Днес отидох на зъболекар и ми взе 100 лв

war_shadow написа:Всичко живо спи,а аз не мога да си отворя вилката която е XCM V2.Приемам предложения
Дано ти се счупи climber-a докато караш DH или ФР лайно
war_shadow написа:Всичко живо спи,а аз не мога да си отворя вилката която е XCM V2.Приемам предложения
NeNo написа: удряш по тях с чук (леко)
Evgeni написа:NeNo написа: удряш по тях с чук (леко)
Понякога и не толкова леко.![]()
Он:Не мога да си махна пивотите за в-брейк.Някакви идеи?Отвивам ги, ама става все по-трудно.И веднъж даже превъртях с ключа.Пръскам мотип, нищо....
Дано ти се счупи climber-a докато караш DH или ФР лайно
lusi5001 написа:Кара ми се колело,ама днес ще се срещам с едни приятели и немога![]()
Evgeni написа:Някакви идеи как мога да отвия клеясали пивоти от рамка?Пръсках ЯКО мотип-ма няма ефект.![]()
![]()
![]()
![]()
spruld0g написа:Evgeni написа:Някакви идеи как мога да отвия клеясали пивоти от рамка?Пръсках ЯКО мотип-ма няма ефект.![]()
![]()
![]()
![]()
Пробвай с раздвижен ключ, мойте така ги изкарах.
Ето такъв
Evgeni написа:spruld0g написа:Evgeni написа:Някакви идеи как мога да отвия клеясали пивоти от рамка?Пръсках ЯКО мотип-ма няма ефект.![]()
![]()
![]()
![]()
Пробвай с раздвижен ключ, мойте така ги изкарах.
Ето такъв
Баш с такъв ще превърти много по-лесно.Пробвах...
Он:Кара ми се, а няма с кого....
Evgeni написа:Някакви идеи как мога да отвия клеясали пивоти от рамка?Пръсках ЯКО мотип-ма няма ефект.![]()
![]()
![]()
![]()
did написа:Сега видях - всъщност желязното е пластмасово, но направено от алуминий.
dimochito написа:@Evgeni: Проблема е дискотиран много пъти. След крадко търсене (1-2 мин) : РЕШЕНИЕТОВсе пак форума е за да си помагаме и за да не трябва всеки по отделно да открива топлата вода
Evgeni написа:dimochito написа:@Evgeni: Проблема е дискотиран много пъти. След крадко търсене (1-2 мин) : РЕШЕНИЕТОВсе пак форума е за да си помагаме и за да не трябва всеки по отделно да открива топлата вода
Хах и колегата Иван е видял зор като мен пак на скот и то пак на yz2
qwerty42 написа:Като най-големия (глупак) не влизах много много в часове тая година ии ся първата седмица на ваканцията ми минава в учене, че останах без оценка за втория срок по биология... Стискайте палци да хвана 5 на изпита!
Mascot6 написа: с 3 няма ли пак да го минеш ?
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 14 госта