crossenduro2 написа:Няма да ходя на Троян DH![]()
![]()
BurNiNg_IcE написа:
Фактура No: 0225555153
Обща стойност на фактурата 102.16 лв.
Фактура No: 0221748252
Обща стойност на фактурата 72.54 лв.
Фактура No: 0219209026
Обща стойност на фактурата 67.68 лв.
Oбща дължима стойност: 242,38 лв.![]()
![]()
![]()
Е тва е като имаш лимит от 20лв. на месец да правиш сметка по 100лв...абе Мтел кво да ви кажа..
drumboy написа:И аз имам много проблеми с м-тел![]()
На луп съм и лимита на две карти (на мен и брат ми е 60лева) а миналия месец платихме 142 лева
hitar_potter написа:drumboy написа:И аз имам много проблеми с м-тел![]()
На луп съм и лимита на две карти (на мен и брат ми е 60лева) а миналия месец платихме 142 лева
Ама що плащате, бе? Имате си договор, има и КЗП! Голямо овчедушие, значи!
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()
Antares написа:Клаймъра е Голф двойката на планинското колоездене.
airborneone написа:Кво правих, кво смятах, дойде края на месеца и се оказа, че сме фалирали...![]()
Ова е животa, лимонадата без захар тоя месец!
http://www.youtube.com/watch?v=dzlcxN0lxSo
drumboy написа: Сертакито съм го свирил на един концерт много луда работа беше (барабанист съм)
nofear921 написа:След 2 години с 8600GTS накрая заделих пари и си взех една 4870 втора ръка и радостен, отидох в нас да я сложа и да разцъкам на новите игри. Но след два часа картата умря.Сега харда ми е пълен с игри, който не искам да инсталирам и да се мъча да играя с дъртата.
DEMON BOY 13 написа:Както си пиех жадно колата изведнъж усеща, че имам нещо в устата,като косъм и ми се доповдиха и изплюх колата, когато гледам не косам а хлебарка.Там е работата,че в нас не е имало хлебарка от 3 години и се съмнявам,дали не е била в бутилката.
DragonG написа:Вече ми писна от тези изпити след седми клас! Да не може човек с колелото да излезе...
crossenduro2 написа:Поръчах си грипове Odi ruffian MX - red. След 2 седмици ми се обаждат да потвърдят поръчката и ми казват, че след седмица ще имат гриповете и тогава ще ги изпратят![]()
. От тях никога повече, НИЩО!
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 21 госта