеот V.Rossi » Нед Ное 22, 2009 8:30 pm

.
Аватар
V.Rossi

Рейтинг: 1229

Мнениеот edinmilion » Нед Ное 22, 2009 9:46 pm

zikzuk - днес по Г.М.Димитров в посока Дианабад, видяхме се докато товарихме колелата в пунтото с Alleyezonme, а може и да съм се припознал, тъй като след нощна имам естествени халюцинации!!! :rofl:
edinmilion

Рейтинг: 2000

Мнениеот shambhala93 » Нед Ное 22, 2009 9:47 pm

Вчера на булевард "Цар Борис 3" лека кола с 2 dh-арски колела към 5 без 20,днес някФи пичове в 111 на Околовръстното :beer: :beer:
Аватар
shambhala93

Рейтинг: 1195

Мнениеот tisho » Пон Ное 23, 2009 12:43 am

tisho написа:Вчера, в покрайнините на Асеновград видях един младеж с червено колело и Боксер, ако не се

Забравих! Отново в събота около обяд видяхме и един младеж който се потеше нагоре от Асеновград в посока
крепостта :) Минах сравнително не бавно надолу и не помня отличителни знаци :dontknow:
:beer:
Аватар
tisho

Рейтинг: 1628

Мнениеот eMcKu » Пон Ное 23, 2009 12:20 pm

Момче с Лапиер по Симеоновско посока центъра.
www.dromride.com
Аватар
eMcKu

Мнениеот X_NRG » Вто Ное 24, 2009 3:37 pm

Днес на покрива на една Лада Нива паркирана пред ректората на ТУ-София видях бяло колело, което много приличаше на Orange Alpine отпред с някакво Цоки. Не можах да го огледам, защото ме юрнаха да побързам. Кой си ти и какво е колелото, че ми хвана окото? :D
Warning! I listen to metal!
This is my bike. There are many like it, but this one is mine. My bike is my best friend. It is my life. I must master it as I master my life...
Какво продавам.
Аватар
X_NRG

Мнениеот МИКИ МАУС » Чет Ное 26, 2009 5:59 pm

Днес към 14 часа на околовръстното до Панчаревския разклон видях един шосеен юнак в синьо и черно, който лавираше между каките и колите. Кой си ти?

Към 15 часа видях още двама на магистралата , отбиваха към Ихтиман. / Бяха красиво нагласени и с каски /? Въпроси - до там по магистралата ли карахте ? Кои сте вие ? :wavey:
GENUG SCHON !
Аватар
МИКИ МАУС

Рейтинг: 1068

Мнениеот BurNiNg_IcE » Чет Ное 26, 2009 6:30 pm

На НДК, днес мина покрай билетния Capoeira, после на 1 пейка беше седна Спойлера и някой. :beer:
П.П. Бай Ганьо на живо много радва! :nuts:
Занимавам се с внасянето на колела/части за колела от PinkBike/Aнглия/, за повече информация - ЛС!
Mоля, да ми пишат само наистина заинтересовани хора!
Линк към по-големите внесени части до момента.
Аватар
BurNiNg_IcE

Мнениеот DstupidBastarD » Чет Ное 26, 2009 7:16 pm

МИКИ МАУС написа:Днес към 14 часа на околовръстното до Панчаревския разклон видях един шосеен юнак в синьо и черно, който лавираше между каките и колите. Кой си ти?

Към 15 часа видях още двама на магистралата , отбиваха към Ихтиман. / Бяха красиво нагласени и с каски /? Въпроси - до там по магистралата ли карахте ? Кои сте вие ? :wavey:

Двамата при Ихтиман беха бате Стило и тъпото копеле. Много ясно, че по магистралата караме, баце, стария път след Вакарел е яко нарезан, па и там си имаме цело платно за нас. Ти да не беше некой от теа в аварийното, дето беха разглобили некво Ауди на капак и други чарколяци? :dontknow:
Аватар
DstupidBastarD

Рейтинг: 1932

Мнениеот МИКИ МАУС » Чет Ное 26, 2009 8:04 pm

DstupidBastarD написа:
МИКИ МАУС написа:Днес към 14 часа на околовръстното до Панчаревския разклон видях един шосеен юнак в синьо и черно, който лавираше между каките и колите. Кой си ти?

Двамата при Ихтиман беха бате Стило и тъпото копеле. Много ясно, че по магистралата караме, баце, стария път след Вакарел е яко нарезан, па и там си имаме цело платно за нас. Ти да не беше некой от теа в аварийното, дето беха разглобили некво Ауди на капак и други чарколяци? :dontknow:

Милиционерите не ли ви бият, или си имате некоя далаверка? Ай да открехнете и нас по-смотаните! :crazy:
GENUG SCHON !
Аватар
МИКИ МАУС

Рейтинг: 1068

Мнениеот SpoileR » Чет Ное 26, 2009 11:31 pm

МИКИ МАУС написа:
Милиционерите не ли ви бият?

DstupidBastard трудичко ще го набият... :evil:
Страх ме е от СТРЪМНОТО...
Аватар
SpoileR

Мнениеот 25thframe » Пет Ное 27, 2009 3:16 pm

Вчера към 20:10 на спирка Оряхово ( Св. Тройца ) мина някой с ярко зелен твръдак, и вилка от порядъка на 160mm, но беше тъмно и не видях подробности. Човека беше по къси гащи, носеше раница и зимна шапка.
Аватар
25thframe

Рейтинг: 1860

Мнениеот BurNiNg_IcE » Пет Ное 27, 2009 3:21 pm

Синьо Demo 7 + нещо твърдо и бяло(караше го кака) на Халите около 13:30.... :magnify:
Занимавам се с внасянето на колела/части за колела от PinkBike/Aнглия/, за повече информация - ЛС!
Mоля, да ми пишат само наистина заинтересовани хора!
Линк към по-големите внесени части до момента.
Аватар
BurNiNg_IcE

Мнениеот naso » Пет Ное 27, 2009 6:49 pm

дядка с 4 колка по центъра :)
naso

Рейтинг: 1993

Мнениеот dibo92 » Пет Ное 27, 2009 8:06 pm

Днес около 14 часа зелен голф 3 спря срещу декор центъра на спирка "Оряхово" в локалното на бул.Сливница за 1-2 минутки и пак потегли.На предния калник имаше лепенка на рок шокс.Да е някой от тук?
Аватар
dibo92

Рейтинг: 1985

Мнениеот rarekin » Съб Ное 28, 2009 10:48 am

Преди около час двама юнаци на шосейки в бойна униформа по велоалеята на Борис III. Единия в жълт екип, другия в синьо. Бе момци не ви ли е хЛЛЛЛадничко - термометъра показваше 4 градуса?

:magnify: :beer:
Планинското колоездене може да бъде опасен спорт! Винаги карайте с каска! Никоя екипировка не може да гарантира колоездача срещу падане и тежко нараняване!
rarekin

Мнениеот marsa » Съб Ное 28, 2009 10:57 am

rarekin написа:Преди около час двама юнаци на шосейки в бойна униформа по велоалеята на Борис III. Единия в жълт екип, другия в синьо. Бе момци не ви ли е хЛЛЛЛадничко - термометъра показваше 4 градуса?

Тва ше да са били клаймара и баце Ивайло :nuts: Студ не знаят шосейкаджиите :clap:
Кучетата си Изображение, колелото си Изображение.
Аватар
marsa

Мнениеот hitar_potter » Съб Ное 28, 2009 2:19 pm

12:50, автобс 305, спирка 222 блок. Едно момче със скейт с лепенка Rock Shox и слушалки Philips :D
Изображение
Аватар
hitar_potter

Мнениеот Frida » Съб Ное 28, 2009 4:52 pm

Вчера към 14:30ч пред пицарията на Нишава при входа на южния едно позьорче с "мека"рамка черна /без лепенки/ според мен грозен cross си изяде пицата и качвайки се на колелото си си хвърли боклуците на земята , а кошчето беше на едно колеко разтояние :banghead: ако пак го вида ще му резна задната спирачка... :evil: токувиш му дошъл акъка.
Днес на бул. Г.Делчев 14ч един пич с ram си караше по осовата... минаваха коли и неогледах добре колелото.
Оня ден петък виждах само BMX-ове, един в стрелбище и двама по Витошка :agree:
Всеки ден виждам бая народ, 50% от тях гаранция пишат тук, просто не мога да запонмя всички.
Аватар
Frida

Рейтинг: 1323

Мнениеот Ride_or_Die » Съб Ное 28, 2009 8:58 pm

Ей неска цел ден едни пичове с тия белите триколки на Велоеволюция по Витошка се разкарваха.
Ride_or_Die

Рейтинг: 992

Мнениеот Stiwi » Съб Ное 28, 2009 9:15 pm

Ride_or_Die написа:Ей неска цел ден едни пичове с тия белите триколки на Велоеволюция по Витошка се разкарваха.

Да и аз ги видях единият беше с джърси на Monster Energy. :popcorn:
Аватар
Stiwi

Рейтинг: 1328

Мнениеот tweety » Съб Ное 28, 2009 11:17 pm

@Ride_or_Die,@Stiwi
това съм аз и още един индивид ;) :beer:

а като се прибирахме видяхме sherpite на една пряка зад BILLA на бул. България
п.п. бяхме един пеша и един с колело и двамата му махнахме :peace:
Мy Fear is My only Courage
Аватар
tweety

Рейтинг: 934

Мнениеот Stiwi » Съб Ное 28, 2009 11:19 pm

tweety написа:@Ride_or_Die,@Stiwi
това съм аз и още един индивид ;) :beer:

а като се прибирахме видяхме sherpite на една пряка зад BILLA на бул. България
п.п. бяхме един пеша и един с колело и двамата му махнахме :peace:

Е аз бях на витошка с бялото factory DH даже ме загледа . .
Аватар
Stiwi

Рейтинг: 1328

Мнениеот DstupidBastarD » Нед Ное 29, 2009 8:06 am

МИКИ МАУС написа:
DstupidBastarD написа:

Милиционерите не ли ви бият, или си имате некоя далаверка? Ай да открехнете и нас по-смотаните! :crazy:

Простичко е, баце, милиционерите (като сички нормални български граждани) си мислат, че щом си толкова беден, че да не караш двайсегодишен Голф двойка, а карбоново колело, нема да имаш 10-ина кинта за рушветец и съответно, не ни забелезват на магистралката. Тва не ни пречи да ги поздравяваме културно при сека среща, разбира се. :wavey:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот DstupidBastarD » Нед Ное 29, 2009 8:07 am

marsa написа:
rarekin написа:Преди около час двама юнаци на шосейки в бойна униформа по велоалеята на Борис III. Единия в жълт екип, другия в синьо. Бе момци не ви ли е хЛЛЛЛадничко - термометъра показваше 4 градуса?

Тва ше да са били клаймара и баце Ивайло :nuts: Студ не знаят шосейкаджиите :clap:

Тц, били са бате Иво с мамутския екип и бате Лампре (с екип на Лампре). :magnify:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот NeNo » Нед Ное 29, 2009 5:50 pm

Днес бе збелязан индивид с син fullface да кара по пътеките на лясковския манастир.Щеше да ме згази щото аз бях на състезание по ориентиране.След него мина една булка с ontario
П.П нека да си признае кои е, че да не се стига да полиция :roll2: :roll2: :roll2:
Дано ти се счупи climber-a докато караш DH или ФР лайно :finger:
Изображение
Аватар
NeNo

Рейтинг: 1457

ПредишнаСледваща

Назад към Бла - Бла