Хвала! Някой друг го каза, радвамн се, че не бях азNovemberCharlie написа:Фиона търси шпек!
Всъщност друг го каза. Аз само го цитирахAntares написа:Хвала! Някой друг го каза, радвамн се, че не бях азNovemberCharlie написа:Фиона търси шпек!
Ама трябва да се уточни, дали е за хубави хора, сух ли да е...
Прочетох гоkotka12 написа:имам сериозни подозрения
че сух нема да ти хареса
@Ноемврийския
поне цитирай пълната простотия бре
сега ше ти пейстна на Скайпеца още нещо
did написа:Искам и аз!
такова... скайп де, не шпек.
Не, съвсем сериозно! Ноемврийския да се изчерви... ИСКАМ ДА ЗНАМ! Ще пукна от любопитство тукаNovemberCharlie написа:Прочетох го
Attention-rider написа:@kikon: Отпадаш
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
TeDo_BaPHa написа:Taka и така са малко момичетата колоездачки, та пазете ги всичките и ги уважавайте. Не избирайте коя е по-по-най.
![]()
![]()
Antares написа:Предлагам тема за русокосия и синеок руски трактор vs Зил. Или може би Камаз. Поне да са в една категория...
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта