valio33 написа:Браво веско, подчерта ми няколко думички.Айде сега се обоснови какво не им е наред?
Night_Falcon написа:...след препинателен знак има разстояние.
...направи си справка със ? речник
hrissim написа:БеЗсмислено е да си мерите пи*ките по правопис и пунктуация....направи си справка със? речник
Прекалявате.
Night_Falcon написа:....
Сметнах, че така е по-уместно, като броим колко думи със "с" се събират.
veskoz написа:.......Намерете ми повече от 2 грешки..." Аз успях. Нищо, ама нищо лично.
Къде ми е бирата?
wock написа:Днес къмм 13:20 долу на лифта при чешмичката Blackhawk с черни 888 май... и после на БайКкръстьо 4 колела паркирани първото беше бяло Factory другите не можах да ги видя добре
Ozzie написа:
P.S. А какво ви е мнението за тезгяха от снимката?
Night_Falcon написа:Вчера към 19:30 в подлеза на университета се врътна едно Глори с домейн.
Бая бира трябва да пролееш, за да отмиеш такава кръвна обида!Ozzie написа:моля за извинение, ако съм пропуснал някого
FhG написа:Днес имаше доста момчета отзад на двора в Хенри Форд. Един съвет от мене. Не си оставяйте колелата на велопаркинга, моето точно от там го задигнаха нищо, че беше заключено!
veskoz написа:FhG написа:Днес имаше доста момчета отзад на двора в Хенри Форд. Един съвет от мене. Не си оставяйте колелата на велопаркинга, моето точно от там го задигнаха нищо, че беше заключено!
Не са ли под зоркия поглед на Таньо Стойчев?!
Antares написа:Бая бира трябва да пролееш, за да отмиеш такава кръвна обида!Ozzie написа:моля за извинение, ако съм пропуснал някого
BurNiNg_IcE написа:Днес на ВитошКа, видях пич с Онтарио и Epicon след това минаха 1 с Хакер(който скочи релсата на трамвая) и после 1 ХТ3-ка....случайно да пишете тук?
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта