hitar_potar написа:Кой е Фьодор Емелианенко, че чак е зел страха на Чък Норис?
Ако е тоя за когото си мисля, на Чъки му е спукана работата.
hitar_potar написа:Кой е Фьодор Емелианенко, че чак е зел страха на Чък Норис?
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
Alpina написа:Същия е
hitar_potar написа:ЕДИТ: абе за е тоя веселяк ли ми говорите бе?
ico 1 написа:Тук не си прав. Бат' Бойко не се замисля никога. Той предварително знае как да действа и не губи време в мислене.
PtD написа:hitar_potar написа:ЕДИТ: абе за е тоя веселяк ли ми говорите бе?
За същия, бе. Даже бат' Бойко два пъти се замисля, преди да го обиди!
Fanatico написа:1. Знам, че ще стане нещо, но какво първо и последвалите го неща? При каране на XCR с Juicy 5 203mm.
2. Какво става ако момиче изпие виагра ?
lastborn написа:[22:12:19] Вениии каза: kato gledam film primerno se 4uvat strani4nite 6umove smis muzika i ei takiva a glasovete na artistite sa zaglu6eni
как да помогна на момичето някои има ли идея ?
BurNiNg_IcE написа:Tъй като спорим с 1 приятел -> RS Boxxer WC 2010 или Marzocchi 888 RC3 Evo Ti?
lastborn написа:[22:12:19] Вениии каза: kato gledam film primerno se 4uvat strani4nite 6umove smis muzika i ei takiva a glasovete na artistite sa zaglu6eni
как да помогна на момичето някои има ли идея ?
каза ми че преди няколко дни си бутала нещо настроиките и не помни какво е пипала![]()
едит: абе маи имаше една тема за сериозни въпроси или каквото беше там, а ?
_SoRa_ написа:Я да попитам колко мм е средното рамо на дерайльор Sram x-9? Това, което получих е с рамо 91мм.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 16 госта