Аз като първия идиот карах без седалка щото си търсех колец ама нЪцки

kikon написа:ааа и Crimson хехехе![]()
nahi написа:Абе на 12.07 (събота) 6.30ч. имаше някакви колоездачи по бул.България,
караха в посока Бояна.
Я бързо да казват кои са!
SpoileR написа:Днеска на Славейков около 21:00-22:00 минах с едни приятели и видях някъкви момчета с хай октан, драгомир и още две, които не видях като хората...
По едно време ми се чу, че викаха "Миро" или "Григо"...![]()
Поогледах се, но не видях никой около тях... може да с мернали някой в близката далечина...
nahi написа:Абе на 12.07 (събота) 6.30ч. имаше някакви колоездачи по бул.България,
караха в посока Бояна.
Highlander написа:Федерацията.Освен на НДК и Борисовата няма къде да ги видиш.Горе да ги видиш е невъзможно...Абе те са си НДК РЕйсинг.
Те са измислили новият стил StreE DH..Стрийт с меки колела.Абе те са най-добрите...Как беше отбора от 3-ма човека ..как бешеее Crash crash.. crew иии беше ми на устата ама го забравих...ии street crash.Абе нещо страшно...
караха в посока Бояна.
vladimir.dzhuvinovjayblack написа:Вчера до пловдивската БИЛЛА (в Кичука)около 20:00 часа(беше със синя каска)
който беше да си признава!
Ozzie написа:Днес следобед в 15:30ч. на бул. Владислав Варненчик (в локалното платно пред завод "Елдоминвест") човек с черен RAM FR с черна вилка 66.
Да си признава кой е, че определено не е от тукашното crew.
Бях с кола и нямах възможност да се загледам или пък да спра и да го поразпитам какво прави с такъв дзвер по нашите земи.
За мен най- близко до описанието е mite pascoff
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 5 госта