veskoz написа:Някой върху синьосива Kona Stinky в Люлин след тунела. Махнахме с ефрейтора.
azsa-bachinito написа: после виден христос. и той много бързо изцъка на орлов.
boriss13 написа:Днес дадох път на един мерцедес спринтер, с уепенки на РАМ до хотел Кемпински!Често го засичам в района...По-скоро виждам, не засичам
25thframe написа:В момента съм пред УНСС, в едната посока минаха групичка колоездачи, като втория беше с 'метълски суитчер' и бял Full Face, а най-отзад караше една девойка, в другата посока един младеж и зад него девойка със сив Cannondale.
Antares написа:Клаймъра е Голф двойката на планинското колоездене.
biker_bg написа:veskoz написа:Някой върху синьосива Kona Stinky в Люлин след тунела. Махнахме с ефрейтора.
Най-вероятно от люлин да е бил Stiwi.
vakkov написа:Вчера на петте кьошета сиво-бял high octane fr2 2004. Водача беше с червено яке
Jumpup написа:Днес около 12:45 на светофара на пл. Македония сньо Норко с червен ездачВилка ``цоки`` 888 бяла, модел 2009.
П.П. Моля ви спрете с тези безумни съчетания на цветове - облекло, колело и екипировка.Бъдете поне малко естети
![]()
airwalk написа:vakkov написа:Вчера на петте кьошета сиво-бял high octane fr2 2004. Водача беше с червено яке
сигурно съм бил аз , с червено джърси no gear
mil4o3 написа:Въпрос към колегата (Stiwi). Сигурен ли си ,че си го видял с (Manitou Kingpin) по скоро трябва да е Мanitou travis triple
25thframe написа:Сив specialized мисля Demо, колоездача беше с черна челадинка и слънчеви очила, другото момче караше бял RAM DHX и беше с бял fullface, видях ги преди час в Св. Тройца по улуцата на която са изтръгнали трамвайните линии и са разкопали доста сериозно.
mishokA написа:Мисля, че видях Сам Хил на НДК-а.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта