Tonkata1 написа:1.Видях една група шосейки малко преди Казанлък(от Пловдив ...)
2. Пред един магазин в Казанлък(не му запомних името) видях Ram AM мисля,че беше(основен цвят бял със светло зелено)
3. На пътя от Казанлък към Стара Загора/Бургас,видях колело,което беше закачено на багажник отзад на един Opel Kadet от старите(комби) Видях само вилката(Marzocchi 55/66 с бели ботуши и черна горница)Другото не го видях поради скоростта,с която минахме![]()
Заподозряните бързо да признават кои са![]()
манджа написа:Tonkata1 написа:...
а белия опел сигурно е на админ отиващ към сопот
hitar_potar написа:манджа написа:Tonkata1 написа:...
![]()
ъъъ, админ не кара ли фордче ескортче?
Reactor написа:Днес видях още един ИНОПЛАНЕТЯНИН на ъгъла на бул.Патриарх Евтимий и Витошка.Ако не беше свалил качулката преди да влезе в Аптеката,щях да си помисля.че ще прави обир![]()
ИНОПЛАНЕТЯНИН написа:
- Всъщност въпроснията субект влезе в магазин на Мтел и след 10/20 метра се шмугна в друг на Глобул - щот щяха да му спират вече телефоните
А въпросният "парцал" с който опитваше да се пази от студа, след борени минути беше сменен с това - http://photo-zona.net/images/user60928/ ... C19663.JPGПерфектната вело-шапка!
манджа написа:Tonkata1 написа:1.Видях една група шосейки малко преди Казанлък(от Пловдив ...)
2. Пред един магазин в Казанлък(не му запомних името) видях Ram AM мисля,че беше(основен цвят бял със светло зелено)
3. На пътя от Казанлък към Стара Загора/Бургас,видях колело,което беше закачено на багажник отзад на един Opel Kadet от старите(комби) Видях само вилката(Marzocchi 55/66 с бели ботуши и черна горница)Другото не го видях поради скоростта,с която минахме![]()
Заподозряните бързо да признават кои са![]()
шосетата сигурно са от Кз клуба (не пишат тук )
Човека със рама го познавам но не мисля че пише тука :Д
Alpina написа
...кехлибарено цветни течности...
тучо чучо написа
...Глупости!
Ride_or_Die написа:Всеки ден виждам един Cross заключен на стълб точно на ъгъла на Патриарха и Христо Белчев пред една парфюмерия. Седи с около 3-4 катинара и е чистак ново (оранжево).
SpoileR написа:Супер! Дай още малко инфо, примерно от колко до колко НЯМА надзор колелото, та направо да отиваме крадците...
SpoileR написа:Вчера откраднах 3 колела докато бях почивка (нямаше к'во да се прави...)
Така като ги гледам има нема 3000 (едното)...
Ако някой иска да си го ОТКУПИ обратно, ще му го върна на скромната сума от 400 лева.
За да е сигурен въпросния човек дали е 100% неговото, да ми пише ЛС и ще му кажа сериините номера на някои от компонентите и при интерес може да се видим директно, да го пробва, да направи едно две кръгчета и при интерес- да си го ОТКУПИ обратно.
Докато тафих колелата вчера взех и срязаните заключващи у-ва в мене. Сега са заварени и мога да ги продам заедно с колелата на жертвите (при желание).
Тогава има отстъпка цената на 2те става 403 лева и 50ст.
Който бърза да си върне колелото може и в скайп да ме намери.
Тъй като има вероятност някоя от в пагубния момент да е в София, а попринцип да е от провинцията, няма проблеми.
Пращам и по куриер до всяка точка на страната.
Обадете се в следващите 20 минути и вместо 1 получавате 2 на същата цена!
Побързайте, очаквам(е) ви!
EccentricMOTION написа:Днес пред спортния център на Технически университет. Видимо СТУДЕНТ, дребничък със странна шапка тип ушанка и маска. Караше сив Scott Voltage с двукоронна вилка и гуми Максис. Наслаждаваше се на ниско сцепление на гумите, дрифтейки на път за спортния
Ride_or_Die написа:Днес на ски пистата Витошко Лале един пичага с бяла ФФ каска и бял байк. Кой си ти? Защо го държа това колело цял ден на паркинга?
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта