TheAnimal написа:след снощи...спирам алкохола
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
bluskanie написа:а ти, жуотно, не си ли няква женска? Как може да се напиваш така? И толкова често? Земи се в ръце, че срамота
TheAnimal написа:bluskanie написа:а ти, жуотно, не си ли няква женска? Как може да се напиваш така? И толкова често? Земи се в ръце, че срамота
чшшш, алооооууу кво ми следите чашките па вие...те за тва ми викат Животното, щот съм 150 кг живо месо и пием кат мъж
bluskanie написа:Извинявай, че те взех за дама
SpoileR написа:ааел нааздраеееее,ее аз отъуам си легам... лелеел добре че паролата ми ена ауто 4че ше влезнем туак други ден,...@#!І@$%7
и както обича да виак дид : хлъз..
: :беер:
TheAnimal написа:охооо, добре...добре до тука три броя бирени пияндета се събрахме![]()
някой друг?
contty написа:(мързеше ме да ходя за бира)
TheAnimal написа:да не си се докарала до това състояние http://vbox7.com/play:427b77df
kikon написа:Освен трите "стандартни" времена - минало, сегашно и бъдеще, в разговорния български език има още едно, четвърто време - минало свършено незапомнено.
Пример: Бил съм се бил напил...
Потребители, разглеждащи този форум: freshdevil и 18 госта